You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی امکان کاربرد فیلم کازئینات سدیم حاوی نانورس و اسانس خوشاریزه در بسته بندی ماست قالبی پروبیوتیک رقیه اشرفی یورقانلو، هاله همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدل سازی کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون در تصفیه شربت خام چغندر قند میکروفیلترشده به روش شبکه عصبی مصنوعی تینا شایان، وحید حکیم زاده، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول درنا سلیمانیان، رسول پیرمحمدی، sajad pirsa، لاله پیاهو
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند با محتوای فولیک اسید بر پایه آرد جوانه گندم ملیحه معصومی، انوشه شریفان، شیما یوسفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی عصاره چای سبز و سالیسیلیک اسید بر ماندگاری خرمای مضافتی در طی دوره نگهداری فرشته السادات حسینی، حمیدرضا اخوان، محمد بلوردی، پریسا باقری، محدثه پاکزاد مقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر هویج با استفاده از صمغ دانه بالنگو اکرم کلکی بخشایش، سید حسین حسینی قابوس، غلامحسن اسدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی زنده مانی فرمهای آزاد و میکروانکپسوله باکتریهای L. acidophilus و L. casei در پنیر کوارک پروبیوتیک و مقایسه اثر آنها بر خواص شیمیایی و حسی پنیر در طول نگهداری مارال سلطان زاده، سیدهادی پیغمبردوست، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات جدا و ترکیبی نانو پوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر نگهداری گوشت تازه گوسفند مهدی پورشایگان، رضا اسماعیل زاده کناری، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره حاصل از جوانه معمولی و قرار گرفته تحت امواج اولتراسونیک سه رقم مختلف گندم کشت شده در ایران بر پایداری اکسایشی روغن سویا جواد توکلی، جواد خانی، محمد شهروزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسولهای روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان سارا مقصودی، reza esmaeilzadeh kenari، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ بومی بارهنگ کبیر (Plantago major L.) بر بافت، ریز ساختار و ویژگیهای حسی کیک روغنی کم چرب ترکیبی (گندم-کینوآ) شیرین رحیمی، زهرا شیخ الاسلامی، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر مرضیه خرمایی پور، امیر وزیری زاده، غلامحسین محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج ملامین و تعیین میزان آن در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مسعود حاجی سلیمانی، شعله عطایی، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جایگزینی شکر با شیرینکننده کمکالری سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی مارمالاد توتفرنگی لعیا عافی، لیلا روفه گری نژاد، میترا صوفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو کوروش اقبال طلب، Vajiheh Fadaei، حسن جودکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن فائزه کرمی، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیش بینی سینتیک خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکرویو- هوای داغ: مقایسه بین مدل های ریاضی، شبکه های عصبی مصنوعی و انفیس محمد کاوه، احمد جهانبخشی، ایمان گل پور، ترحم مصری گندشمن، یوسف عباسپور گیلانده، شاهپور جاهدی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن برخی ترکیبات شلاته کننده، امولسیفایر و نمک ها بر روی ویژگی های عملکردی شیر خشک بدون چربی محمد حسین رجایی، محمد دانشی، حسین واعظی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان افزایش ترکیبات فنولی برگه شلغم در محلول اسمزی حاوی عصاره چای ترش و بررسی کنتیک خشککردن آن با هوای داغ فخری شهیدی، محمد مالکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی محمد حسن علی مددی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج لحاک برزگر، سید مهدی اجاق، علیرضا عالیشاهی، مجتبی رییسی، عباسعلی مطلبی، مهدی عبدالهی، سراج بیتا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ مهدیس مسیبی، مهدی کاشانی نژاد، لیلا نجفیان
چکیده
ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ مهدیس مسیبی، مهدی کاشانی نژاد، لیلا نجفیان
چکیده
شفاف سازی ملاس چغندر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین: بررسی و بهینه سازی فرآیند ادریس آرژه، میر خلیل پیروزی فرد، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی فاطمه نوری حسین آبادی، شاداب شهسواری، علی وزیری یزدی، آزاده همتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر جایگزینی آرد سیب زمینی-برنج با آرد کینوآی جوانهزده بر ویژگیهای بافتی و پذیرش کلی نان قالبی بدون گلوتن غلامحسین حقایق، نفیسه زاوه زاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک فنجانی فاطمه باغبانی، علیرضا شیرازی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم آلکالاز سیده نرگس مظلومی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، غلامرضا هوشمند
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اشعه مایکرویوو ، اسید آلی و نمک بر سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در قطعات گوشت در طی دوره ماندگاری در یخچال نیلوفر شهبازی، عبداله جمشیدی، محمد عزیززاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی مسعود نجف نجفی، زهره کول آبادی، حسن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست منا خداداد، مریم سلامی، شهریار دبیریان
چکیده -
متن کامل (PDF)