Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 13, Issue 52 (2016)
FSCT 2016, 13(52): 173-184
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
Dehle i Z, Fahim Danesh M, Sahari M A. بررسی مقایسهای استخراج عصاره فلفل قرمز به روشهای امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر. FSCT 2016; 13 (52) :173-184
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-484-en.html
بررسی مقایسهای استخراج عصاره فلفل قرمز به روشهای امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر
Zahra Dehle i
,
Maryam Fahim Danesh
,
Mohammad Ali Sahari
Abstract:
(4536 Views)
This article has no abstract.
Keywords:
Red pepper
,
Polyphenolic component
,
Ultrasonic extraction
,
Thermal extraction
,
Virgin olive oil
Full-Text
[PDF 415 kb]
(4073 Downloads)
Received: 2015/05/18 | Accepted: 2016/01/18 | Published: 2016/05/21
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.