ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 85 - ( 1397 )
بررسی پایداری اکسیداتیو و خواص فیزیکوشیمیایی روغن سرخ کردنی بر پایه پالم، سویا و آفتابگردان تحت شرایط مختلف رنگبری و بوگیری
ص. 11-1
سیمین دخت پورکلانتر
،
سیمین اسدالهی
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(6800 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3178 دریافت)
تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن
ص. 22-13
الهه خاتمی
،
مهران اعلمی
،
یحیی مقصودلو
،
مهدی کدیور
چکیده
(4490 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1283 دریافت)
بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی
ص. 32-23
سیما شکری قلعه
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(4429 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1193 دریافت)
بررسی اثر نوع و غلظت نرمکننده بر ویژگیهای فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم
ص. 47-33
مریم پیرو موسوی
،
محبوبه کشیری
،
یحیی مقصودلو
،
مرتضی خمیری
،
مهران اعلمی
چکیده
(4370 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1017 دریافت)
بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توتفرنگی (رقم گاویتا)
ص. 59-49
فاطمه ناظوری
،
شهین قیصربیگی
چکیده
(6520 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2035 دریافت)
استفاده از آرد گندم جوانهزده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس
ص. 72-61
اکبر جوکار
،
علیرضا نوروزی پژند
،
صغری معدنی
،
مریم شاه امیریان
،
ماشااله زارع
چکیده
(4273 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1019 دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه
ص. 86-73
امین سوری
،
مهتا میرزایی
،
سعید میردامادی
چکیده
(4233 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1647 دریافت)
پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده
ص. 102-87
رضا فرهمندفر
،
مریم رنجی
چکیده
(3247 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1411 دریافت)
مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.)
ص. 111-103
سیده سکینه خاکزاد
،
رضا فرهمندفر
،
امیر احمدپور
چکیده
(2063 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1074 دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنیسیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی
ص. 124-113
سیده میثمه احمدی
،
مریم مصلحی شاد
،
عبدالرحمن رحیمی
چکیده
(2262 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1418 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئهورا
ص. 139-125
شیما کاوه
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
خشایار سرابندی
،
زینب گرائیلی
،
عظیم قاسم نژاد
چکیده
(5175 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2935 دریافت)
بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (Berberis vulgaris)
ص. 150-141
سارا رویتوند
،
ناصر صداقت
،
مهدی وریدی
،
محبت محبی
چکیده
(4973 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1634 دریافت)
بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی و پلیفنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 164-151
بهداد شکرالهی یانچشمه
،
محمد علی حصاری نژاد
،
نگار رضایی
،
آزاده سلیمی
،
غزل شمشادی
،
مهناز کاظم زاده
،
اشکان جبلی جوان
چکیده
(5269 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2273 دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی
ص. 178-165
فاطمه حسین زاده
،
علیرضا شیرازی نژاد
چکیده
(6117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3191 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتیاکسیدانی عصاره چای سبز ریزپوشانی شده به روش همتبلوری
ص. 193-179
مهدیه اکبری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
خشایار سرابندی
،
آزاده قربانی
چکیده
(5429 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2916 دریافت)
تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گشنیز بر ماندگاری فیله ماهی شوریده در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. 206-195
زینب عالی مرادیان
،
لاله رومیانی
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(3514 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2058 دریافت)
اثرات پوششهای خوراکی صمغ فارسی-کیتوزان و صمغ فارسی-کیتوزان حاوی اسانس سیر(Allium Sativum L.) بر کیفیت و ویژگیهای حسی فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری به صورت منجمد
ص. 217-207
سارا رئیسی
،
سید مهدی اجاق
،
سراج بیتا
چکیده
(3679 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2742 دریافت)
بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ
ص. 232-219
علی گنجلو
،
مه رو مرادیان
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(2701 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1608 دریافت)
بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص عملکردی صمغ فارسی
ص. 244-233
جواد امینی راستابی
،
علی نصیرپور
چکیده
(3340 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1268 دریافت)
تاثیر اسید سالیسیلیک بر کارایی کنترل زیستی Pseudomonas fluorescens علیه کپک آبی میوه سیب
ص. 253-245
سید اسماعیل رضوی
،
سیدجواد صانعی
چکیده
(2274 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1287 دریافت)
بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی شیگلا فلکسنری و ماندگاری کاهو در طی نگهداری در دمای محیط
ص. 263-255
زهره دیدار
چکیده
(2497 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2005 دریافت)
برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینهشدن نشاسته برنج نیمجوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطهوری(مطالعه موردی: رقم شیرودی)
ص. 277-265
ابراهیم تقی نژاد
،
ولی رسولی شربیانی
چکیده
(2522 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1698 دریافت)
تاثیر عصاره هَوِن بر روی سینتیک تغییرات فاکتورهای ازت در طی نگهداری در آب نمک و مرحله رسیدن در پنیر سنتی کوزه ای
ص. 289-279
بشیر بهرامی
،
محمد علیزاده خالد آباد
،
حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده
(1961 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(851 دریافت)
تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانهی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
ص. 303-291
مریم چهاردولی
،
سیمین اسداللهی
،
بیژن خورشیدپور
چکیده
(2419 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2278 دریافت)
درون پوشانی روغن هسته انار به وسیله حاملهای مختلف و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
ص. 316-305
سهیلا اکبرلو
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
سجاد پیرسا
،
فروغ محترمی
چکیده
(3490 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1714 دریافت)
کاربرد صمغهای کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب
ص. 326-317
اسماعیل عطای صالحی
،
محیا شیخ زاده
چکیده
(2764 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2219 دریافت)
بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویههای L.plantarum بومی جدا شده از موادغذایی مختلف
ص. 336-327
دینا شهرام پور
،
مرتضی خمیری
،
محبوبه کشیری
،
محمد علی رضوی
چکیده
(1849 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1089 دریافت)
بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی
ص. 347-337
نرگس اصلانپور
،
فاطمه حسینمردی
،
سارا کوهی کمالی
چکیده
(2279 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1486 دریافت)
تأثیر محلولهای استیک اسید و سدیم دی استات بر رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی
ص. 356-349
ابوالفضل گلشن تفتی
،
نجمه سلیمانی ده دیوان
،
اصلان عزیزی
چکیده
(1838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(987 دریافت)
تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت
ص. 367-357
سید رضا فلسفی
،
یحیی مقصودلو
،
مهران اعلمی
،
سید مهدی جعفری
،
مجتبی رئیسی
چکیده
(2842 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2685 دریافت)
بررسی تأثیر شرایط انبارمانی آرد حاصل از ارقام دیم و آبی گندم بر خصوصیات کیفی و نانوایی آرد طی فرآیند رسیدن
ص. 378-369
کتایون فاتح نیکو
،
فریبا نقی پور
،
علیرضا فرجی
چکیده
(1859 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1848 دریافت)
ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن
ص. 391-379
نوشین نیک نیا
،
رسول کدخدایی
چکیده
(2962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2039 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس مرزه (Satureja hortensis L.) بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد
ص. 405-393
مینا فراهانی
،
فخری شهیدی
،
فریده طباطبایی
چکیده
(2858 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1948 دریافت)
مروری بر ساختار و متابولیسم شربت ذرت حاوی فروکتوز و ساکارز
ص. 415-407
روناک غلامی
،
مهدی جعفری اصل
،
مهدی امینی
چکیده
(2088 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1108 دریافت)
اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی
ص. 424-417
شبنم ابوالحسینی
،
لیلا گلستان گلستان
،
حامی کابوسی
چکیده
(5125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1260 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی صمغ آلژینات حاوی عصاره والک بر ماندگاری فیله گوشت گوساله در شرایط یخچالی
ص. 435-425
سمیرا سبزعلی
،
سارا متینی
،
عباس جلیل زاده
چکیده
(2717 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1804 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی عصاره و پودر گیاه ملیس
ص. 446-437
پرستو رزاقی
،
مصطفی کرمی
،
مصطفی سلطانی
چکیده
(2688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2934 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانسهای پونه، نعنا و آویشن
ص. 457-447
ندا عزیزی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
،
محمد حجتی
چکیده
(2308 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1252 دریافت)
تعیین باقیمانده سم فلووالینات در عسل منطقه دماوند
ص. 466-459
سیده معصومه هاشمی نیا
،
منیژه جمشیدی
،
یحیی استادی
چکیده
(2716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2187 دریافت)
استخراج پروتئین سبوس برنج واریته هاشمی و بررسی ویژگیهای عملکردی
ص. 478-467
شهرام نقی زاده رئیسی
،
علی محمدی رمی
،
سید احمد شهیدی
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(2827 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1902 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 459