دوره 17، شماره 100 - ( 1399 )                   جلد 17 شماره 100 صفحات 175-165 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


1- آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم‌ پزشکی کردستان، سنندج، ایران ، azam.korani@gmail.com
2- مرکز تحقیقات علوم سلولی و مولکولی، پژوهشکده توسعه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران
3- آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم‌ پزشکی کردستان، سنندج، ایران
4- مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، پژوهشکده توسعه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران
چکیده:   (1645 مشاهده)
 
متن کامل [PDF 812 kb]   (295 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي اصيل | موضوع مقاله: کنترل کیفیت مواد غذایی
دریافت: 1398/3/27 | پذیرش: 1399/1/16 | انتشار: 1399/3/10

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.