ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 83 - ( 1397 )
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و پارامترهای سینتیک اکسایشی اسید سیرینجیک و اسید گالیک در روغن آفتابگردان
ص. 14-1
رضا فرهمندفر
*
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(7303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3670 دریافت)
شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با استفاده از تکنیک نسل جدید توالی یابی
ص. 27-15
شهره حسامی
*
،
نفیسه دعوتی
چکیده
(8122 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2537 دریافت)
مدلسازی سینتیک دفع رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی
ص. 42-29
جلال دهقان نیا
*
،
لیدا عابدپور
چکیده
(5280 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1827 دریافت)
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی هشت نمونه عسل بر پایه گیاهان دارویی
ص. 55-43
راحیل سادات هاتفی زاده
،
محمد گلی
*
،
الهام خسروی
چکیده
(5465 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2858 دریافت)
بررسی آنزیم ترانسگلوتامیناز و بتاگلوکان بر بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کمچرب پروبیوتیک
ص. 69-57
آزیتا مظفرپورنوری
،
لیلا ناطقی
*
،
امیر میمندی پور
چکیده
(5205 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2255 دریافت)
طراحی جاذب اختصاصی جدید جهت حذف آفلاتوکسین 1M از شیر خام گاو
ص. 78-71
صمد بدبدک
*
،
بیوک آقا فرمانی
،
جواد حصاری
،
سیدهادی پیغمبردوست
،
مهرداد مهکام
چکیده
(5414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2035 دریافت)
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، تصویری و ماندگاری نان بربری حاوی آرد کینوا
ص. 86-79
شیما جلدانی
،
بهزاد ناصحی
*
،
حسن برزگر
،
نیازعلی سپهوند
چکیده
(5056 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2158 دریافت)
بررسی تأثیر اسانس مرزه باغی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و زندهمانی باکتریهای آغازگر ماست قالبی
ص. 99-87
حسین جوینده
*
،
فرزانه کوراوند
چکیده
(3864 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1814 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پروسس فرموله شده با کنسانتره خرما
ص. 112-101
عاطفه ارجمندیان
،
پیمان آریایی
*
،
علی معتمد زادگان
چکیده
(3853 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1975 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از پودر ژل آلوئه ورا
ص. 122-113
محبوبه شریعت منش
،
اکرم شریفی
*
چکیده
(4044 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1920 دریافت)
بررسی تاثیر پیش تیمار آنزیمبری همراه غوطه وری در کلرید کلسیم و پوشش دهی توسط صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خلال سیب زمینی سرخ شده
ص. 132-123
رقیه اشرفی
*
،
لیلا روفه گری نژاد
،
جعفر فرضی
چکیده
(5707 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2343 دریافت)
بررسی خاصیت ضدمیکروبی برخی سویه های ذاتی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از شیر بز
ص. 143-133
شیما دالوند
،
ناهید مژگانی
*
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(3022 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1641 دریافت)
تأثیر روش رفرکتنس ویندو بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکی برشهای گوجهفرنگی و مقایسه آن با روشهای آفتابی، هوای داغ و مایکروویو
ص. 155-145
شهین زمردی
*
چکیده
(2868 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1935 دریافت)
تشخیص مالت تقلبی با استفاده از شاخص مالتوترئوز در پودرمالت، عصاره مالت و پودر عصاره مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و آشکارسازی ضریب شکست
ص. 167-157
فائزه شیرخان
،
بهروز اکبری
*
،
مریم سلامی
چکیده
(7541 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3491 دریافت)
تاثیر پوشش خوراکی بر پایه صمغ خرنوب بر کیفیت گیلاس رقم سیاه مشهد (Prunusavium L. cvs. Siah Mashhad) طی زمان نگهداری
ص. 181-169
فاطمه سادات مصطفوی
*
،
رسول کدخدایی
چکیده
(3110 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2889 دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیلمهای کامپوزیت زیستتخریبپذیر برپایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بستهبندی محصولات غذایی
ص. 193-183
فرشته حسینی
*
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
عبدالرسول ارومیه ای
،
مسعود یاورمنش
،
مهدی نصیری محلاتی
چکیده
(2935 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1925 دریافت)
اثر تغییرات درجه حرارت بر جمعیت میکروبی بیماریزا طی دورۀ رسیدن پنیر لیقوان
ص. 202-195
راحله نژاد رزمجوی اخگر
*
چکیده
(3129 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1581 دریافت)
تاثیر غلظتهای مختلف نمک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید پروبیوتیک تهیه شده به روش فراپالایش
ص. 215-203
مهدیه مهدوی پور
،
لیلا روفه گری نژاد
*
،
آیناز علیزاده
چکیده
(6250 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3157 دریافت)
بررسی اثر کاویتاسیون حاصل از امواج فراصوت بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبپرتقال فرآوری شده با امواج فراصوت
ص. 226-217
ساجد امجدی
،
آیناز علیزاده
،
لیلا روفه گری نژاد
*
چکیده
(6572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2620 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با شیرینکنندههای کمکالری زایلیتول و سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی مربای آلبالو
ص. 236-227
لیلا روفه گری نژاد
*
،
وحیده ترابی تبریزی
چکیده
(6920 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2457 دریافت)
ارزیابی و پیش بینی خواص مکانیکی سیب زمینی در طول انبارداری با استفاده از تصویربرداری پس پراکنش لیزری
ص. 250-237
امید امیدی
*
،
داود قنبریان
،
مجتبی نادری بلداجی
