موضوعات = فیزیولوژی پس از برداشت میوه و سبزیجات
تعداد مقالات: 20

اثر تیمار پس از برداشتی اسیدسالیسیلیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغال‌اخته

دوره 21، شماره 153، مهر 1403، صفحه 207-222

10.22034/FSCT.21.153.222

شیوا قاسمی؛ مصطفی قاسمی؛ محمد علی نجاتیان؛ مجید گلمحمدی؛ کمال جابری؛ ولی ربیعی

تأثیر سیستم‌های مختلف تربیت تاک بر عمر انبارمانی میوه انگور رقم سفید بی‌دانه

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 16-30

10.22034/FSCT.21.148.16

معصومه شکری؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ مختار حیدری؛ Mousa Rasouli؛ احمد زارع

بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا

دوره 21، شماره 147، اردیبهشت 1403، صفحه 16-33

10.22034/FSCT.21.147.16

حسن شرکایی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ مصطفی قاسمی؛ سمیه رستگار

مقایسه میزان عناصر غذایی در هسته ارقام مختلف خرمای داخلی و خارجی

دوره 21، شماره 147، اردیبهشت 1403، صفحه 60-69

10.22034/FSCT.21.147.57

محمدرضا پورقیومی؛ کمال غلامی‌پور فرد؛ سارا قرخ‌زاده

ایجاد یک سیستم‌ کارشناس برای تعیین ویژگی‌های مورد اندازه‌گیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی

دوره 21، شماره 147، اردیبهشت 1403، صفحه 70-83

10.22034/FSCT.21.147.70

مریم ابراهیمی؛ روح الله کریمی؛ امیر دارایی گرمه خانی؛ نرجس آقاجانی؛ علیرضا شایگان فر

اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی

دوره 21، شماره 146، فروردین 1403، صفحه 180-194

10.22034/FSCT.21.146.180

عالیه سادات رفعت حقیقی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لیلا جعفری؛ فرزین عبدالهی

کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی

دوره 20، شماره 145، اسفند 1402، صفحه 122-138

10.22034/FSCT.20.145.122

محمدرضا زارع بوانی؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ حسین جوینده

کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 112-130

10.22034/FSCT.20.144.112

سمیرا فکوری زاده؛ محمد حسین دانشور؛ محمدرضا زارع بوانی

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و حسی پرتقال‌های ارقام تامسون ناول و والنسیا در طی نگهداری در سردخانه

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 57-68

10.22034/FSCT.19.128.57

طاهره کاکوئی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ الهام مهدیان؛ جواد فتاحی مقدم

بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 395-407

10.22034/FSCT.19.127.395

اورنگ خادمی؛ محمدرضا وظیفه شناس؛ جواد عرفانی مقدم

اثر پوشش های خوراکی بر کاهش پوسیدگی کپک سبز و حفظ کیفیت میوه لیموترش

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 243-255

10.52547/fsct.19.123.243

معصومه عباسی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ مجید عسگری سیاهویی؛ منصوره شمیلی؛ بابک مدنی

اثر تیمار پس از برداشتی کلرید‌کلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه برخی از ژنوتیپ‌های زغال‌اخته

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 131-141

10.52547/fsct.18.116.131

شیوا قاسمی؛ مصطفی قاسمی؛ محمد علی نجاتیان؛ مجید گلمحمدی