You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ مهری کریم
چکیده -
متن کامل (PDF)
برخی از ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و آنتیاکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان محمدعلی تربتی، صدیف آزادمرد دمیرچی، سولماز عابدینزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس مهسا خدادازاده، بهزاد ناصحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا آرمین نبی زاده قولنجی، محمود رضازاد باری، بهروز آتشبار، صابر امیری، محمد لطفی گشایش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان رویا آقاقلی زاده، سهراب معینی، زهرا امام جمعه، Sara Daneshgar
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمانچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt حمدالله مشتاقی، لیلا جمشیدی، مریم عباس والی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی صدیف آزادمرد دمیرچی، ندا فراحیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات فریبا نقی پور، شیوا روشنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج صمد بدبدک، جواد حصاری، بیوک آقا فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ سیامک شمس، محمد ابونجمی، حسین میر سعید قاضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک جعفر محمدزاده میلانی، سمیرا باقرزاده، رضا کسایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال بهاره دهقان، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئینچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند آیدا گمارونی پور، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پریبیوتیک هویج مهرنوش تدینی، سیما شرعی، نرگس آقاجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO2 به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف سولماز بارانی، حامد اهری، سعید بازگیر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی اعظم ایوبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا عالمه محمدی، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی الهام ظفر مختاریان، محمود رضازاد باری، صابر امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان پریسا فلاح نیم چاهی، فهیمه احمدی، جعفر محمدزاده میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد سمیه امانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی فاطمه نادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوهای تصفیه نشده چغندر قند کارخانههای شمالغرب به عنوان جایگزین شکر سفید روح اله پاشایی بهرام، افشین جوادی، بیوک آقا فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیرکربوکسیمتیلسلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیمرخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق سارا جرجانی، زهراسادات حسینی جبلی، افشین قلیچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخکردن عمیق جلال دهقان نیا، طاووس رونقی، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر سید رضا حجازیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگیهای پودر شیر کم لاکتوز طعمدار سیده زینب حاتمی تاکامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue