You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ویژگیهای رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند آزاده قربانی حسن سرایی، معینالدین فرقانی، سید احمد شهیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آنزیمبری تحت خلاء و پوششدهی بر ویژگیهای کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیبزمینی سرخ شده لیلا روفه گری نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضایعات خرما در محیط کشت جلبک اسپیرولینا بر تولید فایکوسیانین و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی محمود توکلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضداکسایشی عصارههای مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا عباس نمدی پور، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پودر نوشیدنی کربوهیدراتی - پروتئینی حاوی شیره خرما به روش خشککردن پاششی: اثر حاملهای خشککردن بر خصوصیات فیزیکی پودر نوشیدنی فاطمه زنده بودی، سمیرا یگانه زاد، علیرضا صادقیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری الهام درستی، احسان مقدس کیا، زهرا قاسمپور، علی احسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب محمد علی سحری، الهه پوشانه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل زینب رفتنی امیری، نسترن اکبری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان الناز سرخی اسبقی، علی ایاسه، صمد بدبدک
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح مژده صراف، معصومه مهربان سنگ آتش، پریوش مشتاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگیهای ساختاری کیک اسفنجی مارال بابادی، جعفر محمدزاده میلانی، علیرضا ریاضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتئینی جهت تولید شربت پر فروکتوز هما ترابی زاده، محدثه میکانی، آسیه محمودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر لیلا خیرخواه، لیلا ناطقی، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر به کارگیری کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی، بافتی و مؤلفههای رنگی مافین فاقد گلوتن نسترن زارعی، زهرا امام جمعه، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته مرضیه رئیسی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی مریم اسمعیلی بازارده، فریبا زینالی، محسن اسمعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال ناهید بغلانی، سید مهدی حسینی، سید علی جعفرپور، سید محمد موسوی، آی ناز خدانظری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج نسترن زارعی، زهرا امام جمعه، محمدحسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گلگاوزبان و سنبلالطیب لیلا ناطقی، محسن خیرخواهان، محمد رضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ماندگاری و ارزیابی حسی ماهی شوریده Otolithes ruber (کامل، شکم خالی و فیله) در بستهبندی تحت خلا در دمای oC18- لاله رومیانی، گلناز غفاری گوشه
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصاره اتانولی برگ اوکالیپتوس (Eucalyptus spp.) و چندل (Rhizophora mucronata) بر قهوهای شدن و عمر پس از برداشت میوه موز کاوندیش اقدس شاهی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی زلیخا شیروانی، علی کریمی، علی شالیزار جلالی، رضا صیرفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی محمود چهارلنگ، مقداد اسکندری، فرشید اسکندری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات ترکیبهای دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کمچرب زهره فرهادی رودباری، سیمین اسداللهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن نجمه واحد دهکردی، نفیسه جهانبخشیان، مجمد حجت الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژنهای شاخص مواد غذایی مریم سردرودیان، اکرم آریان فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکوشیمیایی شکلات تیره کمکالری اکرم محمدی، سیمین اسداللهی، محمدرضا اسحاقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان) آرزو محمدپور، بیژن خورشید پور، لیلا ناطقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا مجید پوراکرمی، اصلان عزیری، عزیز همایونیراد، بهزاد ابراهیمی، مینا کارگزاری، سوسن هوشمندی، حسین جدیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیبزمینی بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر خامهای کمچرب سید احمد ابطحی، رضوان پوراحمد، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -
متن کامل (PDF)