ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 83 - ( 1397 )
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و پارامترهای سینتیک اکسایشی اسید سیرینجیک و اسید گالیک در روغن آفتابگردان
ص. 14-1
رضا فرهمندفر
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(6130 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1570 دریافت)
شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با استفاده از تکنیک نسل جدید توالی یابی
ص. 27-15
شهره حسامی
،
نفیسه دعوتی
چکیده
(6545 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1341 دریافت)
مدلسازی سینتیک دفع رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی
ص. 42-29
جلال دهقان نیا
،
لیدا عابدپور
چکیده
(4259 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1138 دریافت)
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی هشت نمونه عسل بر پایه گیاهان دارویی
ص. 55-43
راحیل سادات هاتفی زاده
،
محمد گلی
،
الهام خسروی
چکیده
(4406 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2000 دریافت)
بررسی آنزیم ترانسگلوتامیناز و بتاگلوکان بر بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کمچرب پروبیوتیک
ص. 69-57
آزیتا مظفرپورنوری
،
لیلا ناطقی
،
امیر میمندی پور
چکیده
(4121 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1534 دریافت)
طراحی جاذب اختصاصی جدید جهت حذف آفلاتوکسین 1M از شیر خام گاو
ص. 78-71
صمد بدبدک
،
بیوک آقا فرمانی
،
جواد حصاری
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
مهرداد مهکام
چکیده
(4226 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1274 دریافت)
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، تصویری و ماندگاری نان بربری حاوی آرد کینوا
ص. 86-79
شیما جلدانی
،
بهزاد ناصحی
،
حسن برزگر
،
نیازعلی سپهوند
چکیده
(4004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1334 دریافت)
بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زندهمانی باکتریهای آغازگر ماست قالبی
ص. 99-87
حسین جوینده
،
فرزانه کوراوند
چکیده
(2807 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1067 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پروسس فرموله شده با کنسانتره خرما
ص. 112-101
عاطفه ارجمندیان
،
پیمان آریایی
،
علی معتمد زادگان
چکیده
(2789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1145 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا
ص. 122-113
محبوبه شریعت منش
،
اکرم شریفی
چکیده
(2744 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1183 دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار آنزیمبری همراه غوطه وری در کلرید کلسیم و پوشش دهی توسط صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خلال سیب زمینی سرخ شده
ص. 132-123
رقیه اشرفی
،
لیلا روفه گری نژاد
،
جعفر فرضی
چکیده
(4333 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1149 دریافت)
بررسی خاصیت ضدمیکروبی برخی سویه های ذاتی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از شیر بز
ص. 143-133
شیما دالوند
،
ناهید مژگانی
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(1850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(892 دریافت)
تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برشهای گوجهفرنگی و مقایسه آن با روشهای آفتابی، هوای داغ و مایکروویو
ص. 155-145
شهین زمردی
چکیده
(1749 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1133 دریافت)
تشخیص مالت تقلبی با استفاده از شاخص مالتوترئوز در پودرمالت، عصاره مالت و پودر عصاره مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و آشکارسازی ضریب شکست
ص. 167-157
فائزه شیرخان
،
بهروز اکبری
،
مریم سلامی
چکیده
(5894 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2122 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ خرنوب بر کیفیت گیلاس رقم سیاه مشهد (Prunusavium L. cvs. Siah Mashhad) طی زمان نگهداری
ص. 181-169
فاطمه سادات مصطفوی
،
رسول کدخدایی
چکیده
(1920 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2125 دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیلمهای کامپوزیت زیستتخریبپذیر برپایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بستهبندی محصولات غذایی
ص. 193-183
فرشته حسینی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
عبدالرسول ارومیه ای
،
مسعود یاورمنش
،
مهدی نصیری محلاتی
چکیده
(1744 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1147 دریافت)
اثر تغییرات درجه حرارت بر جمعیت میکروبی بیماریزا طی دورۀ رسیدن پنیر لیقوان
ص. 202-195
راحله نژاد رزمجوی اخگر
چکیده
(1813 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(835 دریافت)
تاثیر غلظتهای مختلف نمک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش
ص. 215-203
مهدیه مهدوی پور
،
لیلا روفه گری نژاد
،
آیناز علیزاده
چکیده
(4722 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1745 دریافت)
بررسی اثر کاویتاسیون حاصل از امواج فراصوت بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبپرتقال فرآوری شده با امواج فراصوت
ص. 226-217
ساجد امجدی
،
آیناز علیزاده
،
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(5017 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1465 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیرینکنندههای کمکالری زایلیتول و سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای آلبالو
ص. 236-227
لیلا روفه گری نژاد
،
وحیده ترابی تبریزی
چکیده
(5073 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1277 دریافت)
