You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی ویژگیهای عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج فائزه کرمی، مهران اعلمی، هدی شهیری طبرستانی، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی سید علی جعفرپور، Fatemeh Mirzaei
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده عاطفه اصفهانی مهر، سید ابراهیم حسینی، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیونهای حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت حبیب اله عباسی، هدا فهیم، محدثه محبوبی، نعمت طهماسبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت زهرا رخ بخش، مهدی کدیور، مهرداد نیاکوثری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ویژگیهای نمونه و توان لامپ مادونقرمز بر عمق نفوذ تابش مادون قرمز درون زیره سیاه مهدیه حسنی، مهدی کاشانی نژاد، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (Agaricus bisporus) سید اسماعیل رضوی، مینو رستگار، پونه ابراهیمی، شهریار رضایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا –3 ماهی ریزپوشانی شده بر کیفیت و مدت ماندگاری آن عیسی بهرامی زاده، کاوه رحمانی فرح
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگیهای عملکردی کنجالههای فندق، بادامزمینی، کنجد و پسته عاطفه دالوند، محمد گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی احمد شاکر اردکانی، مریم هاشمی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی سمیه عباسی اصل، صابر امیری، محمود رضازاد باری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر بستهبندی پلیاتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی ساجده صادقی پور، حمیدرضا اخوان، احمد شاکر اردکانی، فرشته السادات حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن، گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشهای چند متغیره الهه عابدی، مهسا مجذوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری مصطفی کرمی، رضوان اسماعیلی، سمانه پاشایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن کامران صفوی، غلامرضا کاوسی، علی نیازی، سید مرتضی صفوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز مهدی نیکو، حسن احمدی گاولیقی، مهران یاسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد آزمون روزن رانی معکوس در ارزیابی رئولوژیکی پنیر کوارک: اثر نوع سویه پروبیوتیک و زمان نگهداری بر ویژگی های حسی و بافتی مارال سلطان زاده، Seyed Hadi Peighambardoust، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا سودابه محمدی، سید مهدی جعفری، فاطمه آذری کیا، حبیب الله میرزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان محیا ملا، عنایت عباسی، شهلا چوبچیان، سید داود حاجی میررحیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب سید علی محمدی، محسن قدس روحانی، مسعود نجف نجفی، مرتضی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4) مریم گل محمدی، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر بستهبندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی اعظم امیری، سید محمد حسن مرتضوی، محمد محمودی سورستانی، علیرضا کیاست، زهرا رمضانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماریزا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتیاکسیدانی آن farideh tabatabaei yazdi، فرشته فلاح، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی، سید علی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی عباس جلیل زاده، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست، حسین جدیری، عیسی جاویدیپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک نازنین عموپور، ماندانا طایفه، فاطمه حبیبی، سیدمصطفی صادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی خصوصیات رئولوژیکی ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری با استفاده از الگوریتم کرم شبتاب مصطفی کاشانی نژاد، مسعود نجف نجفی، محسن قدس روحانی، مرتضی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی پیشتیمار آنزیمی شربت خام چغندرقند با استفاده از روش سطح پاسخ ادریس آرژه، میر خلیل پیروزی فرد، سجاد پیرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فیتوشیمی، خصوصیات تغذیه ای و تغییر در کیفیت گیاه Salicornia persica طی دوره نگهداری فاطمه خدادادی، رضوان موسوی ندوشن
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکلگیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزیوش (Corchorus olitorius L) -پلیوینیل الکل سیده زهرا حسینی، سید مهدی جعفری، هدی شهیری طبرستانی، محمد قربانی، الهام اسدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا شیوا رحمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها ندا عزیزی تبریز زاد، مهدی سیدین، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)