موضوعات = فرمولاسیون مواد غذایی
تعداد مقالات: 89

بررسی تولید شیرکورکومین رژیمی حاوی فیبر اینولین و غنی شده با پروتئین

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 182-197

10.22034/FSCT.22.161.182

نسرین فیاض؛ مریم حیران؛ آذین صنعی؛ آرش رستگارمنش؛ محمدرضا محمدزاده اول

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر خواص حسی، بافت و ویژگی-های میکروبی پنیر فراپالوده کم‌چرب‌

دوره 20، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.20.139.1

احلام بوحمید؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 377-392

10.52547/fsct.19.122.377

فرناز سادات میرعظیمی؛ مصطفی سلطانی؛ سوده محمدی

بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 259-274

10.52547/fsct.18.119.259

مریم ثابت قدم؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ اکرم شریفی؛ محمد آرمین؛ احمد پدرام نیا

تاثیر افزودن پودر زرشک (Berberis vulgaris) بر ویژگی‌های فیزیکی – شیمیایی و میکروبی ذرت حجیم شده فراسودمند

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 13-19

10.52547/fsct.18.117.13

مصطفی بک‌محمدپور؛ افشین جوادی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ هدا جعفری زاده -مالمیری

آنالیز حساسیت مدلهای رگرسیون ویژگی های فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی پودر کشک حاوی عصاره بذرکتان

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 321-331

10.52547/fsct.18.117.321

حسن رشیدی؛ مرتضی کاشانی نژاد؛ مسعود نجف نجفی؛ فوژان خراسانیان

تأثیر پکتین با گروه‌های متوکسیل پایین بر ویژگی‌های ساختاری گویچه‌های چربی خامه سنگین: مطالعه فاز پراکنده مبتنی بر اندازه و مورفولوژی ذرات

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 91-102

10.52547/fsct.18.116.91

هوشنگ کاملان؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد حسین حداد خداپرست

امکان سنجی تولید کره کم چرب با استفاده از ژلاتین و آلژینات سدیم به عنوان جایگزین چربی

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 69-81

10.52547/fsct.18.115.6

شیلان سلطانی؛ لیلا روفه گری نژاد؛ هاله همتی؛ رقیه اشرفی یورقانلو

بررسی تأثیر آنتی اکسیدان های طبیعی کروستین و بیکسین در افزایش مدت ماندگاری پنیرچدار

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 193-202

10.52547/fsct.18.115.15

شهناز خداوردی؛ تکتم مستقیم؛ اسماعیل حریریان

تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 43-52

10.52547/fsct.18.112.43

ماندانا طایفه؛ سید احمد شهیدی؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ مصطفی صادقی