موضوعات = خشکبار،آجیل و مغز ها،میوه های خشک
تعداد مقالات: 12

استفاده از اسانس شوید (Anethum graveolens L.) برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 23-35

10.52547/fsct.18.115.3

شهین زمردی؛ فولیا دیلمقانیان؛ فروغ شواخی

بررسی تأثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 279-294

10.52547/fsct.18.111.279

فتانه موسی پور؛ فاطمه ناظوری؛ محمدرضا پیرمرادی؛ سیدحسین میردهقان

اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگی‌های انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم ’احمدآقایی‘

دوره 18، شماره 110، فروردین 1400، صفحه 117-128

مریم سعیدی؛ سیدحسین میردهقان؛ فاطمه ناظوری؛ مجید اسماعیلی‌زاده

مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا

دوره 18، شماره 110، فروردین 1400، صفحه 153-163

بتول حسینی؛ فاطمه ناظوری؛ سیدحسین میردهقان

بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر

دوره 17، شماره 103، شهریور 1399، صفحه 151-165

10.52547/fsct.17.103.151

شبنم یعقوبی فر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ داود جوادی؛ اکبر حسنی

مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 103-115

10.52547/fsct.17.101.103

محمد یقطینی؛ جواد فیضی؛ سید عزیزالله حسینی طاهری؛ سید عماد حسینی طاهری

اثر محلول‌های شستشو برکاهش بار میکروبی در رطب مضافتی

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 177-184

ابوالفضل گلشن تفتی؛ مریم روزبه