ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77 - ( 1397 )
مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون
ص. 1-13
زیبا جوادزاد
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
،
صابر امیری
چکیده
(8137 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2567 دریافت)
تاثیر یخآب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 15-29
محمود ناصری
،
مریم نصری
،
مجید علی پور اسکندانی
چکیده
(7668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1786 دریافت)
بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصارههای کنار و هسته خرما
ص. 31-38
عباس نمدی پور
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
یحیی مقصودلو
،
علیرضا صادقی
چکیده
(7281 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1735 دریافت)
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا
ص. 39-56
آمنه ملکی
،
حسین احمدی چناربن
،
سارا موحد
چکیده
(7668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1780 دریافت)
بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان
ص. 57-67
مصطفی محروقی
،
محسن قدس روحانی
،
حسن رشیدی
چکیده
(7788 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1835 دریافت)
بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت
ص. 69-78
آرتور کالستیانس
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(7736 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3357 دریافت)
بررسی شاخصهای کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی
ص. 79-88
احسان مقدس کیا
،
مهدی نبی پور باربین
،
زهرا قاسمپور
،
لطفعلی ناصری
،
علی احسانی
چکیده
(7260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2002 دریافت)
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک بلغور ذرت غنی شده با آرد سویا و سویای فرموله شده با خواص عملکنندگی تخم مرغ
ص. 89-97
شهره تاتاری
،
مصطفی مظاهری تهرانی
،
الناز میلانی
چکیده
(6520 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3789 دریافت)
استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک
ص. 99-107
ندا قضاوی
،
حمدالله مشتاقی
،
مجتبی بنیادیان
،
رویا عابدی
چکیده
(7607 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2418 دریافت)
تولید پنیر سفید UF کم نمک
ص. 109-122
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(4770 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5848 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن آرد دانهی شنبلیله بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری
ص. 123-133
بهزاد ناصحی
،
زهرا پایدار
،
حسن برزگر
،
محمد حجتی
چکیده
(5070 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2290 دریافت)
بهینهسازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز
ص. 135-144
شیما پیری قشلاقی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(5095 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1655 دریافت)
تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت
ص. 145-154
علی گوهری
،
وحید حکیم زاده
،
ابراهیم گلمکانی
چکیده
(4062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1773 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف پخت بر ویژگیهای ضداکسایشی ریشه گیاه شلغم (Brassica rapa)
ص. 155-164
سعیده عربشاهی دلویی
،
نرگس امیدزاده
،
عادله محمدی
چکیده
(3757 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1692 دریافت)
بررسی تاثیر شرایط خشککن خلایی پاششی با ریز ذرهساز آلتراسونیک روی خواص کاربردی، بازسازی و شیمیایی پودرهای عصاره برگ کنگر فرنگی
ص. 165-182
سمانه صادق زاده نماور
،
رضا امیری چایجان
،
جعفر امیری پریان
،
محمدعلی زلفی گل
چکیده
(3700 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1623 دریافت)
پیشبینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیمجوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیمجوش کردن
ص. 183-192
ابراهیم تقی نژاد
،
ولی رسولی شربیانی
چکیده
(3296 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1683 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی
ص. 193-206
پونه مرادی
،
محمد گلی
،
جواد کرامت
چکیده
(3969 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2425 دریافت)
اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی
ص. 207-217
فرشته سلاجقه
،
فریبا زینالی
،
محمد علیزاده
،
ابوالفضل گلشن تفتی
چکیده
(3828 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2430 دریافت)
استفاده از پلاسمای غیر حرارتی فشار اتمسفری به عنوان روش جایگزین در غیر فعال سازی میکروارگانیسمهای موجود در آب زرشک
ص. 219-228
سیده ندا سیادتی
،
فرشاد صحبت زاده
،
فهیمه بهروان
،
مسعود شفافی زنوزیان
،
فریده طباطبائی یزدی
چکیده
(4716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4177 دریافت)
تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت
ص. 229-236
سارا هدایتی
،
مهسا مجذوبی
،
فخری شهیدی
،
آرش کوچکی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(4933 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1991 دریافت)
مقایسه استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی در کاهش میزان آکریلامید چیپس سیبزمینی ارقام آگریا و لیدی رزتا
ص. 237-249
مجتبی قربانعلیزاده
،
سیمین اسدالهی
،
کاوه زرگری
چکیده
(3515 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2533 دریافت)
بررسی تاثیر تیمار نیتریک اکسید و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی قارچ خوراکی Agaricus bisporus
ص. 251-259
افسانه یوسف پور دخانیه
،
رعنا قره لی
چکیده
(3974 مشاهده)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ترکیب اسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن کاملینا ساتیوا (DH 1025)
ص. 261-269
روح اله محمدی نژاد
،
سمیرا بهرامیان
،
دانیال کهریزی
چکیده
(5547 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3070 دریافت)
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ
ص. 271-278
سعید میرعرب رضی
،
علی معتمدزادگان
،
احمد شهیدی
،
علی رشیدی نژاد
چکیده
(3688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3060 دریافت)
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب
ص. 279-292
رضا فرهمندفر
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(3645 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2070 دریافت)
تشخیص فساد ماهی قزل آلا (Salmo trutta) در طول نگهداری با استفاده از یک سنسور رنگ سنجی کاغذی ساده
ص. 293-302
مرجان مجدی نسب
،
مرضیه سپیدنامه
،
منیژه نگهداری فر
چکیده
(4477 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2448 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرینکننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کمکالری و فراسودمند
ص. 303-316
ندا ابراهیمی سرای
،
افشین جوادی
،
صمد بدبدک
چکیده
(5494 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3144 دریافت)
تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت
ص. 317-324
سارا هدایتی
،
مهسا مجذوبی
،
فخری شهیدی
،
آرش کوچکی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(4245 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2619 دریافت)
مقایسه ترکیبات شیمیایی وفعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال استخراج شده به دو روش سیال فوق بحرانی و تقطیر با آب
ص. 325-335
بهاره دهقان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(3797 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6102 دریافت)
بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگیهای حسی و بافتی شیره انگور
ص. 337-346
شادی بصیری
،
فرزاد غیبی
چکیده
(3556 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1708 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 326