موضوعات = اسانس ها و عصاره ها
تعداد مقالات: 119

بهینه‌سازی تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فنولی عصاره استخراج شده از برگ شمعدانی عطری

دوره 22، شماره 166، آذر 1404، صفحه 115-124

10.48311/fsct.2025.83953.0

مصطفی حسین آبادی؛ محسن وظیفه دوست؛ امیر حسین الهامی راد؛ زهره دیدار؛ بهاره حاجی رستملو

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیک 1و2و3-بنزنتریول و 1و5-آنهیدرو-6-داکسی هگزو-2و3-دی اولوز استخراج شده از کاملیا سیننسیس

دوره 22، شماره 164، مهر 1404، صفحه 113-131

10.22034/FSCT.22.164.113

استفی آواراو؛ جیبو توماس؛ رادا ویجایاراج؛ عمار بدران رمضان التمیمی؛ کریم الطاف؛ لاکشمنان گویندان؛ سلواکوماری جیاپرومال؛ عزالدین کزال الزبیدی؛ سجاد قادری

ارزیابی اثر اسانس میخک هندی بر کاهش تعداد کلنی های تلقیح شده آسپرژیلوس نایجر بر روی میوه گواوا تو سرخ

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 173-189

10.22034/FSCT.22.163.173

مهدی پورهاشمی؛ مهناز هاشمی روان؛ نازنین زند؛ علیرضا شهاب لواسانی

اثر سرعت اولتراتوراکس بر خصوصیات اسانس پوست گریپ فروت ریزپوشانی شده با صمغ آلژینات

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 156-170

10.22034/FSCT.22.162.156

سمانه محمد خشت چین؛ رضا فرهمندفر؛ جمشید فرمانی

ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa)

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 292-306

10.22034/FSCT.22.162.292

نوشین جعفری نژاد؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی

بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 55-64

10.22034/FSCT.22.159.55

بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا

پردازش تصویر فیلم موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون اسانس دارچین

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 221-231

10.22034/FSCT.22.159.221

بهنام امیری؛ مهران صیادی؛ الهه عابدی؛ محمد امین جعفری

بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان-ژلاتین حاوی عصاره پوست پرتقال بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای کبکاب

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 232-250

10.22034/FSCT.22.159.232

محمد گنجه؛ ناهید احمدی ثابت؛ غلامرضا عبدی؛ سید سعید سخاوتی زاده؛ حمید بخش آبادی

ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 63-79

10.22034/FSCT.22.158.63

شریف قربانی؛ سارا جعفریان؛ مهدی شریفی سلطانی؛ لیلا روزبه نصیرایی