ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78 - ( 1397 )
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ویژگیهای رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند
ص. 13-1
آزاده قربانی حسن سرایی
،
معینالدین فرقانی
،
سید احمد شهیدی
چکیده
(4350 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1173 دریافت)
تاثیر آنزیمبری تحت خلاء و پوششدهی بر ویژگیهای کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیبزمینی سرخ شده
ص. 24-15
لیلا روفه گری نژاد
چکیده
(4114 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1263 دریافت)
اثر ضایعات خرما در محیط کشت جلبک اسپیرولینا بر تولید فایکوسیانین و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی
ص. 31-25
محمود توکلی
چکیده
(4926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1380 دریافت)
بررسی فعالیت ضداکسایشی عصارههای مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا
ص. 42-33
عباس نمدی پور
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
چکیده
(4029 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(873 دریافت)
تولید پودر نوشیدنی کربوهیدراتی - پروتئینی حاوی شیره خرما به روش خشککردن پاششی: اثر حاملهای خشککردن بر خصوصیات فیزیکی پودر نوشیدنی
ص. 54-43
فاطمه زنده بودی
،
سمیرا یگانه زاد
،
علیرضا صادقیان
چکیده
(4112 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1831 دریافت)
اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری
ص. 69-55
الهام درستی
،
احسان مقدس کیا
،
زهرا قاسمپور
،
علی احسانی
چکیده
(4494 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1624 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب
ص. 79-71
محمد علی سحری
،
الهه پوشانه
چکیده
(4397 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1302 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل
ص. 89-81
زینب رفتنی امیری
،
نسترن اکبری
چکیده
(3151 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1347 دریافت)
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان
ص. 103-91
الناز سرخی اسبقی
،
علی ایاسه
،
صمد بدبدک
چکیده
(3456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(848 دریافت)
تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح
ص. 115-105
مژده صراف
،
معصومه مهربان سنگ آتش
،
پریوش مشتاقی
چکیده
(1916 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(976 دریافت)
تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگیهای ساختاری کیک اسفنجی
ص. 130-117
مارال بابادی
،
جعفر محمدزاده میلانی
،
علیرضا ریاضی
چکیده
(1656 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(831 دریافت)
تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتئینی جهت تولید شربت پر فروکتوز
ص. 140-131
هما ترابی زاده
،
محدثه میکانی
،
آسیه محمودی
چکیده
(1611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1044 دریافت)
اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر
ص. 154-141
لیلا خیرخواه
،
لیلا ناطقی
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(1540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(779 دریافت)
تأثیر به کارگیری کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی، بافتی و مؤلفههای رنگی مافین فاقد گلوتن
ص. 166-155
نسترن زارعی
،
زهرا امام جمعه
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(1458 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2055 دریافت)
پیشبینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته
ص. 176-167
مرضیه رئیسی
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(1323 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2110 دریافت)
تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی
ص. 189-177
مریم اسمعیلی بازارده
،
فریبا زینالی
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(1366 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(783 دریافت)
اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال
ص. 203-191
ناهید بغلانی
،
سید مهدی حسینی
،
سید علی جعفرپور
،
سید محمد موسوی
،
آی ناز خدانظری
چکیده
(4632 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1763 دریافت)
بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج
ص. 216-205
نسترن زارعی
،
زهرا امام جمعه
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(1444 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1181 دریافت)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گلگاوزبان و سنبلالطیب
ص. 232-217
لیلا ناطقی
،
محسن خیرخواهان
،
محمد رضا اسحاقی
چکیده
(4557 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2178 دریافت)
مقایسه ماندگاری و ارزیابی حسی ماهی شوریده Otolithes ruber (کامل، شکم خالی و فیله) در بستهبندی تحت خلا در دمای oC18-
ص. 244-233
لاله رومیانی
،
گلناز غفاری گوشه
چکیده
(1500 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(724 دریافت)
|
نکات برجسته
اثر عصاره اتانولی برگ اوکالیپتوس (Eucalyptus spp.) و چندل (Rhizophora mucronata) بر قهوهای شدن و عمر پس از برداشت میوه موز کاوندیش
ص. 253-245
اقدس شاهی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده
(1334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(724 دریافت)
بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی
ص. 262-255
زلیخا شیروانی
،
علی کریمی
،
علی شالیزار جلالی
،
رضا صیرفی
چکیده
(2125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1569 دریافت)
بهینهسازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
ص. 274-263
محمود چهارلنگ
،
مقداد اسکندری
،
فرشید اسکندری
چکیده
(1455 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(832 دریافت)
اثرات ترکیبهای دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کمچرب
ص. 284-275
زهره فرهادی رودباری
،
سیمین اسداللهی
چکیده
(1518 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(760 دریافت)
سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن
ص. 294-285
نجمه واحد دهکردی
،
نفیسه جهانبخشیان
،
مجمد حجت الاسلامی
چکیده
(1599 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(895 دریافت)
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژنهای شاخص مواد غذایی
ص. 309-295
مریم سردرودیان
،
اکرم آریان فر
چکیده
(1726 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2177 دریافت)
تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکوشیمیایی شکلات تیره کمکالری
ص. 319-311
اکرم محمدی
،
سیمین اسداللهی
،
محمدرضا اسحاقی
چکیده
(1969 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2423 دریافت)
تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)
ص. 336-321
آرزو محمدپور
،
بیژن خورشید پور
،
لیلا ناطقی
چکیده
(1666 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(836 دریافت)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا
ص. 346-337
مجید پوراکرمی
،
اصلان عزیری
،
عزیز همایونیراد
،
بهزاد ابراهیمی
،
مینا کارگزاری
،
سوسن هوشمندی
،
حسین جدیری
چکیده
(2087 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1671 دریافت)
اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیبزمینی بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر خامهای کمچرب
ص. 354-347
سید احمد ابطحی
،
رضوان پوراحمد
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(1598 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(965 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 342