دوره 10، شماره 41 - ( 1392 )                   جلد 10 شماره 41 صفحات 125-117 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Feasibility of production and investigation of physicochemical properties of dried honey using freeze drying and microwave drying methods Elmi, A. 1 , Esmaiili, M. 2. FSCT 2013; 10 (41) :117-125
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-11329-fa.html
امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو آیلا علمی1*، محسن اسمعیلی2. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1392; 10 (41) :117-125

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-11329-fa.html


چکیده:   (5028 مشاهده)
چکیده عسل بعنوان یک ماده غذایی و دارویی حاوی حداقل60% قندهای احیا کننده، در حالت مایع و طبیعی خود بدلیل ویسکوزیته و چسبندگی، مشکلات جابجایی مهمی را در عملیات تولید انبوه یا مصرف ایجاد می کند. بدلیل راحتی مصرف و استفاده آسان این محصول در صنعت غذا، خشک کردن آن اهمیت ویژه ای دارد. در این تحقیق خشک کردن عسل تجاری و غیر تجاری با یا بدون افزودن آب از طریق دو روش تصعیدی و مایکروویو امکان سنجی شد. همچنین تاثیر روش خشک کردن بر خواص شیمیایی محصول تولید شده بررسی گردید. نتایج نشان داد که نه تنها روش خشک کردن در کیفیت عسل خشک موثر است بلکه تفاوت های جزیی در خواص فیزیکی و شیمیایی عسل مورد استفاده می تواند کیفیت عسل خشک تولید شده را تحت تاثیر قرار دهد. ضمنا افزودن آب به عسل مورد استفاده روند تولید عسل خشک را تسهیل می نماید. براساس نتایج  مقدار هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) در نمونه های عسل خشک شده غیرتجاری به روش مایکروویوی بسیار بیشتر از نمونه عسل تجاری خشک شده به روش مشابه می باشد.
متن کامل [PDF 292 kb]   (5829 دریافت)    

دریافت: 1390/3/7 | پذیرش: 1391/8/7 | انتشار: 1392/7/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.