ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79 - ( 1397 )
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
ص. 10-1
مهری کریم
چکیده
(8530 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2357 دریافت)
برخی از ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و آنتیاکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان
ص. 20-11
محمدعلی تربتی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سولماز عابدینزاده
چکیده
(5722 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1414 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس
ص. 29-21
مهسا خدادازاده
،
بهزاد ناصحی
چکیده
(5730 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2963 دریافت)
ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
ص. 41-31
چکیده
(4832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1867 دریافت)
استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا
ص. 54-43
آرمین نبی زاده قولنجی
،
محمود رضازاد باری
،
بهروز آتشبار
،
صابر امیری
،
محمد لطفی گشایش
چکیده
(5556 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3255 دریافت)
بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی
ص. 66-55
چکیده
(4703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2063 دریافت)
بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان
ص. 77-67
رویا آقاقلی زاده
،
سهراب معینی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(5677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2308 دریافت)
بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمان
ص. 90-79
چکیده
(5816 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1311 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt
ص. 101-91
حمدالله مشتاقی
،
لیلا جمشیدی
،
مریم عباس والی
چکیده
(4410 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4224 دریافت)
تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی
ص. 110-103
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
ندا فراحیان
چکیده
(5840 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1783 دریافت)
بررسی ویژگیهای بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات
ص. 120-111
فریبا نقی پور
،
شیوا روشنی
چکیده
(3118 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2373 دریافت)
اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج
ص. 131-121
صمد بدبدک
،
جواد حصاری
،
بیوک آقا فرمانی
چکیده
(3717 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2853 دریافت)
بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ
ص. 141-133
سیامک شمس
،
محمد ابونجمی
،
حسین میر سعید قاضی
چکیده
(5698 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2079 دریافت)
تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک
ص. 156-143
جعفر محمدزاده میلانی
،
سمیرا باقرزاده
،
رضا کسایی
چکیده
(3458 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1357 دریافت)
اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال
ص. 169-157
بهاره دهقان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(3675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3078 دریافت)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین
ص. 182-171
چکیده
(2365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1784 دریافت)
مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند
ص. 190-183
آیدا گمارونی پور
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(3019 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1450 دریافت)
بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پریبیوتیک هویج
ص. 201-191
مهرنوش تدینی
،
سیما شرعی
،
نرگس آقاجانی
چکیده
(3205 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2171 دریافت)
تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO2 به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف
ص. 216-203
سولماز بارانی
،
حامد اهری
،
سعید بازگیر
چکیده
(2563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2749 دریافت)
تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی
ص. 228-217
اعظم ایوبی
چکیده
(2872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2276 دریافت)
بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا
ص. 241-229
عالمه محمدی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(3070 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2599 دریافت)
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی
ص. 252-243
الهام ظفر مختاریان
،
محمود رضازاد باری
،
صابر امیری
چکیده
(6054 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3772 دریافت)
بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان
ص. 263-253
پریسا فلاح نیم چاهی
،
فهیمه احمدی
،
جعفر محمدزاده میلانی
چکیده
(3116 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1846 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد
ص. 272-265
سمیه امانی
چکیده
(2747 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1321 دریافت)
تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی
ص. 287-273
فاطمه نادی
چکیده
(3070 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1239 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوهای تصفیه نشده چغندر قند کارخانههای شمالغرب به عنوان جایگزین شکر سفید
ص. 299-289
روح اله پاشایی بهرام
،
افشین جوادی
،
بیوک آقا فرمانی
چکیده
(3183 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3779 دریافت)
تاثیرکربوکسیمتیلسلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیمرخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق
ص. 311-301
سارا جرجانی
،
زهراسادات حسینی جبلی
،
افشین قلیچی
چکیده
(2649 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1179 دریافت)
بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخکردن عمیق
ص. 322-313
جلال دهقان نیا
،
طاووس رونقی
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(2450 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1264 دریافت)
بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر
ص. 332-323
سید رضا حجازیان
چکیده
(2607 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1630 دریافت)
پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگیهای پودر شیر کم لاکتوز طعمدار
ص. 343-333
سیده زینب حاتمی تاکامی
چکیده
(3889 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2933 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS