موضوعات = تکنولوژی گوشت و فرآورده ها
تعداد مقالات: 34

اثر افزودن نمک های کلسیمی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 202-215

10.22034/FSCT.22.163.202

محمدتقی حیدریان؛ اشکان جبلی جوان؛ علی مهدوی؛ محمدکاظم حیدریان؛ ایمان خانبانی

اثر افزودن ال – کارنتین در جیره بر کیفیت گوشت بره های نر سنگسری

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 257-269

10.22034/FSCT.22.163.257

محمدتقی حیدریان؛ اشکان جبلی جوان؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ محمدکاظم حیدریان؛ مهدی پناهی

Evaluation of image analysis software competency in skeletal muscle percentage assessment in meat products

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 123-144

10.22034/FSCT.21.157.123

Bahman Yarvari؛ Ali Kalantari-Hesari؛ Mohammadreza Pajohi alamoti؛ Mohammad Babaei

تاثیر جایگزینی کاهو و زغال اخته بر ویژگی های شیمیایی سوسیس ماهی

دوره 20، شماره 143، آبان 1402، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.20.143.1

زهرا صفدریان؛ محمد کاظمیان؛ شیلا صفائیان

امکان سنجی استفاده از روش استریولوژی برای تعیین درصد گوشت بکار رفته در محصولات گوشتی خام (همبرگر) و حرارت دیده (سوسیس)

دوره 20، شماره 137، تیر 1402، صفحه 49-59

10.22034/FSCT.20.137.49

آزاده رشیدی مهر؛ پریسا فلاحی؛ عزیزاله زرگران؛ فاطمه اسفرجانی؛ مریم امیراحمدی؛ سهیل اسکندری

بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید نشانگر شده با آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز و چغندر لبویی

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 91-106

10.22034/FSCT.19.132.91

لیلا علیزاده؛ نفیسه جهانبخشیان؛ محمدحسین عزیزی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ مرتضی احسانی

تأثیر اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک بر خواص کیفی و حسی گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 281-295

10.22034/FSCT.19.133.281

سورنا واحدی پور دهرائی؛ یونس زاهدی؛ فاطمه قنادی اصل؛ میرداریوش شکوری

بهینه‌سازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخش‌های مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 199-210

10.22034/FSCT.19.131.199

صدیقه شیخیانی؛ کاوه رحمانی فرح؛ مهدی نیکو؛ فرزانه نوری؛ احمد قره خانی