ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 88 - ( 1398 )
بررسی امکان کاربرد فیلم کازئینات سدیم حاوی نانورس و اسانس خوشاریزه در بسته بندی ماست قالبی پروبیوتیک
ص. 15-1
رقیه اشرفی یورقانلو
،
هاله همتی
چکیده
(6440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1106 دریافت)
مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی
ص. 26-17
تینا شایان
،
وحید حکیم زاده
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(7138 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1231 دریافت)
استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول
ص. 36-27
درنا سلیمانیان
،
رسول پیرمحمدی
،
sajad pirsa
،
لاله پیاهو
چکیده
(6765 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1218 دریافت)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم
ص. 45-37
ملیحه معصومی
،
انوشه شریفان
،
شیما یوسفی
چکیده
(7362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1612 دریافت)
تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری
ص. 60-47
فرشته السادات حسینی
،
حمیدرضا اخوان
،
محمد بلوردی
،
پریسا باقری
،
محدثه پاکزاد مقدم
چکیده
(7053 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1065 دریافت)
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ دانه بالنگو
ص. 72-61
اکرم کلکی بخشایش
،
سید حسین حسینی قابوس
،
غلامحسن اسدی
چکیده
(6739 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1278 دریافت)
بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری
ص. 82-73
مارال سلطان زاده
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
جواد حصاری
چکیده
(5768 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2819 دریافت)
اثرات جدا و ترکیبی نانو پوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر نگهداری گوشت تازه گوسفند
ص. 95-83
مهدی پورشایگان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(5799 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1115 دریافت)
بررسی تاثیر عصاره حاصل از جوانه معمولی و قرار گرفته تحت امواج اولتراسونیک سه رقم مختلف گندم کشت شده در ایران بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 107-97
جواد توکلی
،
جواد خانی
،
محمد شهروزی
چکیده
(4882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1130 دریافت)
بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسولهای روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان
ص. 121-109
سارا مقصودی
،
reza esmaeilzadeh kenari
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(4939 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1088 دریافت)
بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L.) بر بافت، ریز ساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ)
ص. 134-123
شیرین رحیمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(4801 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1074 دریافت)
غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر
ص. 145-135
مرضیه خرمایی پور
،
امیر وزیری زاده
،
غلامحسین محبی
چکیده
(5636 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1729 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 160-147
مسعود حاجی سلیمانی
،
شعله عطایی
،
علی گنجلو
چکیده
(4949 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1093 دریافت)
اثر جایگزینی شکر با شیرینکننده کمکالری سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی مارمالاد توتفرنگی
ص. 172-161
لعیا عافی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
میترا صوفی
چکیده
(4842 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1849 دریافت)
تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو
ص. 184-173
کوروش اقبال طلب
،
Vajiheh Fadaei
،
حسن جودکی
چکیده
(4870 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1137 دریافت)
تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن
ص. 200-185
فائزه کرمی
،
مهران اعلمی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(4816 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1159 دریافت)
پیش بینی سینتیک خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکرویو- هوای داغ: مقایسه بین مدل های ریاضی، شبکه های عصبی مصنوعی و انفیس
ص. 219-201
محمد کاوه
،
احمد جهانبخشی
،
ایمان گل پور
،
ترحم مصری گندشمن
،
یوسف عباسپور گیلانده
،
شاهپور جاهدی راد
چکیده
(5518 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1275 دریافت)
اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی
ص. 230-221
محمد حسین رجایی
،
محمد دانشی
،
حسین واعظی
چکیده
(4939 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1908 دریافت)
بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشککردن آن با هوای داغ
ص. 242-231
فخری شهیدی
،
محمد مالکی
چکیده
(4596 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(926 دریافت)
تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی
ص. 255-243
محمد حسن علی مددی
چکیده
(4492 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1055 دریافت)
ویژگیهای فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج
ص. 270-257
لحاک برزگر
،
سید مهدی اجاق
،
علیرضا عالیشاهی
،
مجتبی رییسی
،
عباسعلی مطلبی
،
مهدی عبدالهی
،
سراج بیتا
چکیده
(4694 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1023 دریافت)
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
ص. 287-271
مهدیس مسیبی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
لیلا نجفیان
چکیده
(903 مشاهده)
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ
ص. 287-271
مهدیس مسیبی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
لیلا نجفیان
چکیده
(3220 مشاهده)
شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند
ص. 301-289
ادریس آرژه
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(5295 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1036 دریافت)
فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی
ص. 313-303
فاطمه نوری حسین آبادی
،
شاداب شهسواری
،
علی وزیری یزدی
،
آزاده همتی
چکیده
(3104 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1067 دریافت)
بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانهزده بر ویژگیهای بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن
ص. 325-315
غلامحسین حقایق
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(4480 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1280 دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی
ص. 342-327
فاطمه باغبانی
،
علیرضا شیرازی نژاد
چکیده
(3149 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2236 دریافت)
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم آلکالاز
ص. 356-343
سیده نرگس مظلومی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
غلامرضا هوشمند
چکیده
(4750 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1036 دریافت)
تاثیر اشعه مایکرویوو ، اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال
ص. 364-357
نیلوفر شهبازی
،
عبداله جمشیدی
،
محمد عزیززاده
چکیده
(2894 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1010 دریافت)
اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی
ص. 375-365
مسعود نجف نجفی
،
زهره کول آبادی
،
حسن رشیدی
چکیده
(2568 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1292 دریافت)
بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست
ص. 384-377
منا خداداد
،
مریم سلامی
،
شهریار دبیریان
چکیده
(4957 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1198 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 366