موضوعات = تکنولوژی قند و فرآورده ها
تعداد مقالات: 10

Sensory and Physical Properties of Jelly Candy Added with Porang (Amorphophallus oncophyllus) Macerated with Strobilanthes crispus as A Low-Calorie Food Product

دوره 21، شماره 150، تیر 1403، صفحه 151-161

10.22034/FSCT.21.150.151

Veriani Aprilia؛ Nurul Kusumawardani؛ Rizal Fauzi؛ Daru Estiningsih؛ Effatul Afifah؛ Dwi Kusumawati؛ Imroatul Anifa؛ Aprilinna Effendi؛ Ashifudin Ashifudin

بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانه‌های قند

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 54-63

10.22034/FSCT.20.138.54

مهدی رجایی؛ وحید حکیم زاده؛ اکرم آریان فر؛ مصطفی شهیدی نوقابی

بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی عسل‌های استان مازندران در مقایسه با نمونه‌های تجاری

دوره 20، شماره 137، تیر 1402، صفحه 230-243

10.22034/FSCT.20.137.230

عادل حاجیان تیلکی؛ reza esmaeilzadeh kenari؛ رضا فرهمندفر؛ راضیه رضوی

تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 397-409

10.22034/FSCT.19.132.397

حبیب نویدی فر؛ بیوک آقا فرمانی؛ شایسته درخشان؛ بهروز کاظم زاده؛ امین کهوریان

تعیین خواص مکانیکی چغندرقند (.Beta vulgaris L) در بارگذاری شبه استاتیک

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 253-262

10.52547/fsct.18.120.20

بیژن خورشیدپور؛ مسعود هنرور؛ حسین احمدی چناربن