You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی سیده مرضیه رازقی، حسن صدیقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی درصد خلوص و میزان ید نمکهای خوراکی موجود در سطح عرضه استان کرمانشاه زینب رفتنی امیری، سمیه سلمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد شاخصهای دیان و تریان مزدوج بهعنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته محمد قربانی، توران شفیعی، علیرضا صادقی ماهونک، یحیی مقصودلو، سید مهدی جعفری، حامد حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) الهام مهدیان، عصمت خوری، امین حسین زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگیهای حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن فخری شهیدی، شادی بصیری، فاطمه صادقی، صفیه خلیلیان، اسماعیل خزایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر اسانس آویشن در کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز در ترب سیاه و لوبیا سبز مریم محسنی، امیر دارایی گرمه خانی، علی محمدی ثانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در بستنی کاکائویی حاوی شیرین کننده استویا گلناز اسحقی ماکویی، محمد حسین موثق
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد گندم و جو استان آذربایجان شرقی در سال 1395 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا سامان مهدوی، لیلا اسماعیل زاده، حسین شیخلویی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن شیره انگور بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک ماست و ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و حسی آن فاطمه نریمانی، آیناز علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج پروتئین از جلبک قهوه ای و بررسی خصوصیات عملکردی آن مهسا پارسازاده، مژگان خدادادی، مهرنوش تدینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خشک کردن لایه نازک ورقههای گوجهفرنگی با استفاده از خشککن تلفیقی فروسرخ-خلاء فخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد سبوس گندم اکسترود شده در نان بربری: ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی، حسی، سنجش رنگ و بافت الناز میلانی، غلام علی گلی موحد، مرتضی جعفری، حامد انوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگی های کیفی پودر میوه نسترن کوهی از چند منطقه ایران با نمونه تجاری وارداتی حامد صابریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) زهرا پورشریف املشی، ناصر صداقت، فخری شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال کریم نصرت الهی، حسن برزگر، حسین جوینده، محمدرضا قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روشهای مختلف انجمادزدایی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی ماهی زرده منجمد ابراهیم علیزاده دوغیکلائی، طاهر جدگال، سراج بیتا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرینی سنتی نانبرنجی امیرپویا قندهاری یزدی، محمد حجت الاسلامی، مهشید جهادی، جواد کرامت
چکیده -
متن کامل (PDF)
ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتیاکسیدانی آن بر روغن ماهی نازنین صادقی، سید مهدی اجاق، بهاره شعبان پور، شیرین حسنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی ژل آلوئه ورا کژال سجادی، سمیرا بهرامیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد ترکیبی مدل D-optimal Mixture Design، آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفههای اصلی (PCA) در طراحی و ساخت توپک ماهی آمیخته با ایزولهی پروتئین مرغ امیررضا شویک لو، سیدجواد ابوالقاسمی، حمید رضا مهدوی عادلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر متغیرهای اندازه بنگاه و مخارج تبلیغات بر رشد بنگاههای صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران سید محمد مظلومی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی بدون گلوتن حاصل از مخلوط آردهای برنج و مالت ارزن مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد نخود و سیب زمینی محمد طیبی، محمد شاهدی، جعفر محمدزاده میلانی، مهدی کدیور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و پایداری بتانین ریزپوشانی شده به روش خشک کردن پاششی در پاستیل ساجد امجدی، لیلا روفه گری نژاد، حامد همیشه کار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات رنگ و فعالیت ضداکسیدانی نان بربری تحت تاثیر افزودن کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا زهرا توان، محمد حجتی، بهزاد ناصحی، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر منطقه رشد و دمای محیط نگهداری میوه زیتون (رقم زرد روغنی) بر خصوصیات کمی و کیفی روغن استحصالی بهرام فتحی آچاچلویی، زری پیامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر ضداکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) در مقایسه با ضداکساینده مصنوعی TBHQ بر پایداری اکسایشی روغن سویا رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM) سیده پرستو مجاوریان، زینب رفتنی امیری، هدی شهیری طبرستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
رویکرد جدید جهت درونپوشانی آنتوسیانینهای تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره بهرام فتحی آچاچلوئی، رضوان شاددل، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، صفورا اکبری علویجه
چکیده -
متن کامل (PDF)
ترکیب اسیدهای چرب با تاکید بر اسید لینولئیک مزدوج و میزان کلسترول در تعدادی از محصولات لبنی و گوشتی تجاری در ایران امیر گلی، مریم جعفری، فرزانه محسنی، مهسا رضایی، فاطمه السادات ناظری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر روی برخی از خصوصیات کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT زهرا نظری، ناصر صداقت
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پلاسمای سرد بر تغییرات رنگ، محتوی آنتوسیانین و کیفیت میکروبی آب زرشک طناز رهنمای آخری، مجید جوانمرد، روزبه عباس زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پرتودهی گاما روی چروکیدگی سطحی و جذب مجدد آب طی خشک کردن قارچ دکمه ای احسان فرتاش، محمدهادی خوش تقاضا، سلیمان عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر دما و زمان سرخ کردن در میزان جذب روغن و درصد ضایعات خط تولید رشته فوری (نودل) سعید آیینه وند، لیلا کمالی روستا، آرش سلطانی، مهدی امینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر خشک کردن همرفت و خشک کردن ترکیبی اسمز-همرفت بر روی رفتار خشک شدن و شاخصهای رنگ نعناع فلفلی امید مردانی، فاطمه نادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی وشناسایی گونههای Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus شهناز بختیاری، محمدرضا عدالتیان دوم، محمد باقر حبیبی نجفی، مسعود یاورمنش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بستهبندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد سمیرا منصورگرگانی، ناصر صداقت، فرشته حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی روش های آماده سازی و سرخ کردن با روغن زیتون تصفیه شده بر ویژگی های شیمیایی و جذب روغن در بادمجان مریم فهیم دانش
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر سونیکاسیون حرارتی در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ترکیبات زیست فعال و برخی از ویژگیهای کیفی آب انار لیلا هوشیار، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، ممنونه شنگل
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه میزان آلاینده های فلزات سنگین و ترکیبات شیمیایی(نیتریت و نیترات) در آب های معدنی موجود در بازار استان آذربایجان غربی رقیه اشرفی
چکیده -
متن کامل (PDF)