ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 81 - ( 1397 )
تشکیل کمپلکس بین بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه بزرک و ژلاتین به روش توده ای شدن مرکب
ص. 9-1
فرزانه محسنی
،
امیر گلی
چکیده
(6624 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1336 دریافت)
بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو
ص. 21-11
فخرالدین صالحی
چکیده
(4481 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(796 دریافت)
تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بستهبندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)
ص. 33-23
معصومه عبدالهی
،
فرید مرادی نژاد
،
محمد حسن سیاری زهان
،
حسن بیات
چکیده
(4703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1351 دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانوکامپوزیتهای هیبریدی کربوکسیمتیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونتموریلونیت و TiO2
ص. 47-35
یونس زاهدی
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(6563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1335 دریافت)
وویژگیهای رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسولهای امگا-3 تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون
ص. 61-49
سید علی جعفرپور
چکیده
(4108 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2006 دریافت)
اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک
ص. 75-63
شیرین ایرانی
،
رضوان پوراحمد
،
علی اکبریان موغاری
چکیده
(4233 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1057 دریافت)
تولید الئوژل از روغن کلزا با استفاده از مخلوط اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلی ریسینولئات
ص. 86-77
فرناز شریعتی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
امیر حسین شیرانی راد
چکیده
(7477 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1949 دریافت)
بررسی اثر پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سینورابدایتیس الگانس به صورت درون تنی
ص. 96-87
صفورا اکبری علویجه
،
صبیحه سلیمانیان زاد
،
محمود شیخ زین الدین
چکیده
(3663 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(981 دریافت)
بررسی اثرات شرایط خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پودر روغن تخمه ی کدو حلوایی
ص. 112-97
منصوره گرانپور
،
غلامحسن اسدی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(3134 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1319 دریافت)
بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن
ص. 126-113
زهرا نظری
چکیده
(1659 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1192 دریافت)
بررسی تاثیر روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی و برخی متابولیتهای ثانویه عصاره گیاه اوجی
ص. 138-127
رضا اسماعیل زاده کناری
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(2466 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2436 دریافت)
مدلسازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیهسازیشدهی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS)
ص. 149-139
سید مهدی جعفری
،
محمد گنجه
،
یحیی مقصودلو
،
علی محمد تمدن
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(1867 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1408 دریافت)
تأثیر میزان اولئیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی زئین ذرت
ص. 161-151
عبدالحسین آقابابایی
،
سید علی مرتضوی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(1834 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1472 دریافت)
تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای کیک بدون گلوتن
ص. 176-163
فاطمه عباسزاده
،
فاطمه عباسزاده
،
مهران اعلمی
،
مهران اعلمی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(1948 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(917 دریافت)
اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم
ص. 188-177
رضا افخمی ماسوله
،
محمدرضا اسحاقی
،
اورنگ عیوض زاده
چکیده
(11437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1399 دریافت)
اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. 199-189
فاطمه حسینی
،
سید روح الله جوادیان
،
سمیه بهرام
چکیده
(2149 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(912 دریافت)
بهینه سازی تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری Rhizubium radiobacter PTCC 1654 در لجن لبنی با استفاده از روش آماری سطح پاسخ
ص. 215-201
الهام اسکندری
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
،
فریده طباطبایی
چکیده
(1559 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(869 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus nobilis L ) بر روی سویههای مختلف میکروبی
ص. 227-217
احمد پدرام نیا
چکیده
(1915 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1887 دریافت)
بررسی آلودگی به آفلاتوکسین در پنیر سفید ایرانی به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 236-229
مرضیه خوری
،
عصمت خوری
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(2031 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1412 دریافت)
بررسی تأثیر عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده شاهدانه در پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 249-237
تهمینه بخشنده
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(1900 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1920 دریافت)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه متکا (.Ferula persica L) به صورت خالص و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری روغن سویا
ص. 259-251
پویا تقی نیا
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
محمد احمدی
چکیده
(1795 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1137 دریافت)
تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد
ص. 271-261
ایمان بهمنی
،
سحر نجفی
،
فاطمه زواره
چکیده
(2217 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(992 دریافت)
بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی
ص. 286-273
مرضیه جرتنها
،
یحیی مقصودلو
،
مهران اعلمی
،
عماد احمدی
چکیده
(1941 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1486 دریافت)
تعیین محتوی، ویژگیهای آنتیاکسیدانی و شناسایی ترکیب فنولی غالب در عصاره اناریجه به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
ص. 297-287
شهلا سلمانیان
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
معصومه جامسون
چکیده
(1939 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(888 دریافت)
بررسی نانوساختارهای لیپیدی حاوی اولئوروپئین با استفاده از آزمون دینامیکی نور (DLS) و گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC)
ص. 310-299
منصوره سلیمانی فرد
چکیده
(1896 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(938 دریافت)
تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئهورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر
ص. 324-311
اکرم آریان فر
چکیده
(1969 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1707 دریافت)
آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح
ص. 333-325
رویا آقاقلی زاده
،
مهدی کدیور
،
محمد حسین عزیزی
،
مرتضی زاهدی
،
محمدرضا رحیمی نژاد
چکیده
(1959 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(882 دریافت)
بررسی اثر آنزیم پکتیناز و فراصوت بر کیفیت و راندمان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی
ص. 344-335
سمیرا مهدوی طارونی
،
علی معتمدزادگان
،
شبنم حمزه
،
سعید میرعرب رضی
چکیده
(2143 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1377 دریافت)
خشک کردن برگهای نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در یک خشککن ترکیبی هوای گرم-ماورای صوت: تأثیر دما و توان ماورای صوت بر زمان، انرژی مصرفی و کمیت اسانس
ص. 357-345
داود قنبریان
،
مهدی ترکی هرچگانی
،
عبدالله قاسمی پیربلوطی
،
مرتضی صادقی
چکیده
(1962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1220 دریافت)
کاربرد توأم پلیآمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوهای شدن پسته تر
ص. 376-359
ملیکا بارزمان
،
سیدحسین میردهقان
،
فاطمه ناظوری
چکیده
(4685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1535 دریافت)
اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگیهای کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالصسازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS)
ص. 385-377
بیوک آقا فرمانی
،
حبیب نویدی فر
چکیده
(1512 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(785 دریافت)
بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ
ص. 398-387
فاطمه علی اکبری
،
ثمر منصوری پور
چکیده
(4663 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1245 دریافت)
بهینه سازی توالی ژن رنین گاوی و تهیه سازه ژنی مناسب برای تولید کیموزین در مخمر Pichia pastoris
ص. 412-399
سهیلا محب زاده
،
ناصر زارع
،
رسول اصغری ذکریا
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(4708 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1756 دریافت)
اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی
ص. 421-413
سیده هدا حیدری بازاردهی
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(4310 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1105 دریافت)
بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین )
ص. 429-423
آناهیتا شکورزاده
،
رکسانا موگوئی
چکیده
(1499 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(802 دریافت)
اثر آنزیمبری، بستهبندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو
ص. 442-431
شهرزاد شکوری
،
حمیدرضا توکلیپور
،
سید حمیدرضا ضیاالحق
،
سید محسن مرتضوی
چکیده
(4291 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1533 دریافت)
بررسی ویژگی های عملکردی ، مکانیکی و ساختاری فیلم سدیم کازینات با استفاده از نانو رس و اسانس خوشاریزه
ص. 455-443
رقیه اشرفی
،
هاله همتی
،
فروغ محترمی
،
احسان مقدس کیا
چکیده
(1832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1000 دریافت)
اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد(3- درجه سانتیگراد)
ص. 469-457
زهرا لطیفی
،
مهدی شریفی سلطانی
،
امیر رضا شویکلو
چکیده
(1443 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1434 دریافت)
مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق
ص. 478-471
نجمه واحد دهکردی
،
نفیسه جهانبخشیان
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(1461 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1282 دریافت)
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماریزا جدا شده از پنیر لیقوان
ص. 492-479
زهرا ایزدی مهر
،
مسعود یاورمنش
،
محمد باقر حبیبی
،
محمد رضا عدالتیان
چکیده
(1535 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1421 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 473