ماهنامه یکی از نشریات انتشارات دانشگاه تربیت مدرس است که تحت مسئولیت علمی سردبیر و هیات تحریریه منتشر می شود، و صاحب امتیاز آن دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران می باشد.
ماهنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذائی ایران به منظور گسترش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه علوم و صنایع غذائی و ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاه ها و مو سسات تحقیقاتی و همچنین برای توسعه مرزهای دانش از سال ۱۳۸۳ منتشر شده است. این مجله مقالات اصیل تحقیقی در زمینه علوم و صنایع غذائی و موضوعات مرتبط در این زمینه که برای اولین بار ارائه می شوند را با داوری علمی و فنی پذیرفته و منتشر می نماید. مقالات به صورت دو سوکور بررسی خواهند شد، به این معنی که نویسندگان و داوران یکدیگر را نمی شناسند.هیات تحریریه مجله علوم و صنایع غذائی ایران از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت می نماید تا با ارسال مقاله های ارزنده خود این مجله را درراه رسیدن به اهداف مذکور یاری کنند.
- نویسندگان همزمان با ارسال مقاله خود فرم تعهدنامه ای را امضا می کنند که براساس آن کلیه حقوق مادی و معنوی انتشار مقاله را به مجله علوم و صنایع غذایی ایران واگذار می کنند و پس از انتشار حق کپی رایت با مجله می باشد.
-زبان اصلی مجله فارسی می باشد ولی مقالات بصورت انگلیسی نیز قابل ارسال هستند، مقالات انگلیسی پس از داوری و پذیرش در شماره جداگانه ای منتشر خواهند شد، جهت کسب اطلاعات بیشتر راهنمای نویسندگان را مطالعه فرمایید.
-بازه زمانی تائید اولیه و ارسال به داوری : حداقل 2 و حداکثر 15 روز کاری
-بازه زمانی ثبت نظر داوران و اعلام پذیرش : حداقل 30 روز از زمان ارسال به داوری و حداکثر 100 روز
-بازه زمانی ویراستاری و آنلاین سازی مقاله: حداقل 30 روز از زمان اعلام پذیرش و حداکثر 150 روز
اخبار و اطلاعیه :
♦به اطلاع نویسندگان محترم میرساند بر اساس رویکرد جدید مجله علمی_پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران و در راستای لزوم توجه به کیفیت مقالات دریافتی و پیرو اخذ رتبه بینالمللی از وزارت علوم، نمایهشدن در اسکوپوس، اگریس و... و همچنین اراده و اهتمام هیئت تحریریه مجله با هدف نمایه شدن در چکیدهنامهها و نمایههای معتبرتر دیگر همچون ISI و در نتیجه افزایش اعتبار مجله در نزد مجامع و مراجع علمی ملی و بینالمللی و نظامهای رتبهبندی و اعتبارسنجی رسمی، مجله علوم و صنایع غذایی ایران از تاریخ 1402/8/1 بعد از اعلام پذیرش نهایی مقاله از سوی مجله، نویسندگان باید نسبت به ترجمه مقاله نهایی خود به زبان انگلیسی اقدام نمایند و در زمان درخواست نسخه نهایی جهت ویراستاری و آنلاین سازی دو نسخه از مقاله خود را یکی به زبان فارسی و دیگری به زبان انگلیسی به مجله ارائه دهند.
لازم به ذکر است که در ترجمه تمامی موارد مقاله فارسی اعم از فرمت و ... عینا به انگلیسی برگردان شود.(هیچ گونه عملیاتی بر روی نسخه انگلیسی مقاله اعم از داوری و ... انجام نمی شود و فقط ویراستاری و همراه با مقاله فارسی جهت نمایه سازی در ISI آنلاین می شود)
♦به استحضار می رساند براساس آیین نامه ابلاغ شده از سوی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری هزینه پردازش مقاله از تاریخ 1402/9/1 تا پایان سال جاری به شرح زیر می باشد:
-50 درصد از هزینه پس از انجام داوری و قبل از صدور پذیرش نهایی و اخذ موافقت نامه حق چاپ: 500 هزار تومان
-50 درصد باقیمانده پس از آماده سازی مقاله برای انتشار(قبل از انتشار رسمی مقاله): 500 هزار تومان
لذا، نویسندگان محترم لازم است،پس از دریافت ایمیل پذیرش اولیه مقاله، اسکن فیش 500 هزار تومان هزینه ی مربوط به داوری را همراه با ذکر کد مقاله به آدرس food86@gmail.com ایمیل نمائید.
¯لازم به ذکر است که در زمان بررسی اولیه و قبل یا حین فرآیند داوری هیچ گونه هزینه ای از نویسنده دریافت نخواهد شد .
♦به اطلاع نویسندگان محترم می رساند از این پس مجله علوم و صنایع غذایی ایران مقالات مروری که دارای شرایط زیر می باشند را نیز می پذیرد:
1-مقاله باید دارای کیفیت و بار علمی مناسب باشد.
2-نویسنده مسئول باید حداقل دارای رتبه دانشیاری و بالاتر باشد.
3-مقاله باید به حداقل 5 مقاله پذیرش و آنلاین شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران ارجاع داده شود.
قابل توجه نویسندگان محترم:
لطفا قبل از اقدام به بارگذاری مقاله در سایت به نکات زیر توجه نمایید:
1- ابتدا از قوانین مربوط به موسسه یا دانشگاهی که قصد ارائه نامه پذیرش به آنها را دارید، در رابطه با ترتیب نام نویسندگان، افیلیشن (وابستگی) و نحوه ساخت پروفایل در مجله مطلع شوید و بعد اقدام به بارگذاری مقاله نمایید زیرا هر موسسه یا دانشگاهی قوانین مختص به خود را دارد و مجله نیز قوانین مربوط به خود را دارد و قادر به تغییر آن براساس نظر هر شخص حقیقی یا حقوقی نمی باشد.
2- تمامی فیلدهای موجود در مراحل سابمیت مقاله را با دقت و به درستی تکمیل نمایید (قبل از بارگذاری فایل مقاله از ترتیب، تعداد و افیلیشن (وابستگی) نویسندگان اطمینان حاصل کنید).
در صورت اعلام پذیرش نهایی و وجود اشکال در هر یک از موارد فوق مسئولیت این اشکال به عهده مجله نمی باشد.
فهرست عناوین مهم :
þفرآیند پذیرش تا انتشار مقالات(کلیک نمائید8).
þ فرمت مجله علوم و صنایع غذایی ایران(کلیک نمائید8).
þهزینه های دریافتی مجله علوم و صنایع غذایی ایران(کلیک نمائید8).
þآئین نامه تعیین هزینه پردازش مقاله وزارت علوم،تحقیقات و فناوری(کلیک نمائید8).
þموافقت نامه انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با دریافت هزینه پردازش مقاله(کلیک نمائید8).
þ قابل توجه داوران محترم(کلیک نمائید8).
þنحوه بارگذاری فایل پاسخ به داوران(کلیک نمائید8).
þمحورهای مجله علوم و صنایع غذایی ایران (کلیک نمائید8).
þداوران مجله علوم و صنایع غذایی ایران(کلیک نمائید8).
** مولفین گرامی لطفا جهت مراجعه حضوری به دفتر مجله، حتما از قبل توسط ایمیل food86@gmail.com با کارشناس مجله هماهنگ کنید.
اطلاعات تماس با دفتر نشریه
مدیر داخلی
|
ویراستار
|
شماره تماس
|
آدرس ایمیل
|
خانم عزیزی
|
خانم عزیزی
|
021-44780539
|
fsct@modares.ac.ir
food86@gmail.com
|