ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 89 - ( 1398 )
الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی
ص. 21-1
محمد امین میری
،
بهروز قرآنی
،
حمید رضا میری
چکیده
(8286 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4001 دریافت)
بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار
ص. 34-23
حسینعلی شهرکی
،
سید حسین حسینی قابوس
چکیده
(6654 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1154 دریافت)
ویژگیهای آنتیاکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرینکنندههای الکلی
ص. 45-35
زهرا ابوطالبی
،
aktram pezeshki
،
بابک قنبرزاده
،
مریم خاکباز حشمتی
چکیده
(7506 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1952 دریافت)
ساخت یک آپتاحسگر آمپرومتریک برای تعیین میزان باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر
ص. 57-47
آیت محمدرزداری
،
مهدی قاسمی ورنامخواستی
،
سجاد رستمی
،
علی اصغر انصافی
،
زهرا ایزدی
،
مجتبی بنیادیان
چکیده
(6490 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2108 دریافت)
جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک پروتئولیتیک به دست آمده از نمونههای مختلف شیر خام
ص. 69-59
علی مویدی
،
ماندانا محمودی
،
مرتضی خمیری
،
شهرام لقمان
چکیده
(6545 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1261 دریافت)
بهینهسازی اثر پیشتیمار آنزیمبری، غوطهوری در غلظتهای مختلف محلول کلریدسدیم و خشککردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ شده بادنجان
ص. 84-71
سیده الهام موسوی کلجاهی
،
نارملا آصفی
،
میترا صوفی
چکیده
(6562 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1130 دریافت)
استخراج پلیساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی بهکمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی آن
ص. 100-85
حسین جوینده
،
زهرا حاجی ابراهیمی فروشانی
چکیده
(4984 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1751 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کمچرب حاوی کنسانترهی پروتئینی آب-پنیر و رنگدانهی لوتئین
ص. 111-101
فاطمه پناهی
،
جواد حصاری
،
صدیف آزرادمرد دمیرچی
،
سید عباس رافت
،
مهناز منافی دیزج یکان
چکیده
(5515 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1286 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون نوشیدنی انرژیزا حاوی شیرین کننده طبیعی و پروتئین آب پنیر توسط روش طرح مخلوط- رئوس انتهایی
ص. 123-113
فاطمه زنده بودی
،
سمیرا یگانه زاد
،
علیرضا صادقیان
،
محمد مهدی قلیان
چکیده
(5540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1655 دریافت)
اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی
ص. 137-125
یاسمن هزاوه یی ها
،
پیمان مهستی شتربانی
،
ژاله خوشخو
چکیده
(4855 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1240 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلمهای خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی
ص. 150-139
سیمین صادقی
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
رضا اسماعیل زاده
،
محمدرضا کسایی
چکیده
(5011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1296 دریافت)
تعیین برخی ویژگی های ماست بستنی حاوی شیره توت سفید و ترنجبین
ص. 164-151
محمد رضا ناصری پور
،
وجیهه فدایی نوغانی
چکیده
(4632 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1077 دریافت)
تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی
ص. 175-165
ساناز خالدی
،
سارا موحد
،
محمد جواد شکوری
چکیده
(4760 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1326 دریافت)
اثر محلولهای شستشو برکاهش بار میکروبی در رطب مضافتی
ص. 184-177
ابوالفضل گلشن تفتی
،
مریم روزبه
چکیده
(4676 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1150 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای کاغذهای کرافت پوششدهی شده با محلولهای پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده
ص. 197-185
محبوبه کشیری
،
حسن اسدی
،
یحیی مقصودلو
،
حبیب الله میرزایی
،
ساجده آلسوی آلتینکای
چکیده
(6871 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(762 دریافت)
تهیه نانوحاملهای بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی، ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آنها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris)
ص. 214-199
سید ابراهیم مرادی
چکیده
(4467 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1378 دریافت)
بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگهداری
ص. 224-215
حامد صابریان
،
حامد حسینی
،
شادی بلوریان
،
فرشته حسینی
چکیده
(4946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1579 دریافت)
بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار
ص. 236-225
سمانه کبیری
،
سمیه رحیمی
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(5047 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1248 دریافت)
بهینهسازی استخراج روغن از بادامزمینی با پیشتیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ
ص. 247-237
سید محمود میردیلمی
،
مهدی فرقانی
،
حمید بخش آبادی
،
رقیه شیرازی
چکیده
(4240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1264 دریافت)
بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمرهای ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D
ص. 261-249
Amir Goli
چکیده
(5191 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1753 دریافت)
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریمگلی(Salvia officinalis)، ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ
ص. 273-263
هاجر شهسوار
،
مرضیه بلندی
،
هما بقایی
چکیده
(4628 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1227 دریافت)
بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای
ص. 285-275
لیلا نصرت آبادی
،
حمیدرضا کاوسی
،
رضا حاجی محمدی فریمانی
،
محمد بلوردی
چکیده
(4816 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1082 دریافت)
اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگیهای تکنولوژیکی و تغذیهای نان حجیم بدون گلوتن
ص. 299-287
اصغر فرهادی
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
کاظم علیرضالو
چکیده
(5456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1552 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی میکروامولسیونهای حاوی بتا- سیتواسترول بر پایه روغن کنجد
ص. 313-301
عاطفه پورجاهد
،
حبیب اله عباسی
چکیده
(5246 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1314 دریافت)
ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتریهای Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 324-315
سکینه علیزاده
،
سید علی جعفرپور
،
سکینه یگانه
،
رضا صفری
چکیده
(4515 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1197 دریافت)
بررسی تاثیر برداشت دقیق بر کیفیت عرق تولید شده از گیاهان دارویی (مطالعه موردی زوفا (Hyssopus officinalis))
ص. 332-325
علی صائبی
،
سعید مینایی
،
علیرضا مهدویان
،
محمد تقی عبادی
چکیده
(5061 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1753 دریافت)
روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی
ص. 340-333
شادی بصیری
،
فرزاد غیبی
چکیده
(4179 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1265 دریافت)
تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریلهای انار نادری
ص. 356-341
مریم ماندگاری
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
،
لاله مشرف
،
مریم تاتاری
چکیده
(3948 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1243 دریافت)
تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش
ص. 367-357
مهدی قصاب نزاد
،
محمد حجتی
،
حسین جوینده
چکیده
(4163 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1283 دریافت)
خواص فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی عسل حاوی عرق شوید به روش پروسهای و بیولوژیکی
ص. 377-369
سارا خدری
،
محمد گلی
،
فروغ مرتضایی نژاد
چکیده
(3851 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1075 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 361