موضوعات = رنگ ها، نگهدارنده ها و افزودنی ها
تعداد مقالات: 23

بررسی خصوصیات بافت و ویژگی‌های رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 211-225

10.22034/FSCT.21.156.211

حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فاطمه کاظمیان راد

بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 95-107

10.52547/fsct.18.117.95

مجتبی صالحی؛ امیراقبال خواجه رحیمی؛ محمدعلی حصاری نژاد

بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگی‌های گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 161-170

10.52547/fsct.18.116.161

مرضیه امیدی میرزایی؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد