ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 84 - ( 1397 )
تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو
ص. 12-1
آذین کجوری
،
لیلا گلستان
،
آزاده قربانی حسن سرایی
*
چکیده
(8602 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3726 دریافت)
بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food
ص. 22-13
مهین فلاح
*
،
مسعود حق خواه
،
علی فضل آرا
چکیده
(5549 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2395 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین
ص. 38-23
زهره مختاری
،
امان محمد ضیایی فر
*
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
،
سارا آقاجان زاده سورکی
چکیده
(5961 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3257 دریافت)
تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی
ص. 50-39
فاطمه مظفری
،
احمد غضنفری مقدم
*
،
حمیدرضا اخوان
چکیده
(5821 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3426 دریافت)
غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید آبمیوه پری بیوتیک با ماندگاری بالا
ص. 59-51
لیلا لک زاده
*
،
آرزو سبزواری
،
مهدی عموحیدری
چکیده
(6086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2159 دریافت)
بررسی ماهیت بیوشیمیایی و طیف میزبانی ماده آنتیباکتریایی تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک بومی
ص. 73-61
پریسا پورعبدی سرابی
،
علیرضا تاری نژاد
*
،
محمد امین حجازی
چکیده
(5634 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1685 دریافت)
بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله
ص. 88-75
شیما کاوه
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
سید مهدی جعفری
،
خشایار سرابندی
چکیده
(7794 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3351 دریافت)
استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت
ص. 100-89
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
*
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(4595 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2685 دریافت)
تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد
ص. 109-101
عبدالرحمن حمزه
،
فریبا زینالی
*
،
هادی الماسی
چکیده
(6429 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3094 دریافت)
خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغنهای زیتون، ذرت و کانولا
ص. 123-111
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
*
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(3479 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2693 دریافت)
استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنیشده با آهن و روی
ص. 136-125
زهرا باباخانی
،
مصطفی کرمی
*
،
محمود رضازاد باری
چکیده
(7966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4004 دریافت)
تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتیاکسیدانی و کاهندگی نیتریکاکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز
ص. 151-137
محیا شریعت علوی
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
،
جلال محمدزاده
چکیده
(6342 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5404 دریافت)
بررسی تولید بتاکاروتن از سویه بومی جلبک دونالیلا سالینا
ص. 161-153
سعیده تولایی
*
،
مهناز مظاهری اسدی
،
خسرو رستمی
چکیده
(3758 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3982 دریافت)
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی و وزن مولکولی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
ص. 173-163
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
*
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(3070 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2365 دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران
ص. 187-175
جمشید فرمانی
*
،
بهراد تیرگریان
،
محمد رزم پور
چکیده
(7230 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5446 دریافت)
اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب
ص. 201-189
نسرین اسعدی یاساقی
،
اکرم آریان فر
*
چکیده
(3096 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2700 دریافت)
بررسی تأثیر کاربرد عصاره شوید (Anethume graveolens) روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی
ص. 215-203
رقیه اشرفی یورقانلو
*
،
نسا غیبی
چکیده
(3431 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2801 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
ص. 230-217
هانیه محله
،
مهدی قره خانی
*
چکیده
(2871 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1682 دریافت)
بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی
ص. 242-231
رضا فرهمندفر
*
،
مریم اثنی عشری
،
سلیمه رشیدایی ابندانسری
،
الهه مقصودلو
چکیده
(3824 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4257 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 255-243
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
راضیه رضوی
،
عالمه محمدی
،
ماندانا جقه تایی
چکیده
(3730 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3145 دریافت)
بررسی اثر جایگزین کردن روغن سویا با چربی مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس مرغ
ص. 269-257
جمشید فرمانی
*
،
لطفعلی گل محمدی
،
رحیمه صفر رضوی زاده
چکیده
(3215 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5468 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز
ص. 285-271
مریم قادری قهفرخی
*
،
مهدی جعفری اصل
،
سمیه افشاری
،
آرش ارشادی
،
محمد احمدی
چکیده
(3044 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3841 دریافت)
بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ
ص. 299-287
اسماعیل عطای صالحی
*
،
عصمت خوری
،
امین حسین زاده
چکیده
(6755 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2817 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجالهی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز
ص. 313-301
بهروز اکبری آدرگانی
*
،
پریا شعبانی
چکیده
(3298 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2293 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز
ص. 324-315
زینب سعیدی
،
بهزاد ناصحی
*
،
حسین جوینده
چکیده
(2791 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1699 دریافت)
اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو
ص. 335-325
زهرا حسینی
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
جمشید فرمانی
چکیده
(2869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3201 دریافت)
نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی
ص. 347-337
حامد حسن زاده اوچتپه
*
،
محمد علیزاده خالد آباد
،
محمود رضازاد باری
چکیده
(7516 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4647 دریافت)
ارزیابی برخی شاخصهای کیفی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوهی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت
ص. 364-349
جواد فتاحی مقدم
*
،
ابوذر هاشم پور
،
محمود قاسم نژاد
چکیده
(2922 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2435 دریافت)
فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 374-365
هدی کرمی محمدی
،
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
*
،
نگین نصیری
چکیده
(2773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2828 دریافت)
امکان سنجی تولید کیک اسفنجی غنی شده و کم کالری با پوره اسفناج
ص. 384-375
فروغ محترمی
*
،
دریا قلی پور
،
رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده
(6372 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2869 دریافت)
تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم
ص. 395-385
الناز میلانی
،
فرشته حسینی
*
،
سمانه رضایی بروجردی
،
شادی بلوریان
چکیده
(2805 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1791 دریافت)
تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامترهای تعیین کننده کیفیت زیتون
ص. 410-397
مهدی کاویانی
،
مهدی وریدی
*
،
ستار طهماسبی انفرادی
،
محمد جواد وریدی
چکیده
(2680 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1694 دریافت)
شناسایی و تشخیص ژنهای مولد زرالنون در سویههای Fusarium graminearum جدا شده از دانههای ذرت
ص. 418-411
عطیه مهرزاد
*
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
سید علی مرتضوی
،
رویا رضائیان دلوئی
،
محمد محسن زاده
چکیده
(2674 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1742 دریافت)
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی
ص. 428-419
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
مارال بابادی سلطان زاده
،
علیرضا ریاضی
چکیده
(3014 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2017 دریافت)
استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی دریای خزر (Huso Huso) و بررسی خصوصیات رئولوژیکی آن
ص. 439-429
عباس مهجوریان
*
،
محمد نوروزی
،
محسن مختاریان
چکیده
(5540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2751 دریافت)
اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب
ص. 455-441
منیره یزدی نژاد
،
آزاده قربانی حسن سرایی
*
،
شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده
(2550 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2166 دریافت)
تاثیر زمانهای مختلف خنککردن اولیه بر ترکیبات زیستی فعال و کیفیت میوه پسته تر طی انبار سردمانی در دمای سرد
ص. 468-457
حدیث شهابی رابری
،
سیدحسین میردهقان
*
،
فاطمه ناظوری
چکیده
(2503 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1710 دریافت)
کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردلهای فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی
ص. 480-469
فاطمه کبیری سامانی
،
نفیسه جهان بخشیان
*
،
مریم خاکباز حشمتی
چکیده
(5244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3345 دریافت)
استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا
ص. 494-481
سید حسین احمدتبار کله بستی
،
رضا فرهمندفر
*
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(2617 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3659 دریافت)
نقش پیش تیمار فراصوت بر ویژگیهای کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران
ص. 506-495
بهجت تاج الدین
*
،
کلثوم جهان میهن
چکیده
(2897 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1530 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS