ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 81 - ( 1397 )
تشکیل کمپلکس بین بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه بزرک و ژلاتین به روش توده ای شدن مرکب
ص. 9-1
فرزانه محسنی
،
امیر گلی
چکیده
(7408 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2050 دریافت)
بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو
ص. 21-11
فخرالدین صالحی
چکیده
(5182 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1185 دریافت)
تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بستهبندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)
ص. 33-23
معصومه عبدالهی
،
فرید مرادی نژاد
،
محمد حسن سیاری زهان
،
حسن بیات
چکیده
(5312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1853 دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانوکامپوزیتهای هیبریدی کربوکسیمتیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونتموریلونیت و TiO2
ص. 47-35
یونس زاهدی
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(7384 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2150 دریافت)
وویژگیهای رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسولهای امگا-3 تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون
ص. 61-49
سید علی جعفرپور
چکیده
(4693 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2742 دریافت)
اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک
ص. 75-63
شیرین ایرانی
،
رضوان پوراحمد
،
علی اکبریان موغاری
چکیده
(4936 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1459 دریافت)
تولید الئوژل از روغن کلزا با استفاده از مخلوط اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلی ریسینولئات
ص. 86-77
فرناز شریعتی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
امیر حسین شیرانی راد
چکیده
(8835 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2744 دریافت)
بررسی اثر پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سینورابدایتیس الگانس به صورت درون تنی
ص. 96-87
صفورا اکبری علویجه
،
صبیحه سلیمانیان زاد
،
محمود شیخ زین الدین
چکیده
(4228 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1470 دریافت)
بررسی اثرات شرایط خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پودر روغن تخمه ی کدو حلوایی
ص. 112-97
منصوره گرانپور
،
غلامحسن اسدی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(3718 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1794 دریافت)
بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن
ص. 126-113
زهرا نظری
چکیده
(2323 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1597 دریافت)
بررسی تاثیر روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی و برخی متابولیتهای ثانویه عصاره گیاه اوجی
ص. 138-127
رضا اسماعیل زاده کناری
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(3095 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3088 دریافت)
مدلسازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیهسازیشدهی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS)
ص. 149-139
سید مهدی جعفری
،
محمد گنجه
،
یحیی مقصودلو
،
علی محمد تمدن
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(2417 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1825 دریافت)
تأثیر میزان اولئیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی زئین ذرت
ص. 161-151
عبدالحسین آقابابایی
،
سید علی مرتضوی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(2502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1910 دریافت)
تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای کیک بدون گلوتن
ص. 176-163
فاطمه عباسزاده
،
فاطمه عباسزاده
،
مهران اعلمی
،
مهران اعلمی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(2712 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1341 دریافت)
اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم
ص. 188-177
رضا افخمی ماسوله
،
محمدرضا اسحاقی
،
اورنگ عیوض زاده
چکیده
(12311 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1844 دریافت)
اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. 199-189
فاطمه حسینی
،
سید روح الله جوادیان
،
سمیه بهرام
چکیده
(2791 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1308 دریافت)
بهینه سازی تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری Rhizubium radiobacter PTCC 1654 در لجن لبنی با استفاده از روش آماری سطح پاسخ
ص. 215-201
الهام اسکندری
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
،
فریده طباطبایی
چکیده
(2160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1295 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus nobilis L ) بر روی سویههای مختلف میکروبی
ص. 227-217
احمد پدرام نیا
چکیده
(2607 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2469 دریافت)
بررسی آلودگی به آفلاتوکسین در پنیر سفید ایرانی به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 236-229
مرضیه خوری
،
عصمت خوری
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(2699 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1972 دریافت)
بررسی تأثیر عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده شاهدانه در پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 249-237
تهمینه بخشنده
