ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 84 - ( 1397 )
تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو
ص. 12-1
آذین کجوری
،
لیلا گلستان
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(6694 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2113 دریافت)
بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food
ص. 22-13
مهین فلاح
،
مسعود حق خواه
،
علی فضل آرا
چکیده
(4389 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1517 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین
ص. 38-23
زهره مختاری
،
امان محمد ضیایی فر
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
سارا آقاجان زاده سورکی
چکیده
(4732 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2250 دریافت)
تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی
ص. 50-39
فاطمه مظفری
،
احمد غضنفری مقدم
،
حمیدرضا اخوان
چکیده
(4581 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2408 دریافت)
غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید آبمیوه پری بیوتیک با ماندگاری بالا
ص. 59-51
لیلا لک زاده
،
آرزو سبزواری
،
مهدی عموحیدری
چکیده
(4707 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1277 دریافت)
بررسی ماهیت بیوشیمیایی و طیف میزبانی ماده آنتیباکتریایی تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک بومی
ص. 73-61
پریسا پورعبدی سرابی
،
علیرضا تاری نژاد
،
محمد امین حجازی
چکیده
(4266 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(855 دریافت)
بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله
ص. 88-75
شیما کاوه
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
سید مهدی جعفری
،
خشایار سرابندی
چکیده
(6045 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1896 دریافت)
استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت
ص. 100-89
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(3190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1735 دریافت)
تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد
ص. 109-101
عبدالرحمن حمزه
،
فریبا زینالی
،
هادی الماسی
چکیده
(4698 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1674 دریافت)
خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغنهای زیتون، ذرت و کانولا
ص. 123-111
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(2081 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1659 دریافت)
استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنیشده با آهن و روی
ص. 136-125
زهرا باباخانی
،
مصطفی کرمی
،
محمود رضازاد باری
چکیده
(6040 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2375 دریافت)
تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتیاکسیدانی و کاهندگی نیتریکاکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز
ص. 151-137
محیا شریعت علوی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
،
جلال محمدزاده
چکیده
(4584 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3702 دریافت)
بررسی تولید بتاکاروتن از سویه بومی جلبک دونالیلا سالینا
ص. 161-153
سعیده تولایی
،
مهناز مظاهری اسدی
،
خسرو رستمی
چکیده
(2291 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2673 دریافت)
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی و وزن مولکولی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
ص. 173-163
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(1784 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1410 دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران
ص. 187-175
جمشید فرمانی
،
بهراد تیرگریان
،
محمد رزم پور
چکیده
(5219 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3505 دریافت)
اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب
ص. 201-189
نسرین اسعدی یاساقی
،
اکرم آریان فر
چکیده
(1871 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1739 دریافت)
بررسی تأثیر کاربرد عصاره شوید (Anethume graveolens) روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی
ص. 215-203
رقیه اشرفی یورقانلو
،
نسا غیبی
چکیده
(2193 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1856 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
ص. 230-217
هانیه محله
،
مهدی قره خانی
چکیده
(1674 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(864 دریافت)
بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی
ص. 242-231
رضا فرهمندفر
،
مریم اثنی عشری
،
سلیمه رشیدایی ابندانسری
،
الهه مقصودلو
چکیده
(2457 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1829 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 255-243
رضا اسماعیل زاده کناری
،
راضیه رضوی
،
عالمه محمدی
،
ماندانا جقه تایی
چکیده
(2230 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2032 دریافت)
بررسی اثر جایگزین کردن روغن سویا با چربی مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس مرغ
ص. 269-257
جمشید فرمانی
،
لطفعلی گل محمدی
،
رحیمه صفر رضوی زاده
چکیده
(1874 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4176 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز
ص. 285-271
مریم قادری قهفرخی
،
مهدی جعفری اصل
،
سمیه افشاری
،
آرش ارشادی
،
محمد احمدی
چکیده
(1832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2819 دریافت)
بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ
ص. 299-287
اسماعیل عطای صالحی
،
عصمت خوری
،
امین حسین زاده
چکیده
(4704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1385 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجالهی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز
ص. 313-301
بهروز اکبری آدرگانی
،
پریا شعبانی
چکیده
(1856 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1277 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز
ص. 324-315
زینب سعیدی
،
بهزاد ناصحی
،
حسین جوینده
چکیده
(1558 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(847 دریافت)
اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو
ص. 335-325
زهرا حسینی
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
جمشید فرمانی
چکیده
(1611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2064 دریافت)
نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی
ص. 347-337
حامد حسن زاده اوچتپه
،
محمد علیزاده خالد آباد
،
محمود رضازاد باری
چکیده
(5392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2987 دریافت)
ارزیابی برخی شاخصهای کیفی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوهی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت
ص. 364-349
جواد فتاحی مقدم
،
ابوذر هاشم پور
،
محمود قاسم نژاد
چکیده
(1665 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1264 دریافت)
فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 374-365
هدی کرمی محمدی
،
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
،
نگین نصیری
چکیده
(1550 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1950 دریافت)
امکان سنجی تولید کیک اسفنجی غنی شده و کم کالری با پوره اسفناج
ص. 384-375
فروغ محترمی
،
دریا قلی پور
،
رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده
(4597 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1463 دریافت)
تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم
ص. 395-385
الناز میلانی
،
فرشته حسینی
،
سمانه رضایی بروجردی
،
شادی بلوریان
چکیده
(1502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(886 دریافت)
تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامترهای تعیین کننده کیفیت زیتون
ص. 410-397
مهدی کاویانی
،
مهدی وریدی
،
ستار طهماسبی انفرادی
،
محمد جواد وریدی
چکیده
(1418 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(820 دریافت)
شناسایی و تشخیص ژنهای مولد زرالنون در سویههای Fusarium graminearum جدا شده از دانههای ذرت
ص. 418-411
عطیه مهرزاد
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
سید علی مرتضوی
،
رویا رضائیان دلوئی
،
محمد محسن زاده
چکیده
(1363 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(843 دریافت)
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی
ص. 428-419
جعفر محمدزاده میلانی
،
مارال بابادی سلطان زاده
،
علیرضا ریاضی
چکیده
(1658 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1063 دریافت)
استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی دریای خزر (Huso Huso) و بررسی خصوصیات رئولوژیکی آن
ص. 439-429
عباس مهجوریان
،
محمد نوروزی
،
محسن مختاریان
چکیده
(3688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1303 دریافت)
اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب
ص. 455-441
منیره یزدی نژاد
،
آزاده قربانی حسن سرایی
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(1338 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1285 دریافت)
تاثیر زمانهای مختلف خنککردن اولیه بر ترکیبات زیستی فعال و کیفیت میوه پسته تر طی انبار سردمانی در دمای سرد
ص. 468-457
حدیث شهابی رابری
،
سیدحسین میردهقان
،
فاطمه ناظوری
چکیده
(1332 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(801 دریافت)
کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردلهای فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی
ص. 480-469
فاطمه کبیری سامانی
،
نفیسه جهان بخشیان
،
مریم خاکباز حشمتی
چکیده
(3268 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1626 دریافت)
استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا
ص. 494-481
سید حسین احمدتبار کله بستی
،
رضا فرهمندفر
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(1492 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1400 دریافت)
نقش پیش تیمار فراصوت بر ویژگیهای کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران
ص. 506-495
بهجت تاج الدین
،
کلثوم جهان میهن
چکیده
(1719 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(755 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 486