دوره 10، شماره 38 - ( 1392 )                   جلد 10 شماره 38 صفحات 126-113 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effect of microwave pretreatment on drying time of pomegranate arils and Simulation model coefficients. FSCT 2013; 10 (38) :113-126
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-8372-fa.html
تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر زمان خشک شدن دانه های انار و ضرایب مدل شبیه سازی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1392; 10 (38) :113-126

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-8372-fa.html


چکیده:   (8064 مشاهده)
چکیده به منظور ارزیابی و انتخاب مدل مناسب برای روند خشک کردن لایه نازک دانه‎های انار، یازده مدل نیمه تئوری و تجربی با داده های آزمایشگاهی برازش شد. آزمایشات در سه تیمار شاهد، پیش‎تیمار مایکروویو با توان 100 وات و پیش‎تیمار مایکروویو باتوان 200 وات و در شش سطح دمایی 45، 50، 55، 60، 65و70 درجه سلسیوس و سه سرعت هوای 5/0، 1 و5/1 متر بر ثانیه انجام شد. نتایج حاصل از  تحلیل رگرسیونی مدل های  مورد بررسی نشان می دهد که مدل میدیلی بهترین برازش را با داده های بدست آمده دارد. ضرایب مدل میدیلی با افزایش دما و سرعت باد افزایش یافتند. همچنین نتایج حاصل از آزمایشات نشان داد که با انجام عملیات پیش‎تیمار با استفاده از مایکروویو، زمان خشک‎شدن دانه‎‎های انار به طور معنی‎داری کاهش پیدا کرد.
متن کامل [PDF 368 kb]   (3362 دریافت)    

دریافت: 1389/5/17 | پذیرش: 1389/8/17 | انتشار: 1391/11/17

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.