Volume 14, Issue 69 (0)                   FSCT 0, 14(69): 193-181 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف. FSCT 0; 14 (69) :193-181
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-11543-en.html
Abstract:   (3331 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 269 kb]   (1875 Downloads)    

Received: 2016/05/7 | Accepted: 2017/03/8 | Published: 2017/10/23

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.