Volume 15, Issue 81 (2018)                   FSCT 2018, 15(81): 189-199 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

اثر روشهای مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شمعدانی به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی فیتوفاگ در دمای 4 درجه سانتی گراد. FSCT 2018; 15 (81) :189-199
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-14662-en.html
Abstract:   (2643 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 673 kb]   (1209 Downloads)    
Article Type: Original paper | Subject: Food quality control
Received: 2016/10/22 | Accepted: 2018/08/27 | Published: 2018/10/13

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.