ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 85 - ( 1397 )
بررسی پایداری اکسیداتیو و خواص فیزیکوشیمیایی روغن سرخ کردنی بر پایه پالم، سویا و آفتابگردان تحت شرایط مختلف رنگبری و بوگیری
ص. 11-1
سیمین دخت پورکلانتر
،
سیمین اسدالهی
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(7959 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4302 دریافت)
تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن
ص. 22-13
الهه خاتمی
،
مهران اعلمی
،
یحیی مقصودلو
،
مهدی کدیور
چکیده
(5165 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1712 دریافت)
بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی
ص. 32-23
سیما شکری قلعه
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(5211 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1735 دریافت)
بررسی اثر نوع و غلظت نرمکننده بر ویژگیهای فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم
ص. 47-33
مریم پیرو موسوی
،
محبوبه کشیری
،
یحیی مقصودلو
،
مرتضی خمیری
،
مهران اعلمی
چکیده
(5104 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1470 دریافت)
بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توتفرنگی (رقم گاویتا)
ص. 59-49
فاطمه ناظوری
،
شهین قیصربیگی
چکیده
(7430 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2832 دریافت)
استفاده از آرد گندم جوانهزده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس
ص. 72-61
اکبر جوکار
،
علیرضا نوروزی پژند
،
صغری معدنی
،
مریم شاه امیریان
،
ماشااله زارع
چکیده
(5212 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1501 دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه
ص. 86-73
امین سوری
،
مهتا میرزایی
،
سعید میردامادی
چکیده
(4962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2111 دریافت)
پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده
ص. 102-87
رضا فرهمندفر
،
مریم رنجی
چکیده
(4055 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2595 دریافت)
مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.)
ص. 111-103
سیده سکینه خاکزاد
،
رضا فرهمندفر
،
امیر احمدپور
چکیده
(2708 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2170 دریافت)
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنیسیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی
ص. 124-113
سیده میثمه احمدی
،
مریم مصلحی شاد
،
عبدالرحمن رحیمی
چکیده
(3022 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2106 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئهورا
ص. 139-125
شیما کاوه
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
خشایار سرابندی
،
زینب گرائیلی
،
عظیم قاسم نژاد
چکیده
(6277 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3867 دریافت)
بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (Berberis vulgaris)
ص. 150-141
سارا رویتوند
،
ناصر صداقت
،
مهدی وریدی
،
محبت محبی
چکیده
(6352 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2346 دریافت)
بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی و پلیفنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 164-151
بهداد شکرالهی یانچشمه
،
محمد علی حصاری نژاد
،
نگار رضایی
،
آزاده سلیمی
،
غزل شمشادی
،
مهناز کاظم زاده
،
اشکان جبلی جوان
چکیده
(6524 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3379 دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی
ص. 178-165
فاطمه حسین زاده
،
علیرضا شیرازی نژاد
چکیده
(7610 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4168 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتیاکسیدانی عصاره چای سبز ریزپوشانی شده به روش همتبلوری
ص. 193-179
مهدیه اکبری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
خشایار سرابندی
،
آزاده قربانی
چکیده
(6581 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4008 دریافت)
تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گشنیز بر ماندگاری فیله ماهی شوریده در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. 206-195
زینب عالی مرادیان
،
لاله رومیانی
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(4392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2837 دریافت)
اثرات پوششهای خوراکی صمغ فارسی-کیتوزان و صمغ فارسی-کیتوزان حاوی اسانس سیر(Allium Sativum L.) بر کیفیت و ویژگیهای حسی فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری به صورت منجمد
ص. 217-207
سارا رئیسی
،
سید مهدی اجاق
،
سراج بیتا
چکیده
(4810 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3660 دریافت)
بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ
ص. 232-219
علی گنجلو
،
مه رو مرادیان
،
ماندانا بی مکر
چکیده
(3693 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2424 دریافت)
بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص عملکردی صمغ فارسی
ص. 244-233
جواد امینی راستابی
،
علی نصیرپور
چکیده
(4502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1986 دریافت)
تاثیر اسید سالیسیلیک بر کارایی کنترل زیستی Pseudomonas fluorescens علیه کپک آبی میوه سیب
ص. 253-245
سید اسماعیل رضوی
،
سیدجواد صانعی
چکیده
(3189 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1995 دریافت)
بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی شیگلا فلکسنری و ماندگاری کاهو در طی نگهداری در دمای محیط
ص. 263-255
زهره دیدار
چکیده
(3460 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2789 دریافت)
برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینهشدن نشاسته برنج نیمجوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطهوری(مطالعه موردی: رقم شیرودی)
ص. 277-265
ابراهیم تقی نژاد
،
ولی رسولی شربیانی
چکیده
(3428 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3221 دریافت)
تاثیر عصاره هَوِن بر روی سینتیک تغییرات فاکتورهای ازت در طی نگهداری در آب نمک و مرحله رسیدن در پنیر سنتی کوزه ای
ص. 289-279
بشیر بهرامی
،
محمد علیزاده خالد آباد
،
حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده
(2751 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1315 دریافت)
تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانهی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
ص. 303-291
مریم چهاردولی
،
سیمین اسداللهی
،
بیژن خورشیدپور
چکیده
(3249 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2872 دریافت)
درون پوشانی روغن هسته انار به وسیله حاملهای مختلف و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
ص. 316-305
سهیلا اکبرلو
،
محمد علیزاده خالدآباد
،
سجاد پیرسا
،
فروغ محترمی
چکیده
(4679 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2547 دریافت)
کاربرد صمغهای کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب
ص. 326-317
اسماعیل عطای صالحی
،
محیا شیخ زاده
چکیده
(3549 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2796 دریافت)
بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویههای L.plantarum بومی جدا شده از موادغذایی مختلف
ص. 336-327
دینا شهرام پور
،
مرتضی خمیری
،
محبوبه کشیری
،
محمد علی رضوی
چکیده
(2598 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1550 دریافت)
بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی
ص. 347-337
نرگس اصلانپور
،
فاطمه حسینمردی
،
سارا کوهی کمالی
چکیده
(3240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2048 دریافت)
تأثیر محلولهای استیک اسید و سدیم دی استات بر رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی
ص. 356-349
ابوالفضل گلشن تفتی
،
نجمه سلیمانی ده دیوان
،
اصلان عزیزی
چکیده
(2633 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1514 دریافت)
تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت
ص. 367-357
سید رضا فلسفی
،
یحیی مقصودلو
،
مهران اعلمی
،
سید مهدی جعفری
،
مجتبی رئیسی
چکیده
(4031 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3560 دریافت)
بررسی تأثیر شرایط انبارمانی آرد حاصل از ارقام دیم و آبی گندم بر خصوصیات کیفی و نانوایی آرد طی فرآیند رسیدن
ص. 378-369
کتایون فاتح نیکو
،
فریبا نقی پور
،
علیرضا فرجی
چکیده
(2621 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2549 دریافت)
ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن
ص. 391-379
نوشین نیک نیا
،
رسول کدخدایی
چکیده
(3740 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2625 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس مرزه (Satureja hortensis L.) بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماریزا و عامل فساد
ص. 405-393
مینا فراهانی
،
فخری شهیدی
،
فریده طباطبایی
چکیده
(4004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2813 دریافت)
مروری بر ساختار و متابولیسم شربت ذرت حاوی فروکتوز و ساکارز
ص. 415-407
روناک غلامی
،
مهدی جعفری اصل
،
مهدی امینی
چکیده
(2875 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1582 دریافت)
اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی
ص. 424-417
شبنم ابوالحسینی
،
لیلا گلستان گلستان
،
حامی کابوسی
چکیده
(6352 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1870 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی صمغ آلژینات حاوی عصاره والک بر ماندگاری فیله گوشت گوساله در شرایط یخچالی
ص. 435-425
سمیرا سبزعلی
،
سارا متینی
،
عباس جلیل زاده
چکیده
(3692 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2619 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی عصاره و پودر گیاه ملیس
ص. 446-437
پرستو رزاقی
،
مصطفی کرمی
،
مصطفی سلطانی
چکیده
(3870 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4131 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانسهای پونه، نعنا و آویشن
ص. 457-447
ندا عزیزی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
،
محمد حجتی
چکیده
(3272 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1738 دریافت)
تعیین باقیمانده سم فلووالینات در عسل منطقه دماوند
ص. 466-459
سیده معصومه هاشمی نیا
،
منیژه جمشیدی
،
یحیی استادی
چکیده
(3904 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3035 دریافت)
استخراج پروتئین سبوس برنج واریته هاشمی و بررسی ویژگیهای عملکردی
ص. 478-467
شهرام نقی زاده رئیسی
،
علی محمدی رمی
،
سید احمد شهیدی
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(4002 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2719 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS