ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 87 - ( 1398 )
ارزیابی ویژگیهای عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 15-1
فائزه کرمی
،
مهران اعلمی
،
هدی شهیری طبرستانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(7668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1668 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی
ص. 30-17
سید علی جعفرپور
،
Fatemeh Mirzaei
چکیده
(6913 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2791 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده
ص. 40-31
عاطفه اصفهانی مهر
،
سید ابراهیم حسینی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده
(6969 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1113 دریافت)
خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیونهای حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت
ص. 51-41
حبیب اله عباسی
،
هدا فهیم
،
محدثه محبوبی
،
نعمت طهماسبی
چکیده
(7318 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1179 دریافت)
مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت
ص. 64-53
زهرا رخ بخش
،
مهدی کدیور
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(7497 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(717 دریافت)
تاثیر ویژگیهای نمونه و توان لامپ مادونقرمز بر عمق نفوذ تابش مادون قرمز درون زیره سیاه
ص. 78-65
مهدیه حسنی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی
چکیده
(6372 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1424 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (Agaricus bisporus)
ص. 86-79
سید اسماعیل رضوی
،
مینو رستگار
،
پونه ابراهیمی
،
شهریار رضایی
چکیده
(5109 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1318 دریافت)
تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا –3 ماهی ریزپوشانی شده بر کیفیت و مدت ماندگاری آن
ص. 102-87
عیسی بهرامی زاده
،
کاوه رحمانی فرح
چکیده
(4786 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1201 دریافت)
تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگیهای عملکردی کنجالههای فندق، بادامزمینی، کنجد و پسته
ص. 112-103
عاطفه دالوند
،
محمد گلی
چکیده
(4173 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1840 دریافت)
اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی
ص. 126-113
احمد شاکر اردکانی
،
مریم هاشمی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده
(4391 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1822 دریافت)
بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی
ص. 140-127
سمیه عباسی اصل
،
صابر امیری
،
محمود رضازاد باری
چکیده
(4283 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1051 دریافت)
تاثیر بستهبندی پلیاتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی
ص. 152-141
ساجده صادقی پور
،
حمیدرضا اخوان
،
احمد شاکر اردکانی
،
فرشته السادات حسینی
چکیده
(4396 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1252 دریافت)
بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن، گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشهای چند متغیره
ص. 165-153
الهه عابدی
،
مهسا مجذوبی
چکیده
(4255 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2074 دریافت)
بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری
ص. 183-167
مصطفی کرمی
،
رضوان اسماعیلی
،
سمانه پاشایی
چکیده
(4821 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2179 دریافت)
بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن
ص. 196-185
کامران صفوی
،
غلامرضا کاوسی
،
علی نیازی
،
سید مرتضی صفوی
چکیده
(4906 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2321 دریافت)
تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز
ص. 207-197
مهدی نیکو
،
حسن احمدی گاولیقی
،
مهران یاسمی
چکیده
(4075 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1012 دریافت)
کاربرد آزمون روزن رانی معکوس در ارزیابی رئولوژیکی پنیر کوارک: اثر نوع سویه پروبیوتیک و زمان نگهداری بر ویژگی های حسی و بافتی
ص. 223-209
مارال سلطان زاده
،
Seyed Hadi Peighambardoust
،
جواد حصاری
چکیده
(4124 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2757 دریافت)
ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا
ص. 237-225
سودابه محمدی
،
سید مهدی جعفری
،
فاطمه آذری کیا
،
حبیب الله میرزایی
چکیده
(4222 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1107 دریافت)
عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان
ص. 253-239
محیا ملا
،
عنایت عباسی
،
شهلا چوبچیان
،
سید داود حاجی میررحیمی
چکیده
(4640 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1177 دریافت)
بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
ص. 267-255
سید علی محمدی
،
محسن قدس روحانی
،
مسعود نجف نجفی
،
مرتضی کاشانی نژاد
چکیده
(4046 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1033 دریافت)
تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4)
ص. 277-269
مریم گل محمدی
،
داریوش خادمی شورمستی
چکیده
(3712 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1024 دریافت)
تاثیر بستهبندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی
ص. 290-279
اعظم امیری
،
سید محمد حسن مرتضوی
،
محمد محمودی سورستانی
،
علیرضا کیاست
،
زهرا رمضانی
چکیده
(4553 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1341 دریافت)
اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماریزا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن
ص. 304-291
farideh tabatabaei yazdi
،
فرشته فلاح
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(4169 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1159 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی
ص. 315-305
عباس جلیل زاده
،
جواد حصاری
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
حسین جدیری
،
عیسی جاویدیپور
چکیده
(3969 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1010 دریافت)
بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک
ص. 325-317
نازنین عموپور
،
ماندانا طایفه
،
فاطمه حبیبی
،
سیدمصطفی صادقی
چکیده
(3926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1165 دریافت)
بهینهسازی خصوصیات رئولوژیکی ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری با استفاده از الگوریتم کرم شبتاب
ص. 341-327
مصطفی کاشانی نژاد
،
مسعود نجف نجفی
،
محسن قدس روحانی
،
مرتضی کاشانی نژاد
چکیده
(4261 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1982 دریافت)
بهینهسازی پیشتیمار آنزیمی شربت خام چغندرقند با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 354-343
ادریس آرژه
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
سجاد پیرسا
چکیده
(3365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1023 دریافت)
بررسی فیتوشیمی، خصوصیات تغذیه ای و تغییر در کیفیت گیاه Salicornia persica طی دوره نگهداری
ص. 367-355
فاطمه خدادادی
،
رضوان موسوی ندوشن
چکیده
(2976 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(802 دریافت)
تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکلگیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزیوش (Corchorus olitorius L) -پلیوینیل الکل
ص. 384-369
سیده زهرا حسینی
،
سید مهدی جعفری
،
هدی شهیری طبرستانی
،
محمد قربانی
،
الهام اسدپور
چکیده
(3802 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1339 دریافت)
بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا
ص. 394-385
شیوا رحمانی
چکیده
(3531 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1013 دریافت)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها
ص. 404-395
ندا عزیزی تبریز زاد
،
مهدی سیدین
،
محمد حجتی
چکیده
(475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(735 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 391