دوره و شماره: مقالات آماده انتشار
تعداد مقالات: 23

تشکیل پوشش نانوساختار بر روی سطح ورق آلومینیوم با استفاده از روش نوین SMC جهت بسته بندی هوشمند مواد غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

ایمان فرح بخش؛ افشین فرح بخش؛ سینا زره پوش

مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و مدل‌سازی سنیتیک رطوبت‌زنی نخود فرنگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

علی آل‌حسینی؛ علی فائزیان؛ علی رافع؛ الهام آل‌حسینی

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ فائزه خانمحمدی؛ سید ناصر عزیزی

خاصیت زیست‌تخریب‌پذیری چندسازه‌ طبیعی بر مبنای پلی‌اتیلن/سلولز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

بهجت تاج الدین

کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

علیرضا مهرگان نیکو؛ رسول کدخدایی؛ بهروز قرآنی؛ حسام الرزاق؛ نیک تاکر

معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

بهروز قرآنی

ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

مهنوش میرعلایی مطلق؛ اکرم آریان فر؛ مصطفی شهیدی نوقابی

بررسی ویژگی‌های بافتی مخلوط پروتئین‌ آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

الناز واحدی؛ علی رافع؛ آزاده قربانی حسن سرایی

بررسی برخی الزامات برچسب‌گذاری در فرآورده‌های لبنی، گوشتی و آبمیوه عرضه شده در شهر تهران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

زهره دلشادیان؛ محمد رضا کوشکی؛ رضا محمدی؛ امیر محمد مرتضویان

تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگی‌های بافت ماست

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

رضوانه محمودی؛ وحید سمواتی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده

بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

ایمان خبر؛ لیلا گلستان

بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

هما بهمدی؛ فروغ شواخی

تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

مژگان نجف زاده؛ مرضیه بلندی؛ الناز میلانی

بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

الناز مرد علی زکریا؛ محمد حسین عزیزی؛ مهناز هاشمی روان

اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی سس کچاپ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

آناهیتا طریقی؛ مزدک علیمی؛ حسین یوسفی

پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

آزاده قربانی حسن سرایی؛ فخری شهیدی؛ حمیدبهادر قدوسی؛ علی معتمدزادگان؛ مهدی وریدی

بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

فروغ شواخی؛ هما بهمدی

بررسی عملکرد خشک کن ناپیوسته رفرکتنس ویندو در خشک کردن برخی مواد غذایی حساس به حرارت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

وحید بااقبالی؛ مهرداد نیاکوثری

تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی‌ – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی مُتال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

اشکان رضایی؛ علیرضا موسی‌خانی گنجه؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

بهینه‏سازی فعالیت کاتالیتیکی آنزیم فیتاز جدایه K46b به روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

مریم هاشمی؛ کریم راکی سلیمی؛ محمد صفری

کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

نسیم خورشیدیان؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب؛ حسین حبیبی؛ محمدرضا 2 کوشکی

تولید نانو کامپوزیت پلی وینیل الکل هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانوذرات نقره و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

فاطمه رستمی ابوالوردی؛ مهرداد نیاکوثری؛ سید محمد مهدی دادفر