دوره 8، شماره 29 - ( 1390 )                   جلد 8 شماره 29 صفحات 65-57 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The effect of drying methods Asgari seedless grapes on alteration of color of raisin. FSCT. 2011; 8 (29) :57-65
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-11211-fa.html
بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1390; 8 (29) :65-57

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-11211-fa.html


چکیده:   (4627 مشاهده)
چکیده خشک­کردن یکی از مهمترین روشهای نگهداری می­باشد. در حین خشک­کردن اثرات نامطلوبی مانند قهوه­ای شدن در کیفیت و شکل ظاهری کشمش تغییر ایجاد می کند. این تحقیق با هدف دستیابی به محصول کشمش با کیفیت بالا از نظر  شاخص رنگ انجام شد. در این تحقیق اثر تیمارهای مختلف (محلول­های تیزآبی، سدیم­متابی­سولفیت 8%، سدیم­متابی­سولفیت 8% به همراه پتاسیم­کربنات 5%، اتیل­اولئات 2% به همراه پتاسیم­کربنات 5%، اتیل­اولئات 2% به همراه سدیم­متابی­سولفیت 8%و اتیل­اولئات 2% به همراه سدیم­متابی­سولفیت 8% و پتاسیم­کربنات 5% ) و روشهای خشک­کردن(آفتاب، سایه و در دستگاه خشک­کن در دماهای به ترتیب 50، 60، 70 و 80 درجه­سانتی­گراد با سرعت جابه­جایی هوا 5/1 متر­بر­ثانیه) بر­روی شاخص­های کیفی رنگ بررسی شد. چون در بعضی از این ترکیبات گوگرد وجود دارد، میزان باقیمانده گوگرد دی اکسید نیز در محصول کشمش اندازه گیری شد. کلیه بررسی های انجام شده در این تحقیق با استفاده از روش آزمون چند دامنه­ای دانکن انجام شد.  نتایج نشان دادند که شرایط بهینه خشک­کردن توسط ) اتیل­اولئات2% به همراه سدیم­متابی­سولفیت 8% و پتاسیم­کربنات 5% ( و سدیم­متابی­سولفیت 8% در دو دمای 50 و 60 درجه­سانتی­گراد حاصل شده به طوریکه محصول به دست آمده از کیفیت رنگ بالایی برخوردار است. همچنین میزان باقیمانده گوگرد دی­اکسید نیز در محدوده مجاز است.
متن کامل [PDF 248 kb]   (2741 دریافت)    

دریافت: 1389/4/10 | پذیرش: 1389/10/10 | انتشار: 1390/4/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.