دوره 10، شماره 40 - ( 1392 )                   جلد 10 شماره 40 صفحات 91-81 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Investigation of effect membrane refining process on oxidative indexes of canola oil. FSCT. 2013; 10 (40) :81-91
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-9678-fa.html
بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1392; 10 (40) :91-81

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-9678-fa.html


چکیده:   (3787 مشاهده)
چکیده در سالهای اخیر تمایل به جایگزینی فرایند غشایی با روش متداول تصفیه روغنها و چربیهای خوراکی رو به گسترش است. در تحقیق حاضر اثر فرایند اولترافیلتراسیون بر پایداری اکسایشی روغن کانولا مورد بررسی قرار گرفت. اولترافیلتراسیون با استفاده از غشاء صفحه­ای PVDF با پیکربندی انتها بسته با دو MWCO متفاوت (116M) 50 و (M183) 100 کیلودالتون در دماها و فشارهای متفاوت (25 تا 55 درجه سانتیگراد و 2 تا 5 بار) انجام گرفت. پایش متغیرهای اولیه و ثانویه اکسایشی بیانگر دفع بیشتر ترکیبات پراکسیدی از غشاء M183 و دفع کارآمدتر ترکیبات مزدوج و کربونیلی از غشاء M116 بود. افزایش دمای عملیاتی باعث کاهش عدد پراکسید تراوه و افزایش عدد کربونیل آن شد. نتایج همچنین بیانگر دفع کارامد ترکیبات قطبی کل در طی فرایند اولترافیلتراسیون در مقایسه با روش متداول تصفیه بود.
متن کامل [PDF 247 kb]   (1737 دریافت)    

دریافت: 1390/3/13 | پذیرش: 1391/5/13 | انتشار: 1392/5/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.