ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 81 - ( 1397 )
تشکیل کمپلکس بین بیوپلیمرهای موسیلاژ دانه بزرک و ژلاتین به روش توده ای شدن مرکب
ص. 9-1
فرزانه محسنی
،
امیر گلی
چکیده
(6763 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1450 دریافت)
بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئین سویا با استفاده از صمغ دانه بالنگو
ص. 21-11
فخرالدین صالحی
چکیده
(4629 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(866 دریافت)
تأثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بستهبندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris L.)
ص. 33-23
معصومه عبدالهی
،
فرید مرادی نژاد
،
محمد حسن سیاری زهان
،
حسن بیات
چکیده
(4831 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1449 دریافت)
تولید و ارزیابی ویژگیهای نانوکامپوزیتهای هیبریدی کربوکسیمتیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونتموریلونیت و TiO2
ص. 47-35
یونس زاهدی
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(6720 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1442 دریافت)
وویژگیهای رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسولهای امگا-3 تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون
ص. 61-49
سید علی جعفرپور
چکیده
(4202 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2230 دریافت)
اثر افزودن شیر سویا بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک
ص. 75-63
شیرین ایرانی
،
رضوان پوراحمد
،
علی اکبریان موغاری
چکیده
(4398 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1130 دریافت)
تولید الئوژل از روغن کلزا با استفاده از مخلوط اتیل سلولز و پلیگلیسرول پلی ریسینولئات
ص. 86-77
فرناز شریعتی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
امیر حسین شیرانی راد
چکیده
(7819 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2107 دریافت)
بررسی اثر پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم PTCC 1896 بر طول عمر با استفاده از مدل نماتود سینورابدایتیس الگانس به صورت درون تنی
ص. 96-87
صفورا اکبری علویجه
،
صبیحه سلیمانیان زاد
،
محمود شیخ زین الدین
چکیده
(3752 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1090 دریافت)
بررسی اثرات شرایط خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پودر روغن تخمه ی کدو حلوایی
ص. 112-97
منصوره گرانپور
،
غلامحسن اسدی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(3213 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1424 دریافت)
بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن
ص. 126-113
زهرا نظری
چکیده
(1764 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1271 دریافت)
بررسی تاثیر روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی و برخی متابولیتهای ثانویه عصاره گیاه اوجی
ص. 138-127
رضا اسماعیل زاده کناری
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(2620 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2656 دریافت)
مدلسازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیهسازیشدهی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS)
ص. 149-139
سید مهدی جعفری
،
محمد گنجه
،
یحیی مقصودلو
،
علی محمد تمدن
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(1949 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1481 دریافت)
تأثیر میزان اولئیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی زئین ذرت
ص. 161-151
عبدالحسین آقابابایی
،
سید علی مرتضوی
،
حمید توکلی پور
چکیده
(1968 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1563 دریافت)
تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای کیک بدون گلوتن
ص. 176-163
فاطمه عباسزاده
،
فاطمه عباسزاده
،
مهران اعلمی
،
مهران اعلمی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(2105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(989 دریافت)
اثر دمای نگهداری و درجه استخراج بر زمان ماندگاری آرد گندم
ص. 188-177
رضا افخمی ماسوله
،
محمدرضا اسحاقی
،
اورنگ عیوض زاده
چکیده
(11690 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1476 دریافت)
اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد
ص. 199-189
فاطمه حسینی
،
سید روح الله جوادیان
،
سمیه بهرام
چکیده
(2285 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(967 دریافت)
بهینه سازی تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری Rhizubium radiobacter PTCC 1654 در لجن لبنی با استفاده از روش آماری سطح پاسخ
ص. 215-201
الهام اسکندری
،
سید علی مرتضوی
،
آرش کوچکی
،
فریده طباطبایی
چکیده
(1669 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(955 دریافت)
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی عصاره برگ گیاه برگ بو (Laurus nobilis L ) بر روی سویههای مختلف میکروبی
ص. 227-217
احمد پدرام نیا
چکیده
(2064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2039 دریافت)
بررسی آلودگی به آفلاتوکسین در پنیر سفید ایرانی به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 236-229
مرضیه خوری
،
عصمت خوری
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(2190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1566 دریافت)
بررسی تأثیر عصاره آزاد و نانوریزپوشانی شده شاهدانه در پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 249-237
تهمینه بخشنده
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(2016 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2064 دریافت)
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه متکا (.Ferula persica L) به صورت خالص و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری روغن سویا
ص. 259-251
پویا تقی نیا
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
محمد احمدی
چکیده
(1932 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1213 دریافت)
تأثیر آرد گندم اکسترود شده و نشاسته پیش ژلاتینی شده گندم بر پارامترهای کیفی و فرآوری نان حجیم حاصل از خمیر منجمد
ص. 271-261
ایمان بهمنی
،
سحر نجفی
،
فاطمه زواره
چکیده
(2399 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1057 دریافت)
بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی
ص. 286-273
مرضیه جرتنها
،
یحیی مقصودلو
،
مهران اعلمی
،
عماد احمدی
چکیده
(2078 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1652 دریافت)
تعیین محتوی، ویژگیهای آنتیاکسیدانی و شناسایی ترکیب فنولی غالب در عصاره اناریجه به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
ص. 297-287
شهلا سلمانیان
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
معصومه جامسون
چکیده
(2083 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(965 دریافت)
بررسی نانوساختارهای لیپیدی حاوی اولئوروپئین با استفاده از آزمون دینامیکی نور (DLS) و گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC)
ص. 310-299
منصوره سلیمانی فرد
چکیده
(2015 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1019 دریافت)
تاثیرصمغ پکتین و پودر ژل آلوئهورا برپایدارسازی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی ومیکروبی شربت خاکشیر
ص. 324-311
اکرم آریان فر
چکیده
(2066 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1825 دریافت)
آنالیز پروتئومیک گلیادین و اثر آن روی ویژگی های تکنولوژیکی نان مسطح
ص. 333-325
رویا آقاقلی زاده
،
مهدی کدیور
،
محمد حسین عزیزی
،
مرتضی زاهدی
،
محمدرضا رحیمی نژاد
چکیده
(2086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(947 دریافت)
بررسی اثر آنزیم پکتیناز و فراصوت بر کیفیت و راندمان استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی
ص. 344-335
سمیرا مهدوی طارونی
،
علی معتمدزادگان
،
شبنم حمزه
،
سعید میرعرب رضی
چکیده
(2316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1495 دریافت)
خشک کردن برگهای نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در یک خشککن ترکیبی هوای گرم-ماورای صوت: تأثیر دما و توان ماورای صوت بر زمان، انرژی مصرفی و کمیت اسانس
ص. 357-345
داود قنبریان
،
مهدی ترکی هرچگانی
،
عبدالله قاسمی پیربلوطی
،
مرتضی صادقی
چکیده
(2099 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1352 دریافت)
کاربرد توأم پلیآمین ها و کایتوزان بر ترکیبات زیستی فعال و قهوهای شدن پسته تر
ص. 376-359
ملیکا بارزمان
،
سیدحسین میردهقان
،
فاطمه ناظوری
چکیده
(4836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1672 دریافت)
اثرات دما و pH های مختلف بر ویژگیهای کیفی شربت کربناسیون دوم طی فرآیند خالصسازی شربت خام چغندرقند با استفاده از آنالیز کمترین مربعات جزئی (PLS)
ص. 385-377
بیوک آقا فرمانی
،
حبیب نویدی فر
چکیده
(1683 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(946 دریافت)
بررسی اثر صمغ های بومی دانه مرو و کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ
ص. 398-387
فاطمه علی اکبری
،
ثمر منصوری پور
چکیده
(4872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1357 دریافت)
بهینه سازی توالی ژن رنین گاوی و تهیه سازه ژنی مناسب برای تولید کیموزین در مخمر Pichia pastoris
ص. 412-399
سهیلا محب زاده
،
ناصر زارع
،
رسول اصغری ذکریا
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(4937 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1917 دریافت)
اثرحامل بر ویژگی های کیفی پودر کرفس تولید شده به وسیله خشک کن پاششی
ص. 421-413
سیده هدا حیدری بازاردهی
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(4498 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1193 دریافت)
بررسی آلودگی لوبیا چیتی به ترکیبات آلی پایدار به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی (مطالعه موردی : کلرو دی بنزو دی اکسین )
ص. 429-423
آناهیتا شکورزاده
،
رکسانا موگوئی
چکیده
(1622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(862 دریافت)
اثر آنزیمبری، بستهبندی و مدت نگهداری بر محتوی رطوبت و جذب روغن سیب زمینی خشک شده با مایکروویو
ص. 442-431
شهرزاد شکوری
،
حمیدرضا توکلیپور
،
سید حمیدرضا ضیاالحق
،
سید محسن مرتضوی
چکیده
(4454 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1714 دریافت)
بررسی ویژگی های عملکردی ، مکانیکی و ساختاری فیلم سدیم کازینات با استفاده از نانو رس و اسانس خوشاریزه
ص. 455-443
رقیه اشرفی
،
هاله همتی
،
فروغ محترمی
،
احسان مقدس کیا
چکیده
(1953 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1086 دریافت)
اثرات ضد اکسیداسیونی عصاره گیاه اوجی(Mentha aquatica) بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای فوق سرد(3- درجه سانتیگراد)
ص. 469-457
زهرا لطیفی
،
مهدی شریفی سلطانی
،
امیر رضا شویکلو
چکیده
(1532 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1535 دریافت)
مدلسازی انتقال حرارت همبرگر طی سرخ کردن عمیق
ص. 478-471
نجمه واحد دهکردی
،
نفیسه جهانبخشیان
،
محمد حجت الاسلامی
چکیده
(1575 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1411 دریافت)
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماریزا جدا شده از پنیر لیقوان
ص. 492-479
زهرا ایزدی مهر
،
مسعود یاورمنش
،
محمد باقر حبیبی
،
محمد رضا عدالتیان
چکیده
(1639 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1582 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS