موضوعات = تکنولوژی غلات و فرآورده ها
تعداد مقالات: 134

بررسی اثر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آرد یولاف بر ویژگی های کیفی نان بربری

دوره 22، شماره 166، آذر 1404، صفحه 30-41

10.48311/fsct.2025.83891.0

معصومه صیادی؛ اکرم آریان فر؛ علی محمدی ثانی؛ زهرا شیخ الاسلامی

تأثیر آب مغناطیسی شده بر رشد جودوسر و سینتیک خشک شدن جوانه‌های آن برای استفاده در فرمولاسیون محصولات فاقد گلوتن

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 190-201

10.22034/FSCT.22.163.190

کیمیا ثمری؛ فخرالدین صالحی؛ اکبر علی‌وردی؛ امیر دارایی گرمه‌خانی

بررسی امکان افزایش ماندگاری دونات تخمیری با استفاده از فیلم ‌های خوراکی سلولزی

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 242-256

10.22034/FSCT.22.163.242

Mehdi Davoodi؛ مهدی کریمی؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا رحمانیان

تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 171-184

10.22034/FSCT.22.162.171

زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ بهاره صحرائیان؛ مجتبی هادیان

بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 198-213

10.22034/FSCT.22.161.198

عذرا حاج علی بکلو؛ فروغ محترمی؛ آرش قیطران پور؛ محسن اسمعیلی

بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله به منظور استفاده در فرمولاسیون کنسروها

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 65-91

10.22034/FSCT.22.159.65

محمدکاظم حیدری ان؛ مجید هاشمی؛ الناز میلانی؛ غالم علی گلی موحد گلی موحد؛ شهرام بیرقی طوسی

بهینه سازی شرایط واکنش تولید نشاسته گندم فسفریله توسط تری‌متافسفات سدیم (STMP) به منظور استفاده در فرمولاسیون انواع سس

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 92-121

10.22034/FSCT.22.159.92

محمدکاظم حیدریان؛ سید مجید هاشمی؛ شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ الناز میلانی

تاثیر استفاده از خمیرترش سنتی بر ویژگی‌های کیفی نان حجیم حاوی گندم جوانه‌زده و عصاره سیر

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 133-143

10.22034/FSCT.22.159.133

سارا صفری؛ علیرضا صادقی؛ علی مویدی؛ حسین پور عبدالله؛ علیرضا صادقی ماهونک

بررسی اثر روش سرخ کردن و فرمولاسیون خمیرابه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 316-329

10.22034/FSCT.22.159.316

زلیخا فحیمی واجارگاهی؛ محسن اسمعیلی؛ آرش قیطران پور

بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 254-269

10.22034/FSCT.22.158.254

نرگس میر؛ غلامحسین حقایق؛ محمد امین میری؛ بهاره صحرائیان

بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 1-14

10.22034/FSCT.21.154.1

علی فروهر؛ حامد صابریان؛ محسن ابراهیمی همتی کیخواه

Sustainability Performance Analysis for Food Supply Chain Processing Sector

دوره 21، شماره 155، دی 1403، صفحه 68-86

10.22034/FSCT.21.155.68

MUHAMMAD AZHAR ASHFAQ؛ Zaheer Ahmad