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(2580 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2465 دریافت)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه متکا (.Ferula persica L) به صورت خالص و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری روغن سویا
ص. 259-251
پویا تقی نیا
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
محمد احمدی
چکیده
(2522 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1579 دریافت)
تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد
ص. 271-261
ایمان بهمنی
،
سحر نجفی
،
فاطمه زواره
چکیده
(3014 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1390 دریافت)
بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی
ص. 286-273
مرضیه جرتنها
،
یحیی مقصودلو
،
مهران اعلمی
،
عماد احمدی
چکیده
(2666 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2053 دریافت)
تعیین محتوی، ویژگیهای آنتیاکسیدانی و شناسایی ترکیب فنولی غالب در عصاره اناریجه به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
ص. 297-287
شهلا سلمانیان
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
معصومه جامسون
چکیده
(2675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1297 دریافت)
بررسی نانوساختارهای لیپیدی حاوی اولئوروپئین با استفاده از آزمون دینامیکی نور (DLS) و گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC)
ص. 310-299
منصوره سلیمانی فرد
چکیده
(2559 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1356 دریافت)
تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئهورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر
ص. 324-311
اکرم آریان فر
چکیده
(2600 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2161 دریافت)
آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح
ص. 333-325
رویا آقاقلی زاده
،
مهدی کدیور
،
محمد حسین عزیزی
،
مرتضی زاهدی
،
محمدرضا رحیمی نژاد
چکیده
(2609 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1283 دریافت)
بررسی اثر آنزیم پکتیناز و فراصوت بر کیفیت و راندمان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی
ص. 344-335
سمیرا مهدوی طارونی
،
علی معتمدزادگان
،
شبنم حمزه
،
سعید میرعرب رضی
چکیده
(2842 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1880 دریافت)
خشک کردن برگهای نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در یک خشککن ترکیبی هوای گرم-ماورای صوت: تأثیر دما و توان ماورای صوت بر زمان، انرژی مصرفی و کمیت اسانس
ص. 357-345
داود قنبریان
،
مهدی ترکی هرچگانی
،
عبدالله قاسمی پیربلوطی
،
مرتضی صادقی
چکیده
(2665 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1693 دریافت)
کاربرد توأم پلیآمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوهای شدن پسته تر
ص. 376-359
ملیکا بارزمان
،
سیدحسین میردهقان
،
فاطمه ناظوری
چکیده
(5445 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2268 دریافت)
اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگیهای کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالصسازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS)
ص. 385-377
بیوک آقا فرمانی
،
حبیب نویدی فر
چکیده
(2248 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1348 دریافت)
بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ
ص. 398-387
فاطمه علی اکبری
،
ثمر منصوری پور
چکیده
(5712 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1917 دریافت)
بهینه سازی توالی ژن رنین گاوی و تهیه سازه ژنی مناسب برای تولید کیموزین در مخمر Pichia pastoris
ص. 412-399
سهیلا محب زاده
،
ناصر زارع
،
رسول اصغری ذکریا
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(5664 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2576 دریافت)
اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی
ص. 421-413
سیده هدا حیدری بازاردهی
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(5287 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1719 دریافت)
بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین )
ص. 429-423
آناهیتا شکورزاده
،
رکسانا موگوئی
چکیده
(2185 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1194 دریافت)
اثر آنزیمبری، بستهبندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو
ص. 442-431
شهرزاد شکوری
،
حمیدرضا توکلیپور
،
سید حمیدرضا ضیاالحق
،
سید محسن مرتضوی
چکیده
(5094 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2344 دریافت)
بررسی ویژگی های عملکردی ، مکانیکی و ساختاری فیلم سدیم کازینات با استفاده از نانو رس و اسانس خوشاریزه
ص. 455-443
رقیه اشرفی
،
هاله همتی
،
فروغ محترمی
،
احسان مقدس کیا
چکیده
(2517 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1465 دریافت)
اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد(3- درجه سانتیگراد)
ص. 469-457
زهرا لطیفی
،
مهدی شریفی سلطانی
،
امیر رضا شویکلو
چکیده
(2012 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1903 دریافت)
مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق
ص. 478-471
نجمه واحد دهکردی
،
نفیسه جهانبخشیان
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(2087 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1802 دریافت)
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماریزا جدا شده از پنیر لیقوان
ص. 492-479
زهرا ایزدی مهر
،
مسعود یاورمنش
،
محمد باقر حبیبی
،
محمد رضا عدالتیان
چکیده
(2166 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1998 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS