ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 80 - ( 1397 )
اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)
ص. 12-1
شیرین رحمن زاده ایشکه
،
محمدرضا اصغری
،
حبیب شیرزاد
،
ابوالفضل علیرضالو
چکیده
(4158 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1039 دریافت)
تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپدار
ص. 23-13
سعید قنادی
،
سارا موحد
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(6228 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2935 دریافت)
تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی
ص. 38-25
مهدی نیکو
چکیده
(4003 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1573 دریافت)
تاثیر عصاره برگ پیازچه کوهی بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی همبرگر نگهداری شده در یخچال
ص. 50-39
امیر فیجانی
،
سارا موحد
،
حسین احمدی چناربن
چکیده
(5883 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1215 دریافت)
آنالیز تقریبی و ترکیب اسید چرب ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus)
ص. 59-51
علی ابرومند
،
سعید ضیایی نژاد
،
فریده باعثی
چکیده
(4243 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1230 دریافت)
استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدلسازی استخراج روغن از بادامزمینی با پیشتیمار مایکروویو
ص. 72-61
رقیه شیرازی
،
حمید بخش آبادی
،
مسعود بذرافشان
چکیده
(3771 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1558 دریافت)
بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادونقرمز
ص. 86-73
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیایی فر
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
دل آسا رحیمی
چکیده
(3845 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(795 دریافت)
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس
ص. 96-87
مسعود نجف نجفی
،
فرزانه ضیائیان یزدی نژاد
،
محبوبه سرابی
چکیده
(2671 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1147 دریافت)
تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایداری اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی
ص. 109-97
علی محمدی
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(2530 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1443 دریافت)
بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ
ص. 120-111
شهین زمردی
،
روژان شیخ قاسمی
چکیده
(2231 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2372 دریافت)
بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب
ص. 130-121
علی رضا حاصلی
،
مصطفی کرمی
چکیده
(4468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1579 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب
ص. 143-131
سپیده بهرامی
،
مسعود هماپور
،
الهه رجبی
چکیده
(1758 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(862 دریافت)
بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم چرب
ص. 156-145
فریبا نقیپور
چکیده
(1320 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(822 دریافت)
مقایسهی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز
ص. 169-157
یعقوب جعفری
،
هادی الماسی
چکیده
(1838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1766 دریافت)
ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترشپذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین
ص. 188-171
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(1320 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1264 دریافت)
بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران
ص. 197-189
چنگیز اسفندیاری
،
فاطمه باقری
،
پریسا زیارتی
چکیده
(2115 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1395 دریافت)
استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد میکروبی
ص. 212-199
محمد امین میری
چکیده
(4697 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2744 دریافت)
کاهش آفلاتوکسینM1 در شرایط invitro با استفاده از تثبیت ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات
ص. 221-213
مرجان فروغی
،
محبوبه سرابی جماب
،
جواد کرامت
،
مسعود نجف نجفی
چکیده
(1260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1004 دریافت)
تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن
ص. 234-223
بهناز طوقی عشقی
،
ناصر صداقت
،
مسعود تقی زاده
چکیده
(1685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1034 دریافت)
بررسی خواص کاربردی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانواکسید روی
ص. 244-235
ژاله ابراهیمی
،
امیر حیدری
،
عبدالرضا محمدی نافچی
،
خدیجه پورخانعلی
چکیده
(4510 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1251 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم
ص. 255-245
ایمان امیرسرداری
،
سیمین اسدالهی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(2049 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4463 دریافت)
بررسی ویژگیهای خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان
ص. 266-257
فخرالدین صالحی
،
سمیرا امین اخلاص
،
فاطمه سوری
چکیده
(1752 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(843 دریافت)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغنهای کانولا و اولئین پالم
ص. 279-267
محمد قربانی
چکیده
(1567 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1617 دریافت)
تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
ص. 292-281
امان محمد ضیایی فر
،
محبوبه کشیری
،
بهاره فتحی
،
نازنین کریمی عبدالملکی
،
مهران اعلمی
چکیده
(2296 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1847 دریافت)
روغن ساختار یافته آفتابگردان؛ ارزیابی کینتیک بلورینگی و ریزساختار
ص. 301-293
مهدی نادری
،
لادن رشیدی
،
جمشید فرمانی
چکیده
(1294 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1260 دریافت)
اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده
ص. 318-303
علیرضا صادقی ماهونک
،
خشایار سرابندی
،
حامد همیشه کار
،
محمد قربانی
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(1581 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1493 دریافت)
بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیهشده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان
ص. 333-319
پیمان رجایی
،
محمد اردستانی
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(5257 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1182 دریافت)
ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس بهوسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه آلژینات سدیم و صمغ زودو
ص. 348-335
سعید سخاوتی زاده
،
حمید رضا قیصری
،
محمود امین لاری
چکیده
(4603 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1959 دریافت)
بهینه سازی استخراج پکتین از غلاف نخود فرنگی به کمک امواج میکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 360-349
بهروز اکبری
،
منا بهرامی پور
چکیده
(4561 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2003 دریافت)
آنالیز و تفسیر دادههای حسی با استفاده از تحلیل مولفههای اصلی (PCA)
ص. 377-361
امیررضا شویک لو
چکیده
(5190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8087 دریافت)
بررسی ویژگیهای انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئینهای حاصل از آبپنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین)
ص. 386-379
مسعود علیرضایی
،
محمد حسین قارونی
،
آزاده خونساری
،
علی ولیزاده
،
کبری چهاری
چکیده
(1560 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(878 دریافت)
بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان
ص. 398-387
الهام مجد زاده
،
حسین میرزائی مقدم
،
محمد هادی موحدنژاد
،
احمد رجایی
چکیده
(3967 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(955 دریافت)
کاربرد صمغ کنجاک و فیبر سویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کالباس کم چرب
ص. 411-399
صفورا شریفیان
،
محمد فاضل
چکیده
(1759 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1268 دریافت)
استخراج لوتئین با استفاده از فناوری نانو (روش میکروامولسیون): تاثیر سورفاکتانت، کمکسورفاکتانت و پیشتیمار فراصوت
ص. 420-413
مهدی جلالی جیوان
،
سلیمان عباسی
چکیده
(1274 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(833 دریافت)
بررسی تاثیر شرایط فرایند سرخ کردن بر جذب روغن و محاسبه ضریب انتشار موثر رطوبت در فرایند سرخ کردن عمیق فیش فینگر
ص. 429-421
سید حسین ایزدی
،
زهرا امام جمعه
،
غلامرضا عسکری
چکیده
(1404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(820 دریافت)
خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن
ص. 441-431
آتنا پاسبان
،
محبت محبی
،
هاشم پور آذرنگ
،
مهدی وریدی
،
آرزو عباسی
،
سمیرا سیدی مرغکی
چکیده
(1471 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(738 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 427