Katouzian I, Jafari S M, Maghsoudlou Y, Karami L, Eikani M H. Exploration of the impact of temperature on the formation of α-lactalbumin-oleuropein complex by the application of spectroscopy methods and molecular docking. FSCT 2019; 16 (93) :85-98
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-38182-fa.html
کاتوزیان ایمان، جعفری سید مهدی، مقصودلو یحیی، کرمی لیلا، ایکانی محمد حسن. تاثیر دما بر روی تشکیل کمپلکس آلفا-لاکتالبومین-اولئوروپئین با بهکارگیری روشهای طیفسنجی و داکینگ مولکولی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1398; 16 (93) :85-98
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-38182-fa.html