Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 14, Issue 71 (0)
FSCT 0, 14(71): 59-71
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4). FSCT 0; 14 (71) :59-71
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-3529-en.html
بررسی مقایسه ای اثر پوشش ژلاتین غنی شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد (°C2±4)
Abstract:
(5218 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 379 kb]
(1515 Downloads)
Received: 2017/06/17 | Accepted: 2017/06/17 | Published: 2017/12/22
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.