ارزیابی و پیش بینی خواص مکانیکی سیب زمینی در طول انبارداری با استفاده از تصویربرداری پس پراکنش لیزری
ص. 250-237
امید امیدی
،
داود قنبریان
،
مجتبی نادری بلداجی
چکیده
(4519 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1765 دریافت)
اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری
ص. 265-251
پروین بقری
،
فخری شهیدی
،
ناصر صداقت
چکیده
(1683 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(923 دریافت)
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی و حسی سوسیس فرانکفورتر فراسودمند در مدت زمان نگهداری
ص. 280-267
کاظم علیرضالو
،
جواد حصاری
،
محمد هادی اسکندری
،
ولی زاده هادی
،
محمد سیروس آذر
،
ذبیح اله نعمتی
چکیده
(1860 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2125 دریافت)
خواص رئولوژیکی پایا و دینامیک امولسیونهای حاوی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
ص. 298-281
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(2297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4234 دریافت)
تاثیر افزودن آب انار بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای بدون آبگیری
ص. 314-299
حنان لشکری
،
محمد جواد وریدی
،
محمد هادی اسکندری
،
مهدی وریدی
چکیده
(4422 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1518 دریافت)
ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. 328-315
الهام مریخی اردبیلی
،
محمد محسن زاده
چکیده
(4462 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3436 دریافت)
تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در برنجهای ایرانی و وارداتی بازار استان آذربایجان غربی
ص. 336-329
رقیه اشرفی
،
نلما آقازاده
،
نغمه فعال همدانی
چکیده
(1669 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(888 دریافت)
مطالعه امکان تولید نان باگت سین بیوتیک با اینولین و سویه های میکرو انکپسوله شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم انیمالیس
ص. 346-337
کوثر بلیش میاحی
،
مهناز هاشمی روان
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(1654 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1133 دریافت)
تأثیر جایگزینی شکر با شیره خرما و استویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 358-347
ندا محافظ
،
مهدی قره خانی
چکیده
(1641 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(837 دریافت)
تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن
ص. 366-359
هدی ملکی تبریزی
،
مهران اعلمی
،
یحیی مقصودلو
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(1903 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(903 دریافت)
مدلسازی و بهینه سازی تأثیر عوامل رساندن تسریع شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم
ص. 377-367
عبدالحسین آقابابایی
،
ندا مفتون آزاد
،
امیرحسین الهامی راد
،
فوژان بدیعی
چکیده
(4372 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1289 دریافت)
بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج وفعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ
ص. 386-379
عارف نوروزی
،
ماندانا بی مکر
،
علی گنجلو
چکیده
(2142 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(975 دریافت)
بررسی زنده مانی و تأثیر لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 به عنوان کشت الحاقی در پنیر قرمز هلندی
ص. 398-387
سید رضا ابوطالبی کهنه شهری
،
صابر امیری
،
مینو ایلخانی پور
چکیده
(3143 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1142 دریافت)
خالص سازی نسبی و بررسی خصوصیات باکتریوسین های تولید شده توسط دو ایزوله لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی آذربایجان شرقی
ص. 407-399
شیوا خالدزاده
،
محمد امین حجازی
،
رضا معصومی جهاندیزی
چکیده
(3343 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1165 دریافت)
جداسازی،کلونینگ و بررسی ویژگی های بیوانفورماتیکی ژن دلتا15 دسچوراز از مخمر Pichia pastoris GS115 جهت افزایش تولید اسید چرب آلفالینولنیک اسید در دانه های روغنی
ص. 419-409
مرضیه حسنی
،
شاهرخ قرنجیک
،
حمید رضا صمدلوئی
چکیده
(1767 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2166 دریافت)
تعیین باقیمانده سم دیازینون در نمونههای عسل منطقه دماوند
ص. 428-421
سیده معصومه هاشمی نیا
،
منیژه جمشیدی
،
یحیی استادی
چکیده
(2280 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2190 دریافت)
بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن
ص. 438-429
نسیم جلالی تاج الدین
،
وحید حکیم زاده
،
حسن رشیدی
چکیده
(1357 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(796 دریافت)
اثر عصارههای سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمکسود ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhyncus mykiss) طینگهداری در یخچال
ص. 450-439
سید مهدی اجاق
،
علیرضا عالیشاهی
،
محسن کاظمی
،
حجت میرصادقی
چکیده
(1231 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(898 دریافت)
بررسی و یژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر
ص. 465-451
شیرین یاقوت کار
،
الناز میلانی
،
غلامعلی گلی موحد
چکیده
(1505 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(770 دریافت)
بررسی آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه ی بسته بندی شده در کارخانه های شهر مشهد و گناباد با استفاده از روش الایزا
ص. 473-467
وحید حکیم زاده
،
عصمت خوری
،
مرضیه خوری
چکیده
(3017 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1299 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 461