دوره 9، شماره 34 - ( 1391 )                   جلد 9 شماره 34 صفحات 116-107 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Some physical properties of Avena fatua and wheat (Alvand Variety). FSCT 2012; 9 (34) :107-116
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5678-fa.html
برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند). مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1391; 9 (34) :107-116

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5678-fa.html


چکیده:   (5518 مشاهده)
چکیده در این تحقیق برخی خواص فیزیکی دو محصول گندم (رقم الوند) و یولاف وحشی و اثر رطوبت بر این خواص مورد بررسی قرار گرفت. تأثیر نوع دانه (گندم و یولاف) و رطوبت (45/9 ، 12 و 45/14% بر پایه تر) بر ابعاد سه­گانه دانه، قطر متوسط هندسی، ضریب کرویت، چگالی توده، چگالی دانه، تخلخل، ضریب اصطکاک استاتیکی و سرعت حد در یک آزمایش فاکتوریل ارزیابی شد. نتایج نشان داد که نوع دانه و سطوح رطوبتی تأثیر معنی­داری بر خواص فیزیکی دانه های یولاف و گندم دارد. بین گندم و یولاف تفاوت معنی داری از نظر چگالی دانه، چگالی توده و تخلخل وجود داشت. رطوبت نیز بر چگالی توده در سطح 1 درصد و بر چگالی دانه در سطح 5 درصد اثر معنی­دار داشت اما اثر آن بر درصد تخلخل معنی­دار نشد. بین سطوح اصطکاکی، نوع دانه و سطوح رطوبت در سطح 1 درصد تفاوت معنی دار وجود داشت. نتایج نشان داد سطح آلومینیوم بیشترین و فولاد کمترین ضریب  اصطکاک استاتیکی را داشتند. هم چنین ضریب اصطکاک استاتیکی و سرعت حد با افزایش رطوبت به طور خطی افزایش نشان داد.
متن کامل [PDF 456 kb]   (6091 دریافت)    

دریافت: 1389/3/11 | پذیرش: 1389/10/11 | انتشار: 1391/4/11

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.