موضوعات = خواص مکانیکی مواد غذایی
تعداد مقالات: 6

بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 349-358

10.22034/FSCT.19.133.349

الهه نصوحیان؛ پردیس احمدیان؛ محمد حجت آلاسلامی

بررسی رفتار مکانیکی میوه آلوچه و ارائه مدل برای خواص فیزیکی آن با استفاده از روش‌های هوشمند و رگرسیونی

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 15-29

10.52547/fsct.17.99.15

عمار صالحی؛ پدرام قیاسی؛ علیرضا ترابی مزرعه ملکی؛ عباس همت

تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 1-10

10.29252/fsct.16.95.1

آرش رخبین؛ محسن آزادبخت؛ علی اصغری

تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 91-103

فاطمه کاظمی کرجی1؛ سامان آبدانان مهدی زاده

برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 105-112

رضا قادرمزی؛ اصغر خسروشاهی؛ فردین تمجیدی؛ محمد حسین عزیزی