چکیده
(5876 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3141 دریافت)
اثر پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای کیفی نارنگی ( رقم دنسی) طی زمان نگهداری
ص. 265-251
پروین بقری
،
فخری شهیدی
،
ناصر صداقت
*
چکیده
(3290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2412 دریافت)
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی و حسی سوسیس فرانکفورتر فراسودمند در مدت زمان نگهداری
ص. 280-267
کاظم علیرضالو
*
،
جواد حصاری
،
محمد هادی اسکندری
،
ولی زاده هادی
،
محمد سیروس آذر
،
ذبیح اله نعمتی
چکیده
(3125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3346 دریافت)
خواص رئولوژیکی پایا و دینامیک امولسیونهای حاوی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
ص. 298-281
رسول نیکنام
،
علی ایاسه
*
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(3673 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5664 دریافت)
تاثیر افزودن آب انار بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای بدون آبگیری
ص. 314-299
حنان لشکری
،
محمد جواد وریدی
*
،
محمد هادی اسکندری
،
مهدی وریدی
چکیده
(5801 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2803 دریافت)
ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L.) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L.) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
ص. 328-315
الهام مریخی اردبیلی
،
محمد محسن زاده
*
چکیده
(6053 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4813 دریافت)
تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در برنجهای ایرانی و وارداتی بازار استان آذربایجان غربی
ص. 336-329
رقیه اشرفی
*
،
نلما آقازاده
،
نغمه فعال همدانی
چکیده
(2985 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1587 دریافت)
مطالعه امکان تولید نان باگت سین بیوتیک با اینولین و سویه های میکرو انکپسوله شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم انیمالیس
ص. 346-337
کوثر بلیش میاحی
،
مهناز هاشمی روان
*
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(2891 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1887 دریافت)
تأثیر جایگزینی شکر با شیره خرما و استویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 358-347
ندا محافظ
*
،
مهدی قره خانی
چکیده
(2963 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1522 دریافت)
تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن
ص. 366-359
هدی ملکی تبریزی
*
،
مهران اعلمی
،
یحیی مقصودلو
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(3036 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1650 دریافت)
مدلسازی و بهینه سازی تأثیر عوامل رساندن تسریع شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم
ص. 377-367
عبدالحسین آقابابایی
*
،
ندا مفتون آزاد
،
امیرحسین الهامی راد
،
فوژان بدیعی
چکیده
(6026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2458 دریافت)
بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج وفعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ
ص. 386-379
عارف نوروزی
،
ماندانا بی مکر
*
،
علی گنجلو
چکیده
(3350 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1635 دریافت)
بررسی زنده مانی و تأثیر لاکتوباسیلوس کازئی LAFTI-L26 به عنوان کشت الحاقی در پنیر قرمز هلندی
ص. 398-387
سید رضا ابوطالبی کهنه شهری
،
صابر امیری
*
،
مینو ایلخانی پور
چکیده
(4611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2525 دریافت)
خالص سازی نسبی و بررسی خصوصیات باکتریوسین های تولید شده توسط دو ایزوله لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی آذربایجان شرقی
ص. 407-399
شیوا خالدزاده
،
محمد امین حجازی
*
،
رضا معصومی جهاندیزی
چکیده
(4995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2377 دریافت)
جداسازی،کلونینگ و بررسی ویژگی های بیوانفورماتیکی ژن دلتا15 دسچوراز از مخمر Pichia pastoris GS115 جهت افزایش تولید اسید چرب آلفالینولنیک اسید در دانه های روغنی
ص. 419-409
مرضیه حسنی
،
شاهرخ قرنجیک
*
،
حمید رضا صمدلوئی
چکیده
(2844 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3271 دریافت)
تعیین باقیمانده سم دیازینون در نمونههای عسل منطقه دماوند
ص. 428-421
سیده معصومه هاشمی نیا
*
،
منیژه جمشیدی
،
یحیی استادی
چکیده
(3917 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3756 دریافت)
بررسی امکان تولید کنسرو خورش قیمه کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی و تعیین ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی آن
ص. 438-429
نسیم جلالی تاج الدین
،
وحید حکیم زاده
*
،
حسن رشیدی
چکیده
(2393 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1575 دریافت)
اثر عصارههای سیر (Allium sativum) و لیمو (Citrus sinensis) بر ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدچرب تخم نمکسود ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhyncus mykiss) طینگهداری در یخچال
ص. 450-439
سید مهدی اجاق
*
،
علیرضا عالیشاهی
،
محسن کاظمی
،
حجت میرصادقی
چکیده
(2345 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1621 دریافت)
بررسی و یژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی میان وعده حجیم غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر
ص. 465-451
شیرین یاقوت کار
،
الناز میلانی
،
غلامعلی گلی موحد
*
چکیده
(2707 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1524 دریافت)
بررسی آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه ی بسته بندی شده در کارخانه های شهر مشهد و گناباد با استفاده از روش الایزا
ص. 473-467
وحید حکیم زاده
،
عصمت خوری
*
،
مرضیه خوری
چکیده
(4620 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2520 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS