دوره 10، شماره 40 - ( 1392 )                   جلد 10 شماره 40 صفحات 137-129 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Determination of rheological properties of grape molasses. FSCT. 2013; 10 (40) :129-137
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-114-fa.html
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی شیره انگور. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1392; 10 (40) :137-129

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-114-fa.html


چکیده:   (8092 مشاهده)
چکیده شیره انگور یکی از محصولات جانبی انگور است که در مناطق تاک خیز ایران به شیوه سنتی تولید می شود. در این پژوهش برخی از خواص فیزیکی و شیمیایی شیره انگور مانند گرانش ویژه،pH ، قندکل، خاکستر و پارامترهای رئولوژیکی شیره انگور با استفاده از یک ویسکومتر چرخان  در سه دمای (25،  45و oC65)  و سه بریکس   35،  50 و 76  اندازه گیری شد. محاسبات ریاضی یافته ها بر اساس روش میچکا نشان داد که شیره انگور از نوع سیال غیر نیوتنی و غلیظ شونده با برش (دایلاتانت) است. همچنین با استفاده ار معادله آرنیوس تابعیت ضریب پایداری شیره انگور با دما تعیین و انرژی فعال سازی بین 197/15 تا  kJ/mol07/34 محاسبه شد. در نهایت با استفاده از رابطه نمایی، ضریب پایداری با بریکس برازش گردید.
متن کامل [PDF 317 kb]   (10906 دریافت)    

دریافت: 1390/3/13 | پذیرش: 1391/5/13 | انتشار: 1392/5/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.