ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 86 - ( 1398 )
اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر
ص. 13-1
رضا فرهمندفر
،
عارفه کردجزی
چکیده
(5004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1625 دریافت)
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتیاکسیدانی برخی ریز میوههای دارویی جمعآوری شده از منطقه خاندرسی ارومیه
ص. 29-15
قادر قاسمی
،
ابوالفضل علیرضالو
،
شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده
(6634 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1230 دریافت)
تولید ماست همزده فراسودمند حاوی پودر ترهکوهی(Allium iranicum) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاریآن
ص. 46-31
sajad pirsa
،
رسول امینی
،
محمد علیزاده
چکیده
(6118 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(986 دریافت)
بررسی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از دانه آفتابگردان آجیلی و مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی آن با آنتی-اکسیدان سنتزی در پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
ص. 61-47
لاله مهریار
،
مریم اسکندرخانی
چکیده
(5764 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1476 دریافت)
بهکارگیری روش سطح پاسخ در بهینهسازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز
ص. 72-63
مریم اسمعیلی بازارده
،
فریبا زینالی
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(6242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1024 دریافت)
مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی
ص. 82-73
سعید صادقی
،
میرخلیل پیروزی فرد
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(6442 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(975 دریافت)
افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو
ص. 93-83
سیما مهاجرخراسانی
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
هدی شهیری طبرستانی
چکیده
(5594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(976 دریافت)
مدلسازی استخراج روغن از دان سیاه به کمک پیش تیمار ترکیبی ریزموج – میدان الکتریکی پالسی با شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 107-95
نازنین مریم محسنی
،
حبیب الله میرزایی
،
معصومه مقیمی
چکیده
(4480 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1148 دریافت)
بهینهسازی فرآوری ماست کمچرب پریبیوتیک حاوی اینولین تحت تاثیر دما و نیروی برشی مختلف
ص. 118-109
میترا صوفی
،
آیناز علیزاده
،
سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده
(3134 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1473 دریافت)
تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکالگیرندگی عصاره استخراجشده ازبرگهای گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی
ص. 131-119
عبدالرضا آقاجانی
،
سید علی مرتضوی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
مسعود شفافی زنوزیان
،
محمدرضا سعیدی اصل
چکیده
(2339 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2579 دریافت)
مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی، خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد
ص. 147-133
مازیار فقیه نصیری
،
رضا امیدبیگی
،
سیدمحمد فخر طباطبایی
،
کاظم ارزانی
،
رسول زارع
چکیده
(1887 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1170 دریافت)
بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکو-مکانیکی نقل گردویی طی زمان نگهداری: مطالعه نقش افزودنی ها
ص. 161-149
فاطمه آذری کیا
چکیده
(1686 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1253 دریافت)
بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی
ص. 172-163
ایرج کریمی ثانی
،
محمد علیزاده
،
سجاد پیرسا
،
احسان مقدس کیا
چکیده
(2343 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1541 دریافت)
اندازهگیری کمی رنگهای مصنوعی مجاز خوراکی در موادغذایی: افزایش سلامت و ایمنی غذا
ص. 188-173
کامبیز حسن زاده
،
اعظم کرانی
چکیده
(2332 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3211 دریافت)
بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلالهای خشک سیبزمینی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 198-189
ناهید جعفری
،
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
،
عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده
(1822 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1951 دریافت)
بهینهیابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 211-199
سهیلا احمدیان مسک
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
چکیده
(1964 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1119 دریافت)
بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک
ص. 222-213
محمد علی حصاری نژاد
،
زهرا سیر
،
فرناز رضائیان عطار
چکیده
(2176 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1182 دریافت)
مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا
ص. 234-223
زهره حاسبی
،
علی معتمدزادگان
،
رسول مدنی
،
عباس زمانی
چکیده
(1786 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(807 دریافت)
تهیه فیلم رنگی آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پکتین حاوی اسانس زنیان و رنگدانه بتاکاروتن و بررسی ویژگیهای آن
ص. 249-235
افشار اصدق
،
sajad pirsa
،
اصغر خسروشاهی
چکیده
(2072 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1532 دریافت)
بررسی تجمع زیستی فلزات سنگین در بافت خوراکی عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio linnaeus, 1758) رودخانه سیاه درویشان استان گیلان
ص. 261-251
محمد اتفاق دوست
چکیده
(1825 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(939 دریافت)
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم نانوکامپیوزیت آلژینات سدیم حاوی نانوذرات چربی جامد
ص. 271-263
فرود باقری
،
محسن رادی
،
صدیقه امیری
چکیده
(2145 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1077 دریافت)
بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری
ص. 283-273
مریم قائد
،
مریم قراچورلو
،
بابک غیاثی طرزی
چکیده
(1831 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(973 دریافت)
اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکنندهها بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست منجمد
ص. 296-285
مریم عباسعلیپور
،
رضا اسماعیلزاده کناری
،
پیمان آریایی
چکیده
(1748 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1132 دریافت)
ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئهورای حاوی سالیسیلیکاسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگهداری
ص. 312-297
زرین صالحی فتح آبادی
،
یحیی مقصودلو
،
حمیدرضا اخوان
،
علی مویدی
،
سپیده خراسانی
چکیده
(1879 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1005 دریافت)
بررسی اثر عصاره برگ زیتون بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه زئین ذرت
ص. 324-313
بهاره موسوی
،
حبیب اله میرزایی
،
محبوبه کشیری
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(2041 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(952 دریافت)
اصالتسنجی آبلیموهای مصرفی استان گلستان با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با آشکارساز جرمی
ص. 334-325
مهدی مهام
،
روح اله کرمی اسبو
،
محمد حسین شجاعی علی آبادی
چکیده
(1660 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(992 دریافت)
اثر تیمارهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین
ص. 347-335
سپیده سهراب پور
،
رضا اسمعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(1653 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(930 دریافت)
اثر روشهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین
ص. 359-349
سپیده سهراب پور
،
رضا اسمعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(1994 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(882 دریافت)
ارزیابی میزان کارایی لوتئولین بر پایداری روغن های زیتون و کانولا در درجه حرارت های مختلف بر اساس مکانیسم مهارکنندگی
ص. 372-361
سید محمد احمدی
،
رضا فرهوش
،
علی شریف
،
میترا رضایی
چکیده
(1426 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1117 دریافت)
اثر پودر تفاله هویج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن
ص. 385-373
انیس طالبی
،
فروغ محترمی
،
sajad pirsa
چکیده
(2144 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(929 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 367