چکیده: (5777 مشاهده)
چکیده
تاثیر دی اکسید کربن (5/0 لیتر بر دقیقه به مدت 5 دقیقه) و آب پرتقال (30% حجمی آب هویج) بر روی مشخصات فیزیکو شیمیایی و میکروبی آب هویج در طول نگهداری سه ماهه بررسی شد. CO2 و آب پرتقال باعث کاهش pH آب هویج شدند، لیکن وقتی آب پرتقال (30%) اضافه شد کاهش pH بیشتر بود. نمونه های مخلوط آب پرتقال و آب هویج اسیدیته بیشتر و pH کمتری داشتند. اختلاط آب پرتقال با آب هویج موجب افزایش رسوب، کاهش در مقادیر a* و b* و افزایش L* شد. نتایج این تحقیق نشان داد که کاهش شکر، درصد رسوب آب هویج پاستوریزه شده را افزایش می دهد. در هیچکدام از تیمارها رشد میکروبی مشاهده نشد.
دریافت: 1387/2/11 | پذیرش: 1387/9/19 | انتشار: 1391/6/13