ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 92 - ( 1398 )
بررسی تاثیر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس پنتوسوس جداشده از عسل معده زنبور عسل به ماست همزده
ص. 10-1
بهنام صادقیان لودریجه
،
لیلا ناطقی
چکیده
(7953 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(920 دریافت)
تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج، محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis L.)
ص. 21-11
نازنین زهرا بشارتی
،
ماندانا بی مکر
،
علی گنجلو
چکیده
(3162 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(711 دریافت)
غنیسازی ماست همزده با روغن خرفه (Portulacaoleracea) و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتی-اکسیدانی و حسی ماست غنی شده
ص. 36-23
ماه طلا عرب صالحی نصرآبادی
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مرتضی خمیری
چکیده
(3039 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1014 دریافت)
تولید آب سیب پروبیوتیک تخمیرشده بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
ص. 49-37
محمدرضا اعتقادی
،
فرزانه عبدالملکی
چکیده
(3213 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(676 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان
ص. 62-51
ولی ربیعی
،
رسول حیدرنژاد گیگلو
،
فرهنگ رضوی
چکیده
(3219 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(906 دریافت)
تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان، قدومه شهری، شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس
ص. 72-63
حدیثه باقری دادوکلائی
،
علی معتمدزادگان
،
لیلا نجفیان
چکیده
(2782 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(853 دریافت)
مطالعه آزمایشگاهی خشککردن کفپوشی گوشت میگو و ارزیابی مدلهای خشککردن لایهنازک آن
ص. 87-73
شبنم حمزه
،
علی معتمدزادگان
،
سید احمد شهیدی
،
محمد احمدی
،
جو رگینستین
چکیده
(2660 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(574 دریافت)
فعالیت آنتی اکسیدانی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی عسل در دو فصل از مناطق مختلف خراسان
ص. 98-89
شادی بصیری
،
فرزاد غیبی
،
نوید بصیری
چکیده
(1806 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(617 دریافت)
مقایسه فعالیت ضد میکروبی عصارههای استخراجی (آبی، آلی و آنتوسیانین) از بخشهای مختلف انار(پوست، آب و هسته) بر روی باکتری های پاتوژن سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس
ص. 111-99
هدا پارسه
،
زهرا امام جمعه
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(2210 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(515 دریافت)
بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها، مکانیسم و اثرات سلامت بخشی
ص. 127-113
احمد نصرالله زاده
،
مرتضی خُمیری
چکیده
(1864 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1227 دریافت)
تاثیر پارامترهای عملیاتی خشککن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر
ص. 141-129
شهربانو حامدی
،
حمیدرضا اخوان
،
محمد هادی نعمت اللهی
،
محمد مهدی افصحی
چکیده
(1882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(574 دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 152-143
حورا طریقتی
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(1993 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(564 دریافت)
بررسی ارتباط مقدار کوفتگی میوه گلابی در اثر فشارلبه پهن با روش سی تی اسکن و بعضی از خواص فیزیکی گلابی
ص. 163-153
محسن آزادبخت
،
محمد واحدی ترشیزی
،
محمدجواد محمودی
چکیده
(1330 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(477 دریافت)
اثر فرمولاسیون و دماهای خشک کردن مختلف بر خواص فیزیکی پودر پنیر ریکوتا با مدل آنالیز خوشهای
ص. 175-165
زهرا باقری
،
علی معتمدزادگان
،
رضا خانبابائی
،
ایوب فرهادی
چکیده
(1543 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(432 دریافت)
تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»
ص. 189-177
مریم درستکار
،
فرید مرادی نژاد
،
الهام انصاری فر
چکیده
(1347 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(577 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 181