ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 86 - ( 1398 )
اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر
ص. 13-1
رضا فرهمندفر
،
عارفه کردجزی
چکیده
(6053 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3875 دریافت)
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتیاکسیدانی برخی ریز میوههای دارویی جمعآوری شده از منطقه خاندرسی ارومیه
ص. 29-15
قادر قاسمی
،
ابوالفضل علیرضالو
،
شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده
(8297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2432 دریافت)
تولید ماست همزده فراسودمند حاوی پودر ترهکوهی(Allium iranicum) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاریآن
ص. 46-31
sajad pirsa
،
رسول امینی
،
محمد علیزاده
چکیده
(7655 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2131 دریافت)
بررسی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از دانه آفتابگردان آجیلی و مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی آن با آنتی-اکسیدان سنتزی در پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
ص. 61-47
لاله مهریار
،
مریم اسکندرخانی
چکیده
(7121 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2623 دریافت)
بهکارگیری روش سطح پاسخ در بهینهسازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز
ص. 72-63
مریم اسمعیلی بازارده
،
فریبا زینالی
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(7687 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2170 دریافت)
مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی
ص. 82-73
سعید صادقی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(7836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2021 دریافت)
افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو
ص. 93-83
سیما مهاجرخراسانی
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(7174 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2161 دریافت)
مدلسازی استخراج روغن از دان سیاه به کمک پیش تیمار ترکیبی ریزموج – میدان الکتریکی پالسی با شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 107-95
نازنین مریم محسنی
،
حبیب الله میرزایی
،
معصومه مقیمی
چکیده
(5831 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2357 دریافت)
بهینهسازی فرآوری ماست کمچرب پریبیوتیک حاوی اینولین تحت تاثیر دما و نیروی برشی مختلف
ص. 118-109
میترا صوفی
،
آیناز علیزاده
،
سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده
(4501 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2624 دریافت)
تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکالگیرندگی عصاره استخراجشده ازبرگهای گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی
ص. 131-119
عبدالرضا آقاجانی
،
سید علی مرتضوی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
مسعود شفافی زنوزیان
،
محمدرضا سعیدی اصل
چکیده
(3798 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5691 دریافت)
مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی، خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد
ص. 147-133
مازیار فقیه نصیری
،
رضا امیدبیگی
،
سیدمحمد فخر طباطبایی
،
کاظم ارزانی
،
رسول زارع
چکیده
(3402 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2519 دریافت)
بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکو-مکانیکی نقل گردویی طی زمان نگهداری: مطالعه نقش افزودنی ها
ص. 161-149
فاطمه آذری کیا
چکیده
(2984 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2729 دریافت)
بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی
ص. 172-163
ایرج کریمی ثانی
،
محمد علیزاده
،
سجاد پیرسا
،
احسان مقدس کیا
چکیده
(3833 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3100 دریافت)
اندازهگیری کمی رنگهای مصنوعی مجاز خوراکی در موادغذایی: افزایش سلامت و ایمنی غذا
ص. 188-173
کامبیز حسن زاده
،
اعظم کرانی
چکیده
(3787 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5040 دریافت)
بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلالهای خشک سیبزمینی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 198-189
ناهید جعفری
،
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
،
عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده
(3383 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3264 دریافت)
بهینهیابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 211-199
سهیلا احمدیان مسک
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
چکیده
(3299 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2318 دریافت)
بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک
ص. 222-213
محمد علی حصاری نژاد
،
زهرا سیر
،
فرناز رضائیان عطار
چکیده
(3664 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2389 دریافت)
مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا
ص. 234-223
زهره حاسبی
،
علی معتمدزادگان
،
رسول مدنی
،
عباس زمانی
چکیده
(3224 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1876 دریافت)
تهیه فیلم رنگی آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پکتین حاوی اسانس زنیان و رنگدانه بتاکاروتن و بررسی ویژگیهای آن
ص. 249-235
افشار اصدق
،
sajad pirsa
،
اصغر خسروشاهی
چکیده
(3502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2789 دریافت)
بررسی تجمع زیستی فلزات سنگین در بافت خوراکی عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio linnaeus, 1758) رودخانه سیاه درویشان استان گیلان
ص. 261-251
محمد اتفاق دوست
چکیده
(3234 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2195 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم نانوکامپیوزیت آلژینات سدیم حاوی نانوذرات چربی جامد
ص. 271-263
فرود باقری
،
محسن رادی
،
صدیقه امیری
چکیده
(3514 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2234 دریافت)
بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری
ص. 283-273
مریم قائد
،
مریم قراچورلو
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(3182 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2135 دریافت)
اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکنندهها بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست منجمد
ص. 296-285
مریم عباسعلیپور
،
رضا اسماعیلزاده کناری
،
پیمان آریایی
چکیده
(3146 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2275 دریافت)
ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی سالیسیلیکاسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگهداری
ص. 312-297
زرین صالحی فتح آبادی
،
یحیی مقصودلو
،
حمیدرضا اخوان
،
علی مویدی
،
سپیده خراسانی
چکیده
(3246 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2174 دریافت)
بررسی اثر عصاره برگ زیتون بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه زئین ذرت
ص. 324-313
بهاره موسوی
،
حبیب اله میرزایی
،
محبوبه کشیری
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(3486 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2063 دریافت)
اصالتسنجی آبلیموهای مصرفی استان گلستان با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با آشکارساز جرمی
ص. 334-325
مهدی مهام
،
روح اله کرمی اسبو
،
محمد حسین شجاعی علی آبادی
چکیده
(3043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2058 دریافت)
اثر تیمارهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین
ص. 347-335
سپیده سهراب پور
،
رضا اسمعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(2947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2049 دریافت)
اثر روشهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین
ص. 359-349
سپیده سهراب پور
،
رضا اسمعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(3304 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1974 دریافت)
ارزیابی میزان کارایی لوتئولین بر پایداری روغن های زیتون و کانولا در درجه حرارت های مختلف بر اساس مکانیسم مهارکنندگی
ص. 372-361
سید محمد احمدی
،
رضا فرهوش
،
علی شریف
،
میترا رضایی
چکیده
(2586 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2362 دریافت)
اثر پودر تفاله هویج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن
ص. 385-373
انیس طالبی
،
فروغ محترمی
،
sajad pirsa
چکیده
(3952 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2098 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS