موضوعات = آمار،مدل سازی و سطح پاسخ در صنایع غذایی
تعداد مقالات: 37

بررسی فعالیت اکسیدانی و بهینه‌سازی تولید آب فعال شده با پلاسمای سرد

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 215-228

10.22034/FSCT.22.161.215

آزاده رنجبر ندامانی؛ علی تقوی؛ الهام رنجبر ندامانی

اثرات انواع سرریزهای تکنولوژی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع غذایی کشاورزی ایران

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 61-75

10.22034/FSCT.21.151.61

علی اصغر بهارلو؛ سید عبدالمجید جلائی اسفندآبادی؛ محسن زاینده رودی

مدل‌سازی و تاثیر شوک‌های اقتصادی بر بازده سهام صنایع غذایی

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 315-326

10.52547/fsct.19.124.315

امیر دادرس مقدم؛ سید مهدی حسینی؛ محمد حسین کریم؛ Hossein Badi Farzin؛ محمد نوروزیان

تبیین جامعه شناختی مصرف نان(مورد مطالعه شهروندان ساکن در مناطق 3،7 و 19 شهر تهران)

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 275-292

10.52547/fsct.18.119.275

بیژن زارع؛ صلاح الدین قادری؛ لیلا نوری؛ محمدرضا سابقی

توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 235-246

10.52547/fsct.18.115.19

بهاره سالمی؛ ناصر صداقت؛ محمدجواد وریدی؛ سید محمود موسوی؛ فریده طباطبایی یزدی

خشک کردن کف‌پوشی پنیر ریکوتا و پیش‌بینی ویژگی‌های آن با مدل شبکه عصبی مصنوعی

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 247-257

10.52547/fsct.18.115.20

زهرا باقری؛ علی معتمدزادگان؛ رضا خان بابائی؛ ایوب فرهادی

شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 263-275

10.52547/fsct.18.114.263

دانیال مقصودلو کمالی؛ قدیر اسماعیلی؛ سید احمد شهیدی؛ دنیا مقصودلو کمالی

استخراج و تحلیل خطاهای فرآیند تولید با استفاده از PFMEA (مطالعه موردی: کارخانه قند کردستان)

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 89-101

10.52547/fsct.18.111.89

محمد باغبانی؛ سلیمان ایرانزاده؛ مجید باقرزاده خواجه

بررسی اثر اتخاذ استانداردهای آفلاتوکسین شرکای تجاری بر میزان صادرات پسته ایران

دوره 17، شماره 102، مرداد 1399، صفحه 1-10

10.52547/fsct.17.102.1

عباس میرزایی؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی

مدل سازی و بهینه سازی خشک کردن میوه خرمالو به روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 98، فروردین 1399، صفحه 109-119

10.29252/fsct.17.01.10

آزاده طبایی؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی

بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 127-136

10.29252/fsct.16.97.127

حجت بکشلو؛ میر خلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری