ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 91 - ( 1398 )
بررسی تأثیر افزودن انواع مکمل فیبری اصلاحشده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و تغذیهای آبمیوه
ص. 15-1
طیبه توکلی ممتاز
،
الناز میلانی
،
مجید هاشمی
چکیده
(6392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1000 دریافت)
اثر ضدمیکروبی اسانس سیر بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای غذازاد، تعیین ترکیبات شیمیایی و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن
ص. 29-17
امیرحسین انصاری پور
،
محمدامین مهرنیا
،
محمد نوشاد
،
حسن برزگر
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(6317 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1078 دریافت)
بررسی افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ترکیبات فرار نوشیدنی سنتی کفیر
ص. 43-31
فاطمه بیرمی
،
محمد حجتی
،
حسین جوینده
چکیده
(6335 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1108 دریافت)
تأثیر جایگزینی آرد برنج با شبه غله آمارانت و افزودن صمغ بومی دانه منداب (Eruca sativa) بر بهبود خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن
ص. 56-45
بهارک بهمنش
،
احمد پدرام نیا
،
سید حسین استیری
،
فریبا نقی پور
چکیده
(5828 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(986 دریافت)
تعیین ویژگیهای رئولوژیکی(فارینوگرافی) خمیر آرد گندم غنیشده با پودر برگ خرفه
ص. 63-57
محمد گلی
،
محمد علی ضیا
،
ناتالی صادق زاده
چکیده
(5780 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(870 دریافت)
توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12
ص. 79-65
صابر امیری
،
رضا رضایی مکرم
،
محمود صوتی خیابانی
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(5727 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(844 دریافت)
عصاره آبی استخراج شده عناب خشکشده به روش پاششی: ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
ص. 91-81
فخری شهیدی
،
شادی بلوریان
،
محمد مالکی
،
حامد حسینی
چکیده
(5087 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(957 دریافت)
اثر ترکیبات غیرقابل صابونی شونده نانوریزپوشانی شده روغن سبوس برنج طارم در پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 105-93
محبوبه جمشیدی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
علی معتمدزادگان
،
پوریا بی پروا
چکیده
(4848 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(781 دریافت)
میکروانکپسولاسیون نانوامولسیون اسانس دارچین پایدار شده توسط بتا سیکلودکسترین و کازئینات سدیم
ص. 117-107
عارف عرفانی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
هادی الماسی
،
نسا غیبی
چکیده
(5073 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2310 دریافت)
استخراج اسانس از بذر رازیانه با استفاده از آب فوق داغ و مقایسه آن با تقطیر آبی
ص. 128-119
سینا صادق موسوی
،
آرزو دستپاک
چکیده
(5362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(966 دریافت)
ﺑﻬﻴﻨﻪﺳﺎﺯﻱ ﻓﺮﻣﻮﻻﺳﻴﻮﻥ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ فراسودمند ﻫﻠﻮ و ﺑﺮﺭﺳﻲ ﺧﻮاﺹ ﺣﺴﻲ و ﻓﻴﺰﻳﻜﻮﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺁﻥ
ص. 144-129
الهام افشانی
،
زهرا بیگ محمدی
،
عادل میرمجیدی هشتجین
چکیده
(4588 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1025 دریافت)
تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوهها و سبزیجات
ص. 155-145
مونا مظاهری
،
هما بقایی
،
بهاره عمادزاده
،
مرضیه بلندی
چکیده
(4608 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2256 دریافت)
بررسی امکان تولید نوشیدنی های پروبیوتیک بر پایه آب کرفس و شاه توت با بکارگیری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتارم
ص. 167-157
مرجان نوری
،
آرمین امین مقدسی
چکیده
(4831 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(970 دریافت)
تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه
ص. 180-169
مرضیه داوودیان
،
مهدی سیدین
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(4639 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(805 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره توت خشک طی تغلیظ
ص. 195-181
حجت کاراژیان
،
وحید کیهانی
چکیده
(4333 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1248 دریافت)
اثر افزودن کنسانتره سیاهدانه بر خواص فیزیکی و کیفی نان تست بدون گلوتن طی دوره نگهداری
ص. 211-197
فرزانه علیشاهی
،
محمد فاضل
چکیده
(4596 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(861 دریافت)
بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده
ص. 218-213
Mohammad Ali Hesarinejad
،
سارا خسروشاهی
،
نیکا جعفرنیا
چکیده
(4718 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(875 دریافت)
بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM)
ص. 232-219
نفیسه شرافت
،
حبیب اله میرزایی
،
سید مهدی جعفری
،
رضا صفری
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(4304 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1058 دریافت)
بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس رازیانه بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک کانامایسین
ص. 241-233
بهروز علیزاده بهبهانی
،
محمد نوشاد
،
فرشته فلاح
چکیده
(4104 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(856 دریافت)
افزایش زمان ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای(Agaricus bisporus)با پوشش های خوراکی بر پایه پلیمرهای طبیعی
ص. 256-243
علی وزیری
،
علی اکبر سیف کردی
،
آزاده شکرابی
،
صدف شاملو
چکیده
(4451 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1536 دریافت)
بررسی رهایش و خصوصیات فیزیکو شیمیایی نانوفیتوزوم حاوی اسانس زیره در شرایط آزمایشگاهی
ص. 267-257
مریم خوش منظر
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
حامد همیشه کار
چکیده
(4100 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1611 دریافت)
بررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج
ص. 281-269
بیوک آقا فرمانی
،
صمد بدبدک
،
روح اله پاشایی بهرام
چکیده
(4068 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(817 دریافت)
بررسی اثر ضدباکتریایی تیمول، کارواکرول، اوژنول و منتول بر چهار باکتری مولد فساد در محصولات کشاورزی و لبنیات
ص. 290-283
سپیده عباسزاده
،
عقیل شریفزاده
،
محبوبه باقری
چکیده
(4290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(839 دریافت)
بهینه سازی فعالیت آنتیاکسیدانی گیاه متکا (Ferula persica) به کمک امواج فراصوت با استفاده از نسبتهای مختلف حلال اتانول-آب در دماهای مختلف با روش سطح پاسخ
ص. 303-291
پرویز استخر
،
جواد توکلی
،
فرانک بیگ محمدی
،
شیما علایی
چکیده
(3969 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(879 دریافت)
اثر افزودن پودر کدوسبز بر رئولوژی خمیر و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و کیفی نان تافتون
ص. 314-305
زهرا داودی
،
محمد شاهدی
،
مهدی کدیور
چکیده
(4278 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(899 دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کینوا بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا
ص. 322-315
مینا مهدوی یکتا
،
لیلا نوری
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(4260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(956 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ جاوشیر
ص. 335-323
الناز رجایی
،
هاجر شکرچی زاده
چکیده
(3995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(997 دریافت)
اثر نوع و درصد گوشت و پودر شیرخشک بر ویژگی های شیمیایی و میزان آکریل آمید در برگر
ص. 346-337
مریم عجم
،
مینا سعیدیان
،
راضیه نیازمند
چکیده
(3959 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(891 دریافت)
استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتیبیوتیکهای ونکومایسین و جنتامایسین
ص. 356-347
افسانه سمیعی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(4250 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(994 دریافت)
بررسی تنوع ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه معطر (Artemisia fragrans Willd.) در فصول مختلف
ص. 367-357
مهدی یونسی حمزه خانلو
،
بیوک آقا فرمانی
،
کاظم علیرضالو
،
امید فتحی زاده
،
محسن سبزی نوجه ده
چکیده
(4597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1201 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 350