ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 91 - ( 1398 )
بررسی تأثیر افزودن انواع مکمل فیبری اصلاحشده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و تغذیهای آبمیوه
ص. 15-1
طیبه توکلی ممتاز
،
الناز میلانی
،
مجید هاشمی
چکیده
(6695 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1192 دریافت)
اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن
ص. 29-17
امیرحسین انصاری پور
،
محمدامین مهرنیا
،
محمد نوشاد
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(6688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1294 دریافت)
بررسی افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ترکیبات فرار نوشیدنی سنتی کفیر
ص. 43-31
فاطمه بیرمی
،
محمد حجتی
،
حسین جوینده
چکیده
(6677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1350 دریافت)
تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن
ص. 56-45
بهارک بهمنش
،
احمد پدرام نیا
،
سید حسین استیری
،
فریبا نقی پور
چکیده
(6226 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1200 دریافت)
تعیین ویژگیهای رئولوژیکی(فارینوگرافی) خمیر آرد گندم غنیشده با پودر برگ خرفه
ص. 63-57
محمد گلی
،
محمد علی ضیا
،
ناتالی صادق زاده
چکیده
(6107 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1021 دریافت)
توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12
ص. 79-65
صابر امیری
،
رضا رضایی مکرم
،
محمود صوتی خیابانی
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(6117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1080 دریافت)
عصاره آبی استخراج شده عناب خشکشده به روش پاششی: ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
ص. 91-81
فخری شهیدی
،
شادی بلوریان
،
محمد مالکی
،
حامد حسینی
چکیده
(5476 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1185 دریافت)
اثر ترکیبات غیرقابل صابونی شونده نانوریزپوشانی شده روغن سبوس برنج طارم در پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 105-93
محبوبه جمشیدی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
علی معتمدزادگان
،
پوریا بی پروا
چکیده
(5210 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(987 دریافت)
میکروانکپسولاسیون نانوامولسیون اسانس دارچین پایدار شده توسط بتا سیکلودکسترین و کازئینات سدیم
ص. 117-107
عارف عرفانی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
هادی الماسی
،
نسا غیبی
چکیده
(5533 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2816 دریافت)
استخراج اسانس از بذر رازیانه با استفاده از آب فوق داغ و مقایسه آن با تقطیر آبی
ص. 128-119
سینا صادق موسوی
،
آرزو دستپاک
چکیده
(5916 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1182 دریافت)
ﺑﻬﻴﻨﻪﺳﺎﺯﻱ ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﻴﻮﻥ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ فراسودمند ﻫﻠﻮ و ﺑﺮﺭﺳﻲ ﺧﻮاﺹ ﺣﺴﻲ و ﻓﻴﺰﻳﻜﻮﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺁﻥ
ص. 144-129
الهام افشانی
،
زهرا بیگ محمدی
،
عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده
(4970 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1236 دریافت)
تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوهها و سبزیجات
ص. 155-145
مونا مظاهری
،
هما بقایی
،
بهاره عمادزاده
،
مرضیه بلندی
چکیده
(4947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2644 دریافت)
بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم
ص. 167-157
مرجان نوری
،
آرمین امین مقدسی
چکیده
(5271 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1255 دریافت)
تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه
ص. 180-169
مرضیه داوودیان
،
مهدی سیدین
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(5027 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1023 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ
ص. 195-181
حجت کاراژیان
،
وحید کیهانی
چکیده
(4637 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1566 دریافت)
اثر افزودن کنسانتره سیاهدانه بر خواص فیزیکی و کیفی نان تست بدون گلوتن طی دوره نگهداری
ص. 211-197
فرزانه علیشاهی
،
محمد فاضل
چکیده
(5052 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1036 دریافت)
بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده
ص. 218-213
Mohammad Ali Hesarinejad
،
سارا خسروشاهی
،
نیکا جعفرنیا
چکیده
(5097 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1088 دریافت)
بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM)
ص. 232-219
نفیسه شرافت
،
حبیب اله میرزایی
،
سید مهدی جعفری
،
رضا صفری
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(4663 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1284 دریافت)
بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس رازیانه بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک کانامایسین
ص. 241-233
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
،
فرشته فلاح
چکیده
(4398 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1040 دریافت)
افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی
ص. 256-243
علی وزیری
،
علی اکبر سیف کردی
،
آزاده شکرابی
،
صدف شاملو
چکیده
(4822 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1853 دریافت)
بررسی رهایش و خصوصیات فیزیکو شیمیایی نانوفیتوزوم حاوی اسانس زیره در شرایط آزمایشگاهی
ص. 267-257
مریم خوش منظر
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
حامد همیشه کار
چکیده
(4413 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2141 دریافت)
بررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج
ص. 281-269
بیوک آقا فرمانی
،
صمد بدبدک
،
روح اله پاشایی بهرام
چکیده
(4402 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(991 دریافت)
بررسی اثر ضدباکتریایی تیمول، کارواکرول، اوژنول و منتول بر چهار باکتری مولد فساد در محصولات کشاورزی و لبنیات
ص. 290-283
سپیده عباسزاده
،
عقیل شریفزاده
،
محبوبه باقری
چکیده
(4618 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1039 دریافت)
بهینه سازی فعالیت آنتیاکسیدانی گیاه متکا (Ferula persica) به کمک امواج فراصوت با استفاده از نسبتهای مختلف حلال اتانول-آب در دماهای مختلف با روش سطح پاسخ
ص. 303-291
پرویز استخر
،
جواد توکلی
،
فرانک بیگ محمدی
،
شیما علایی
چکیده
(4400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1051 دریافت)
اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون
ص. 314-305
زهرا داودی
،
محمد شاهدی
،
مهدی کدیور
چکیده
(4629 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1129 دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کینوا بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا
ص. 322-315
مینا مهدوی یکتا
،
لیلا نوری
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(4667 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1160 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ جاوشیر
ص. 335-323
الناز رجایی
،
هاجر شکرچی زاده
چکیده
(4357 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1395 دریافت)
اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر
ص. 346-337
مریم عجم
،
مینا سعیدیان
،
راضیه نیازمند
چکیده
(4354 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1086 دریافت)
استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتیبیوتیکهای ونکومایسین و جنتامایسین
ص. 356-347
افسانه سمیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(4572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1214 دریافت)
بررسی تنوع ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه معطر (Artemisia fragrans Willd.) در فصول مختلف
ص. 367-357
مهدی یونسی حمزه خانلو
،
بیوک آقا فرمانی
،
کاظم علیرضالو
،
امید فتحی زاده
،
محسن سبزی نوجه ده
چکیده
(5025 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1455 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS