دوره 16، شماره 93 - ( 1398 )                   جلد 16 شماره 93 صفحات 171-163 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

hamdipour S, Pirouzifard M, Almasi H, hamishehkar H. Preparation of hydrogel with chitosan and plantago major seed mucilage by complex coacervation. FSCT. 2019; 16 (93) :163-171
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-36480-fa.html
حمدی پور سعید، پیروزی فرد میر خلیل، الماسی هادی، همیشه کار حامد. تولید هیدروژل برپایه کیتوزان و موسیلاژ دانه بارهنگ شهری به روش توده‌ای شدن مرکب. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1398; 16 (93) :171-163

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-36480-fa.html


1- دانشجو
2- هیات علمی ، K.pirouzifard@yahoo.com
3- هیات علمی
چکیده:   (1563 مشاهده)
در این مطالعه کوآسرواسیون مرکب میان محلول کیتوزان و محلول موسیلاژ دانه بارهنگ شهری به عنوان دو پلی ساکارید با بار الکتریکی متفاوت تحت تاثیر پی اچ از 2 تا 8 مورد مطالعه قرار گرفت، غلظت بیوپلیمرها و نسبت بین آنها از 10 تا 90 و 90 تا 10 توسط هدایت الکتریکی و سنجش کدورت مورد ارزیابی قرار گرفت. محلول 1 درصد بیوپلیمرها بالاترین میزان توده­ای شدن در پی اچ حدود 3/7  و نسبت موسیلاژ دانه بارهنگ شهری به کیتوزان 85 به 15 را داشتند هدایت الکتریکی محلول ها با کاهش پی اچ در حال افزایش بود در شرایط ذکر شده برای تشکیل هیدروژل ماکزیمم اندازه ذرات حدود 7 میکرومتر و پتانسیل زتا حدود5/5 میلی ولت گزارش شد و بازده کواسرواسیون در همین شرایط حدود 87 درصد بود. هیدروژل تهیه شده برای انکپسولاسیون داروها و مواد بیواکتیو غذایی می­توادد مفید باشد. 
متن کامل [PDF 713 kb]   (605 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي اصيل | موضوع مقاله: فناوری نانو در صنایع غذایی(نانو فرآوری،نانوکپسولاسیون،نانوامولسیون و...)
دریافت: 1398/6/24 | پذیرش: 1398/8/19 | انتشار: 1398/8/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.