ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 93 - ( 1398 )
بررسی تأثیر سیستمهای هیدروکلوئیدی بر ساختار ژلی پروتئینهای شیر طی تخمیر ماست
ص. 10-1
علی معتمدزادگان
چکیده
(2805 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(500 دریافت)
شناسایی وآنالیز همزمان هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای در نمونههای نان بربری با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی
ص. 23-11
وحیده مرادی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
،
عطاا شکوری
،
سید ابراهیم حسینی
چکیده
(2842 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(694 دریافت)
شناسایی ژنتیکی و بررسی فعالیت ضد باکتریایی جدایه های لاکتیکی بدست آمده از کره مسکه بر باکتری های بیماریزا استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا
ص. 33-23
احمد نصرالله زاده
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی
،
ماندانا محمودی
،
مریم ابراهیمی
چکیده
(2914 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(480 دریافت)
بررسی خواص عملکردی و تولید ماست فراسودمند با استفاده از کلاژن پوست ماهی سنگسر
ص. 47-35
شیرین سادات متولی
،
رضوان موسوی ندوشن
،
محمد ربانی
چکیده
(2911 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(471 دریافت)
بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم چرب و فراسودمند
ص. 61-49
فاطمه زهرایی پور
،
فریبا نقی پور
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(2731 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(591 دریافت)
بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی
ص. 71-63
مه رخ حاتمیان
،
محمد نوشاد
،
سامان آبدانان مهدی زاده
،
حسن برزگر
چکیده
(2745 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(492 دریافت)
تأثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز
ص. 83-73
رضا فتاحی
،
بابک قنبرزاده
،
جلال دهقان نیا
چکیده
(2242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(539 دریافت)
تاثیر دما بر روی تشکیل کمپلکس آلفا-لاکتالبومین-اولئوروپئین با بهکارگیری روشهای طیفسنجی و داکینگ مولکولی
ص. 98-85
ایمان کاتوزیان
،
سید مهدی جعفری
،
یحیی مقصودلو
،
لیلا کرمی
،
محمد حسن ایکانی
چکیده
(2392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(636 دریافت)
فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده
ص. 107-99
آذر سپاهی
،
اسماعیل عطای صالحی
،
مسعود یغبانی
چکیده
(2404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(771 دریافت)
اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگیهای کیفی مافین
ص. 120-109
زهرا ساعدی
،
رضا کاراژیان
،
معصومه مهربان
چکیده
(1954 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(376 دریافت)
بررسی جامع عوامل موثر بر افزایش سرانه مصرف میگو در شهر تهران با تکیه بر سازه های نگرش و تصمیم به خرید
ص. 134-121
سهیل ریحانی پول
،
افشین عادلی
،
علیرضا عالیشاهی
چکیده
(2105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(432 دریافت)
اثر افزودن آب پنیر حاصل از پنیر گوسفندی بر روی کیفیت نوشیدنی کفیر
ص. 142-135
مهدی بیدقی
،
محمد حسین موثق
چکیده
(2125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(409 دریافت)
تاثیر اینولین بومی و نشاسته مقاوم به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رنگ، عملکردی و رئولوژیکی پوشش اسنک حجیم
ص. 154-143
Elnaz Mialni
،
ندا هاشمی
،
غلامعلی گلی موحد
،
مجید هاشمی
چکیده
(1610 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(665 دریافت)
اثر عصاره پونه کوهی بر پایداری حرارتی روغن کانولا
ص. 162-155
مائده خردمندی
،
اسماعیل عطای صالحی
،
رضا اسماعیل زاده
چکیده
(1732 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(456 دریافت)
تولید هیدروژل برپایه کیتوزان و موسیلاژ دانه بارهنگ شهری به روش تودهای شدن مرکب
ص. 171-163
سعید حمدی پور
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
هادی الماسی
،
حامد همیشه کار
چکیده
(1617 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(652 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS