دوره 10، شماره 40 - ( 1392 )                   جلد 10 شماره 40 صفحات 26-21 | برگشت به فهرست نسخه ها

PMCID: 0

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Evaluation of histamine content in tuna and sardine fish used in cannery factories from Qazvin province. FSCT. 2013; 10 (40) :21-26
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2551-fa.html
بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1392; 10 (40) :26-21

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2551-fa.html


چکیده:   (3993 مشاهده)
چکیده این تحقیق به منظور ارزیابی مقادیر هیستامین در نمونه های ماهیان تن مصرفی در کارخانه های کنسروسازی با روش ELISA انجام شد. بدین منظور تعداد 3 کارخانه کنسروسازی موجود در استان به عنوان 3 بهر مورد  بررسی قرار گرفتند. که در مجموع از سردخانه های آنها با توجه به ظرفیت موجود تعداد 96 نمونه در تاریخ های متفاوت انتخاب و مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که تمامی نمونه های مورد مطالعه دارای هیستامین بوده و دامنه مقادیر آن در بین کارخانه های مورد بررسی متفاوت بود، بطوریکه این محدوده در کارخانه ((A15/144- 26/14، کارخانه (B) 75/127–47/19کارخانه C)) 46/75- 79/30 میلی گرم بر کیلوگرم بود. همچنین یافته ها نشان داد که 76/11درصد ، 57/3 درصد و صفر درصد نمونه های مربوط به کارخانه های C,B,A به ترتیب  دارای مقادیر هیستامین بالاتر از حد مجاز بودند. در مجموع تقریباً 11/5 درصد نمونه ها آلودگی بالاتر از حد استاندارد را نشان دادند.
متن کامل [PDF 144 kb]   (2130 دریافت)    

دریافت: 1390/2/6 | پذیرش: 1391/5/6 | انتشار: 1392/5/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.