Shirvash M, Najafi A. Investigating the effect of nano-encapsulated peppermint essential oil on shelf life of rainbow trout fish burger during storage. FSCT 2024; 21 (152) :94-106 URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-73726-fa.html
شیروش ملیحه، نجفی علی. بررسی تأثیر اسانس نعناع فلفلی نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری برگر ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1403; 21 (152) :94-106
1- دانشکده کشاورزی، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران 2- گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، مرکز تحقیقات تولید و فن آوری داروهای گیاهی، واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران ، najafiali2002@gmail.com