ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77 - ( 1397 )
مقایسه روغن پالم و چربی شیر به عنوان فاز روغنی در انکپسولاسیون کاتچین به روش نانوامولسیون
ص. 1-13
زیبا جوادزاد
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
،
صابر امیری
چکیده
(9252 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4973 دریافت)
تاثیر یخآب حاوی عصاره و اسانس زنجبیل در مهار تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 15-29
محمود ناصری
،
مریم نصری
،
مجید علی پور اسکندانی
چکیده
(8696 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2655 دریافت)
بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصارههای کنار و هسته خرما
ص. 31-38
عباس نمدی پور
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
یحیی مقصودلو
،
علیرضا صادقی
چکیده
(8461 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3678 دریافت)
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای داغ بر برخی خواص کیفی باقلا
ص. 39-56
آمنه ملکی
،
حسین احمدی چناربن
،
سارا موحد
چکیده
(8856 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3791 دریافت)
بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر پروسس پخش پذیر تولید شده با استفاده از هیدروکلوییدهای کنجاک و زانتان
ص. 57-67
مصطفی محروقی
،
محسن قدس روحانی
،
حسن رشیدی
چکیده
(8803 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3743 دریافت)
بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت
ص. 69-78
آرتور کالستیانس
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(9076 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4462 دریافت)
بررسی شاخصهای کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی
ص. 79-88
احسان مقدس کیا
،
مهدی نبی پور باربین
،
زهرا قاسمپور
،
لطفعلی ناصری
،
علی احسانی
چکیده
(8523 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4028 دریافت)
بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک بلغور ذرت غنی شده با آرد سویا و سویای فرموله شده با خواص عملکنندگی تخم مرغ
ص. 89-97
شهره تاتاری
،
مصطفی مظاهری تهرانی
،
الناز میلانی
چکیده
(7834 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6023 دریافت)
استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک
ص. 99-107
ندا قضاوی
،
حمدالله مشتاقی
،
مجتبی بنیادیان
،
رویا عابدی
چکیده
(9116 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4660 دریافت)
تولید پنیر سفید UF کم نمک
ص. 109-122
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(5878 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8859 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن آرد دانهی شنبلیله بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری
ص. 123-133
بهزاد ناصحی
،
زهرا پایدار
،
حسن برزگر
،
محمد حجتی
چکیده
(6332 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3364 دریافت)
بهینهسازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز
ص. 135-144
شیما پیری قشلاقی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
چکیده
(6425 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2657 دریافت)
تاثیر دما، زمان و غلظت حلال متانول بر عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره چوب بینابینی میوه گردو طی فرایند فراصوت
ص. 145-154
علی گوهری
،
وحید حکیم زاده
،
ابراهیم گلمکانی
چکیده
(5426 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2697 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف پخت بر ویژگیهای ضداکسایشی ریشه گیاه شلغم (Brassica rapa)
ص. 155-164
سعیده عربشاهی دلویی
،
نرگس امیدزاده
،
عادله محمدی
چکیده
(4923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2638 دریافت)
بررسی تاثیر شرایط خشککن خلایی پاششی با ریز ذرهساز آلتراسونیک روی خواص کاربردی، بازسازی و شیمیایی پودرهای عصاره برگ کنگر فرنگی
ص. 165-182
سمانه صادق زاده نماور
،
رضا امیری چایجان
،
جعفر امیری پریان
،
محمدعلی زلفی گل
چکیده
(4912 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2504 دریافت)
پیشبینی درجه ژلاتینیزه نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیمجوش بر حسب زمان بخاردهی طی فرآیند نیمجوش کردن
ص. 183-192
ابراهیم تقی نژاد
،
ولی رسولی شربیانی
چکیده
(4407 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2663 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی
ص. 193-206
پونه مرادی
،
محمد گلی
،
جواد کرامت
چکیده
(5279 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3374 دریافت)
اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی
ص. 207-217
فرشته سلاجقه
،
فریبا زینالی
،
محمد علیزاده
،
ابوالفضل گلشن تفتی
چکیده
(5108 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3461 دریافت)
استفاده از پلاسمای غیر حرارتی فشار اتمسفری به عنوان روش جایگزین در غیر فعال سازی میکروارگانیسمهای موجود در آب زرشک
ص. 219-228
سیده ندا سیادتی
،
فرشاد صحبت زاده
،
فهیمه بهروان
،
مسعود شفافی زنوزیان
،
فریده طباطبائی یزدی
چکیده
(5920 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5694 دریافت)
تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت
ص. 229-236
سارا هدایتی
،
مهسا مجذوبی
،
فخری شهیدی
،
آرش کوچکی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(6282 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2971 دریافت)
مقایسه استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی در کاهش میزان آکریلامید چیپس سیبزمینی ارقام آگریا و لیدی رزتا
ص. 237-249
مجتبی قربانعلیزاده
،
سیمین اسدالهی
،
کاوه زرگری
چکیده
(4641 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3585 دریافت)
بررسی تاثیر تیمار نیتریک اکسید و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی قارچ خوراکی Agaricus bisporus
ص. 251-259
افسانه یوسف پور دخانیه
،
رعنا قره لی
چکیده
(5514 مشاهده)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ترکیب اسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن کاملینا ساتیوا (DH 1025)
ص. 261-269
روح اله محمدی نژاد
،
سمیرا بهرامیان
،
دانیال کهریزی
چکیده
(7016 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4214 دریافت)
بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های رئولوژیکی ژل حاصل از آلبومین سفیده تخم مرغ
ص. 271-278
سعید میرعرب رضی
،
علی معتمدزادگان
،
احمد شهیدی
،
علی رشیدی نژاد
چکیده
(4936 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4108 دریافت)
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichtys molitrix) در آب
ص. 279-292
رضا فرهمندفر
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(4713 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3044 دریافت)
تشخیص فساد ماهی قزل آلا (Salmo trutta) در طول نگهداری با استفاده از یک سنسور رنگ سنجی کاغذی ساده
ص. 293-302
مرجان مجدی نسب
،
مرضیه سپیدنامه
،
منیژه نگهداری فر
چکیده
(5779 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3476 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرینکننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کمکالری و فراسودمند
ص. 303-316
ندا ابراهیمی سرای
،
افشین جوادی
،
صمد بدبدک
چکیده
(6951 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5332 دریافت)
تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت
ص. 317-324
سارا هدایتی
،
مهسا مجذوبی
،
فخری شهیدی
،
آرش کوچکی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(5699 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3695 دریافت)
مقایسه ترکیبات شیمیایی وفعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال استخراج شده به دو روش سیال فوق بحرانی و تقطیر با آب
ص. 325-335
بهاره دهقان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(4995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7250 دریافت)
بررسی اثر هیدروکلوئیدهای کربوکسی متیل سلولز، پکتین و گوار بر ویژگیهای حسی و بافتی شیره انگور
ص. 337-346
شادی بصیری
،
فرزاد غیبی
چکیده
(4708 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2688 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS